"Рефан" - обсъждане на продуктите им

• 280 782
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,

Аз ползвам бутер-крема за тяло, с аромат на кокос и мога да кажа чистосърдечно, че това е може би най-добрият който съм ползвала. Аромата му е много наситен и траен, а самата кожа след нанасяне става като копринена.
  Peace Peace Peace

http://refan.bg/index.php?page=shop.product_details&flypage= … mart&Itemid=1

# 151
# 152
Аз използвам в момента шампоана Море и крема за комбинирана кожа от серията "Хмел и Салвия". И от двата продукта съм много доволна!   bouquet Следващата ми покупка ще бъде розовата им вода, защото чух страхотни отзиви за нея. Доскоро се чудих защо тяхната е толкова по - скъпа от тези на другите български марки. Като сравних съдържанието им отрких че в розовите води на Милва, например, се съдържат 2 bromo & 2 - nitropropane. Бях чела, че са вредни.  Thinking
Като цяло съм фен на Рефан и единственото, което ме възпира да изкупувам цели пълни серии са цените.  Rolling Eyes

# 153
Аз използвам в момента шампоана Море и крема за комбинирана кожа от серията "Хмел и Салвия". И от двата продукта съм много доволна!   bouquet Следващата ми покупка ще бъде розовата им вода, защото чух страхотни отзиви за нея. Доскоро се чудих защо тяхната е толкова по - скъпа от тези на другите български марки. Като сравних съдържанието им отрких че в розовите води на Милва, например, се съдържат 2 bromo & 2 - nitropropane. Бях чела, че са вредни.  Thinking
Като цяло съм фен на Рефан и единственото, което ме възпира да изкупувам цели пълни серии са цените.  Rolling Eyes
A в розовата рова на Българска роза Карлово дали ги има тези вредни
 съставки за които казваш или само за тази на Милва става въпрос?

# 154
Аз използвам в момента шампоана Море и крема за комбинирана кожа от серията "Хмел и Салвия". И от двата продукта съм много доволна!   bouquet Следващата ми покупка ще бъде розовата им вода, защото чух страхотни отзиви за нея. Доскоро се чудих защо тяхната е толкова по - скъпа от тези на другите български марки. Като сравних съдържанието им отрких че в розовите води на Милва, например, се съдържат 2 bromo & 2 - nitropropane. Бях чела, че са вредни.  Thinking
Като цяло съм фен на Рефан и единственото, което ме възпира да изкупувам цели пълни серии са цените.  Rolling Eyes

Thinking Ами не знам за тях. Само на Милва съм си купувала до сега и тези дни сравних съдържанията.  Confused

# 155

Thinking Ами не знам за тях. Само на Милва съм си купувала до сега и тези дни сравних съдържанията.  Confused
Няма нищо, аз също проверих и се оказа, че няма тази вредна съставка Simple Smile А иначе от розовата вода на Милва аз също не останах доволна, а и миришеше много изкуствено някакси.

# 156
В тази на Българска роза Карлово има само 1 парабен- phenoxyethanol

# 157
 ThinkingТова намерих като информация за тези вредни съставки:
"2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol - консервант, изсушава, дразни и дехидратира кожата, разрушава защитния липиден слой и я прави по-уязвима на бактерии. Предизвиква кафяви петна и преждевременно стареене на кожата. Масово в омекотители и българска козметика."
Май вече ще се въздържам от розовата вода на Милва...

# 158
  • На изток от Ада
на рефан колко е тая розова вода

# 159
Много привлекателни продукти. Ползвала съм подобни сапуни, но на Касионея, но със сигурност ще пробвам скоро и рефанските.  Simple Smile

# 160
на рефан колко е тая розова вода

Какво колко е ?

Българската натурална розова вода е получена при добиването на розово масло чрез дестилация на цветовете на rosa damascena mill, която се отглежда близо 500 години в българската розова долина. В нея се съдържат много фини капчици етерично масло. Действие и приложение: успокояващо и противовъзпалително при обриви, алергии, кожни раздразнения. Почиства, омекотява, овлажнява, при което кожата се тонизира, освежава и хидратира. Тя е идеална хранителна добавка, която придава неповторим аромат на тонизиращи чайове, негазирани безалкохолни напитки, различни десерти. Приемайки я вътрешно българската натурална розова вода подобрява перисталтиката на червата, зарежда организма с енергия, увеличава защитните му сили срещу болести, помага за изхвърлянето на токсините. Начин на употреба: външно за козметични цели розовата вода се нанася директно върху кожата с памучен тампон. Можете да я ползвате като активна добавка към всякакви маски за лице и шия, добавяйки 1-2 чаени лъжички към тях преди нанасяне. При вътрешно приемане всяка сутрин на гладно пийте чаша вода, като преди това към нея прибавете 1-2 супени лъжички от розовата вода.

http://refan.bg/index.php?page=shop.product_details&flypage= … mart&Itemid=1

А видях, че има и някакви разновидности- органични розови води на Refan :

http://refan.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.br … d=54&Itemid=1

Някой знае ли каква е разликата ?

# 161
Ползвам крема за тяло шоколад, мирише страхотно, кожата е мека до следващо къпане, а ароматът се запазва.
Другото от което съм супер доволна е сапун с аромат на липа.
Целият коридор мирише след баня, чудесен е. Peace

# 162
  • На изток от Ада
имах преджид колко струва органичната розова вода

# 163
  • Хасково
Днес закупих две наливни парфюмчета от Рефан , 153 ( CK - Euphoria ) и 236 ( Angel - за мъжът ми )
Много съм доволна , трайни са и са като оригинала Simple Smile

Момичета как са цените при вас на наливните парфюми?
Аз за 1 бр 10 мл + шишенце - 2.5 лв  Peace

# 164
имах преджид колко струва органичната розова вода

Натуралната розова вода я видях в един магазин на Рефан за 5.20лв.

Общи условия

Активация на акаунт