"Рефан" - обсъждане на продуктите им

• 277 414
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Може, може, не споря. От тези, които съм пробвала само 126 ми допада.
Но Лейди милиън не го харесвам, отровата на Диор също.

Отровата на Диор по принцип е много труден за харесване парфюм.
Аз и Лейди Милиън не харесвам.

# 481
Напоследък се замислям за захарните им ексфолианти, чудя се дали са добри и дали се различават по нещо съществено от обикновените ексфолианти? Цената ми се вижда малко висока за грамажа им. Rolling Eyes

# 482
Някой мирисал ли е новият парфюм на Николета Лозанова-някакъв светло син и на какво мирише? Simple Smile

# 483
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Получих подаръчен ваучер "Рефан" за доста добра сума и се чудя какво да си взема.
 Не съм проверявала дали еднократно трябва да го ползвам, но предполагам, че е така.
 Не искам наливни парфюми. Не ги харесвам особено.

# 484
  • Belgium
Нели, не съм особен познавач на продуктите на Рефан, но серията с йогурт и бъз е разкошна: http://refan.net/%D0%9A%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%B … D0%B1%D1%8A%D0%B7

Хубави са и захарните им ексфолианти (лично аз харесвам най-много пъпеш и кайсия), както и крем-бутерите им аз тяло  Peace

# 485
Здравейте! Може ли да ме посъветвате за продукта на Рефан  бутер-крем сладка ванилия дали е хубав и дали е оставя трайна миризма Simple Smile

# 486
отзиви за захарния скрап и парфюмния дезодорант синия

# 487
Захарният ексфолиант Refan Beauty ухае невероятно по мое мнение  Crazy И по-важното ексфолира много добре Peace Предполагам, че и парфюма от серията е със същият аромат.

# 488
Захарният ексфолиант Refan Beauty ухае невероятно по мое мнение  Crazy И по-важното ексфолира много добре Peace Предполагам, че и парфюма от серията е със същият аромат.
МНОГО Благодаря следообяд ще закупя и двете.

# 489
  • София
Моля да ми препоръчате някакъв парфюм на Рефан ,който да е с лек и приятен аромат за лятото .. От по- тежките ми се гади в момента   Sick

# 490
Защо не опиташ 137?

# 491

Кой е той?

# 492
  • някъде под слънцето...
Да похваля и тук репликата на Рефан на Тобако Ванил.
Имам я благодаряние на една невероятна фея Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Всеки път, когато я сложа предизвиква небивал фурор от комплименти.Съответно никой не вярва, 4е е реплика.
Днес един сладур  от охраната цял ден се въртя около мен да ме ловне, кога 6те подновя парфюма...Нямало как да бъде толкова убийствено хубав , траен и 6лейфов(а не е като да не съм постоянно с атомни бомби).
После сне показания от колежките дали наистинна съм подновявала и не.
Такъв небивал интерес  до сега не е предизвиквал нито един от нали4ните ми парфюми, а не е като да нямам ярки, силни и запоня6ти се не6та.

# 493
Разгледах сайта на Рефан и съм им хвърлила око на тези ексфолианти.Досега съм си купувала само един сапун на марката.Тези захарни ексфолианти по цялото тяло ли се нанасят или само върху определени зони(например бедрата)?

# 494
  • София
Където ти е приятно. Аз го нанасям навсякъде  Peace

Общи условия

Активация на акаунт