"Рефан" - обсъждане на продуктите им

• 280 782
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
В момента използвам ексфолиант за тяло "нар и папая" и сапун "пъпеш с натурална гъба". Simple Smile И двата продукта ексфолират добре и са с чудесен аромат. Peace

# 136
Аз съм ползвала само сапуните и парфюмите. Hug Сапуните им са много добри, парфюмите също и са доста трайни. Лятото, за морето си бях взела парфюм (имитация на Dior Addict), беше много траен и миризмата беше едно към едно с оригиналния.  bouquet Мисля скоро да пробвам и бялата им козметика. Като пробвам нещо, ще пиша.

# 137
Аз съм много доволна от серията им "лют грепфрут". Имам ексфонианта и лосиона за тяло.От ексфолианта кожата става страшно мека,а от лосиона кожата ухае прекрасно.А антицелилитния ефект май не го забелязвам особено,но и така си ми харесват!  Crazy

# 138
Шампоана от маслина подходящ ли е за мазна и нормална коса? Ползвам този с лавандулова вода и съм доволна, но и от него както от всички останали шампоани  получавам сърбеж. Иначе аромата е невероятен, особено за тези, които обичат лавандула.

# 139
  • 1st floor
Шампоана от маслина подходящ ли е за мазна и нормална коса?
и мен това ме интересува, дали омазнява косата?
Иначе съм ползвала  Жадор на Диор - същия като оригиналния си е.../за трайност само не мога да кажа, защото по принцип бързо свиквам с миризмите, и само ако нещо е супер гадно ще продължа да го усещам Mr. Green/

# 140
Този измиващ гел за лице с чаено дърво някой да го е ползвал ? http://www.refan.com/product_info.php?products_id=603 

# 141
Този измиващ гел за лице с чаено дърво някой да го е ползвал ? http://www.refan.com/product_info.php?products_id=603 

Аз го ползвах скоро. Кожата е много чиста и свежа след измиването с него. И не изсушава кожата.   Peace

# 142

Аз го ползвах скоро. Кожата е много чиста и свежа след измиването с него. И не изсушава кожата.   Peace

Мерси  bouquet ще го пробвам и аз, но след измиващия гел със салвия и хмел, понеже мноооого го хвалят и мисля да си го купя скоро да се уверя и аз Peace

# 143
  • тук-там
Някой има ли списък с номерата на репликите и на кой парфюм отговарят. В сайта им са дадени само няколко и всеки път се чудя в магазина им какво точно искам. Мерси предварително, може и на лични.  bouquet

# 144
Дали имат мостри от шампоаните, предлагали са ми от парфюми и други мазила. Сега се чудя да не ходя напразно до магазина.

# 145
Някой има ли списък с номерата на репликите и на кой парфюм отговарят. В сайта им са дадени само няколко и всеки път се чудя в магазина им какво точно искам. Мерси предварително, може и на лични.  bouquet

Тук има пълния списък с номерата на репликите и на кой парфюм отговарят: http://refan.bg/index.php?page=shop.product_details&flypage= … mart&Itemid=8

# 146
Шампоана от маслина подходящ ли е за мазна и нормална коса? Ползвам този с лавандулова вода и съм доволна, но и от него както от всички останали шампоани  получавам сърбеж. Иначе аромата е невероятен, особено за тези, които обичат лавандула.

Аз съм с коса, склонна към омазняване, но шампоана с маслината много добре ми понася. Много е мек. Използвам вече трето шишенце. Но косата ми сякаш свикна с него и ефекта не е същия. Сега смятам да опитам шампоана с водорасли Море. Някой ползвал ли го е?  newsm78

# 147
  • На изток от Ада
вчера си взех едно парфюмче и е доста траино номер 122 ,но не съм видяла още на кои е имитация

# 148
вчера си взех едно парфюмче и е доста траино номер 122 ,но не съм видяла още на кои е имитация

122    BURBERRY WEEKEND/BURBERRY   newsm10

# 149
  • На изток от Ада
just_femme ,мерси
някои друго сладникаво парфюмче да кажете.

Общи условия

Активация на акаунт