"Рефан" - обсъждане на продуктите им

• 277 658
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря.

# 331
  • Варна
Не е пълен списъка. Няма например 249 мъжки, който веднъж ми беше допаднал.

# 332
  • където си пожелая...даааа...
мацки, някоя от вас да има розовата вода на Рефан, искам да видя съдържанието й, понеже на сайта не го пише /в смисъл дали съдържа и алкохол или други добавки/ newsm78

# 333
Антицелулитен сапун има и то в момента е на промоция, има и други промоции.

Рефан е любимата ми марка и мога да отговоря (надявам се)на всички въпроси ,които ви интересуват. Розова вода имам да:) момент да я взема...:)rosa damasena, flower water, citronellol,isoengenol,eugenol,linalool.
това е целият състав Wink

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 20:13 от pokahontas_bg

# 334
Антицелулитния сапун и изобщо сапуните с луфа страшно ми допадат, и калния сапун страхотен е много добре бори гъбички по краката.Бих казала,че калния сапун е най-добрия продукт на марката!

# 335
Рефан сега изкарва на пазара шампоани и балсами за коса с масла и  аромати на маракуя, дива череша,нар и папая и роза:) Надявам се да са хубави.
Продавала съм и пробвала разбирасе:)много  козметика,но моето лично мнение е ,че няма друга фирма в бг ,която да прави толкова качествени продукти  като тях.

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 20:58 от pokahontas_bg

# 336
Веднага ще оспоря работила съм с продуктите на Рефан съм на ти, но има и доста други бг марки,които по нищо не отстъпват на  Рефан, относно парфюмите съгласна съм нямат равни, на тези цени и това качество,страхотни са,но за козметиката има какво да се направи още. Най-вече не съм съгласна с това,че е натурална козметика има си толкова химии,колкото всяка друга просто привличат с аромати..! Антицелулитната серия съм ползвала цялата, никакъв ефект,харесвам само сапуна защото прави хубав пилинг,бутер кремовете са с "кир ефект" включително тези за ръце.От козметика Рефан бих казала,че качествена е серията с маслина дневен и нощен крем и калния сапун.Това е лично мое мнение,като съм страшно запозната с продуктите.

# 337
Не искам да споря, затова написах "личното ми мнение"Simple Smile

Продукти които се продават без парабени и с етерични масла ( не с есенции) на бг фирми,
 почти  не съм срещала освен на рефан.Те за това са натурални.Няма козметика,която да не е минала през химичен процес,иначе няма да е козметика.Идеята е да се слага, колкото се може повече натурални продукти за сметка на есенциите и парфюмите.   Тези, които съм виждала са или с билки(има голяма разлика от етерични масла и билки) или на много по -висока цена.
Например о'деколон 1809 има в състава си натурални етерични масла и освен за след бръснене ,може да се ползва и за масажи по тялото. Даже ако имате някакво схващане действа добре, защото има и малко количество спирт-който загрява и действа отпускащо.
Друг пример- органичната розова вода на рефан- е извлечена от насъждения ,които не са пръскани с пестициди .
Серията"Кралица роза" съдържа розов конкрет който е с по-наситени качества от розовото масло и т.н. Simple Smile

# 338
  • където си пожелая...даааа...

Рефан е любимата ми марка и мога да отговоря (надявам се)на всички въпроси ,които ви интересуват. Розова вода имам да:) момент да я взема...:)rosa damasena, flower water, citronellol,isoengenol,eugenol,linalool.
това е целият състав Wink
Покахонтас, благодаря ти Heart Eyes. Явно май ще търся друга марка вода Tired

# 339
Рефан сега изкарва на пазара шампоани и балсами за коса с масла и  аромати на маракуя, дива череша,нар и папая и роза:) Надявам се да са хубави.
Продавала съм и пробвала разбирасе:)много  козметика ...

Моля да ограничите рекламата.  Grinning

# 340
Имат хубави продукти наистина, например парфюмите им са много добре в съотношение качество /цена. Подариха ми цялата серия I LOVE YOU за свети валентин, харесва ми като аромат.  лошо впечатление ми направи от продуктите им , защото имам 1 бутер с шоколад, че както каза Тухличка остава ''кир ефект', което е неприятно

# 341
  • Варна
Аз пък съм много доволна от бутер крема с Ликьор мммм , жалко че го спряха от производство Heart Eyes

# 342
Момичета,наливните парфюми на Рефан (имитациите) като поизветреят ли започват да миришат на парфюма,който имитират?Днес ми донесаха наливна парфюмерия и съм в див потрес!Няма такава смрад.За 15 години откакто ги помня,нямат никакво развитие тези парфюми,явно.

# 343
Наливен не съм си купувала, а от тия сребристите, които са си фабрично напълнени, не знам за тях ли питаш?

# 344
Не,за баш наливните.Преди време даже се интересувах от тях,за да мога от имитациите да добия представа за аромата на някои скъпи парфюми.Но днес като ги подуших-всички на едно ми миришат с малки разлики.Силно,евтино,и натрапчиво.

Общи условия

Активация на акаунт