Календари вече принтят начинаещите Фотошоп-ки...(5)

• 28 130
  • 416
  •   1
Отговори
# 345
цоци-е еееееее хубава рамка-сложи и на Рая розов фон,какво като е синя рокличката-няколко сини и жълти цветенца и готово.
Румка-чудесна рамка
Момичета ,когато сваляте нещо от гугъл гледаите размерите на картинката да са поне 1200-1500 пиксела,защото по малките са с много лошо качества когато се отпечатват/те само на компа изглеждат ок/задавайте опция на търсене на изображенията-много големи/

# 346
  • София
Цоци, много ми харесва Hug Дъщерята отдавна ме моли за такава, но все не ми стига времето, а и ми липсва вдъхновение. Дали има начин да ми я изпратищ Embarassed По възможност с Лейла Embarassed Много ще ме улесниш, а хлапето ще е супер доволно Grinning
ORHIDEA, за втора творба е много, много добре Grinning

Искам да извадя тази картичка във фотото /от контролното/ и ще ви помоля за съвет какво да пооправя по нея. Отделните елементи са фона, 3-те мечета, рамката, камбанките и клонката:

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 08:23 от Лекси

# 347
Здравейте момичета ! От няколко дни се пробвам с фотошопа,чета ,но вече 3 часа не мога да намеря урок или тема в която сте писали как се поставя елементhttp://foto.radikal.ru/f.aspx?i=08fbf1f7b8d84abc894305acf5569a0d върху фон .Изрязвам белият фон с ласото/ защото я поставям върху син / -но не го правя добре,сигурна съм че има по-лесен начин ??!! Моля за помощ !

Върху бялото цъкваш с magic wand tool , после с десен бутон в селектираното - select inverse и готово.

Лекси, може би ще е по-добре, ако рамката е еднакво дебела отвсякъде. Елемента с клонката и камбанката ако е една идея по-жълт ще се връзва добре с елхата във фона. Мечетата са много готини!

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 09:12 от Maktub

# 348
  • Бургас
Лекси, супер колажче!Тези мечета близначета ли са?  newsm78
Румка ,  панделката, която държи снимките не ми харесва, доста е размазана. Ако може смени я с някоя друга.
музика1, жирафът е прекалено голям. Имам чувството, че ще "глътне" момиченцето.  hahaha Сложи бяла рамчица около снимката, дай малко сянка и фонът го направи с четки или пък слей няколко фона.
Мама Цоци, розовия вариант по-ми харесваше!  Peace

# 349
  • София
Мерси  bouquet
Maktub, ще опитам да го променя както казвашGrinning
mle4ko, май са близнета Wink Моята Теодорка е това. Не ми се правят неща с непознати бебочета, при положение, че си имам мое Grinning

# 350
Мерси Лекси, ама има още много да се уча! А някой може ли да ме светне  smile3538 цифрите как мога да ги увелича малко?

# 351
Орхидея, зависи как си правила тези цифри.
Ако са като елементи с Free transform и се увеличават.
Ако са четка, увеличаваш размера на четката. bowuu

# 352
  • Варна
Момичета тази пандела на снимката по-добра ли е?

# 353
може ли някой да ми каже как да обработя теzи снимки, така че да се раzпечатват на цветен принтер беz да се раzмаzва картинката и особено текста?
http://picasaweb.google.bg/Amelly82/_1

# 354
  • София
Сега как изглежда? Исках да намеря една функция, където можеш да направиш "завихряне" но background-a ръчно т.е да бъркаш все едно с бъркалка в супа и става като спирала Embarassed ох,че обяснение)
Направих го веднъж и сега не мога да го намеря!

# 355
muzka1страхотна е, не знам какво си бъркала, но се е получило много сполучливо Peace Peace Peace Peace Peace

# 356
  • София
Ами много по-добре е Grinning Харесва ми много  Grinning
А тази функция не я знам, но звучи интересно.

# 357
  • София
Ted, Лекси благодаря!
Аз ще продължа да цъкам и дано открия бърканицата за която ви говоря! Mr. Green

# 358
Момичета,здравейте искам да ви покажа и моето календарче което сътворих за моите момчета.Кажете си мнението,очаквам доста критика,но на мен лично много ми харесва пък и тази година идеята ми е акцента на календарчето да падне на четирите годишни времена,постарах се колкото можах-аз съм начинаеща.

# 359
Не бях слагала скоро тук мои произведения,но ето,че поправям грешката.
Нямам нещо особено вдъхновение.
Исках едно,стана друго...

П.П.А сега се сетих,че не съм променяла блендинг опшънс на нито един елемент. Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт