Календари вече принтят начинаещите Фотошоп-ки...(5)

• 28 134
  • 416
  •   1
Отговори
# 330
Мама Цоцоланка паяжини мисля че срещах в библиотеката
muzka1 защо от дясно не сложиш едно цвете да или някаква зеленина мисля че ще изглежда добре

# 331
  • София
Муцка, много си е добре, не добавяй нищо. По-скоро опитай да дадеш някакъв филтър на фона, напр. някой от Texture, че така е малко "постен", а около снимката съвсем тъничка бяла рамчица /можеш да я дадеш като на самата снимка, преди да я копнеш в слоя, дадеш Image - Canvas size, увеличиш зададените размери с по 1 - 2 см в зависимост от това колко голяма ти е снимката/. Можеш да поизсветлиш и снимката.

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 17:09 от Лекси

# 332
И аз търся паяжини.....Това ми бяха единствените подходящи елементи.....Обикалям , търся и в гугъла писах...но....паяжини не намерих!

цък

# 333
muzka1 защо от дясно не сложиш едно цвете да или някаква зеленина мисля че ще изглежда добре

Приемам споделяне на паяжините - ако някой ги е видял. Защото аз - не съм!
И ако може...муцка1 да сподели,може и на ЛС, елементите и фона от рамката си... - много е свежа и сладурска!

# 334
Може ли да ми кажете как да save-на няколко елемента като един,да не се разместват повече, в png format?

File->Save As и където пише Format цъкваш на стрелкичката и от падащото меню избираш PNG

# 335
  • София

Приемам споделяне на паяжините - ако някой ги е видял. Защото аз - не съм!
И ако може...муцка1 да сподели,може и на ЛС, елементите и фона от рамката си... - много е свежа и сладурска!

Всички елементи са от materinstvo мисля!Оградката беше  и тя от нечие мулти, ма като забравям Embarassed
Ето заповядайте така
http://muzka1.multiply.com/photos/album/15/Elementi
или така

Много място заема , затова оставам линк към албумчето.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 15:57 от muzka1

# 336
  • Плевен
Може ли да ми кажете как да save-на няколко елемента като един,да не се разместват повече, в png format?

File->Save As и където пише Format цъкваш на стрелкичката и от падащото меню избираш PNG
Благодаря,но в падащото меню го няма и за това питам. някакви настройки може ли да съм изтрила или и аз не знам?

# 337
  • София
Здравейте момичета ! От няколко дни се пробвам с фотошопа,чета ,но вече 3 часа не мога да намеря урок или тема в която сте писали как се поставя елементhttp://foto.radikal.ru/f.aspx?i=08fbf1f7b8d84abc894305acf5569a0d върху фон .Изрязвам белият фон с ласото/ защото я поставям върху син / -но не го правя добре,сигурна съм че има по-лесен начин ??!! Моля за помощ !

# 338

Благодаря,но в падащото меню го няма и за това питам. някакви настройки може ли да съм изтрила или и аз не знам?

Провери дали режима ти на работа  е RGB,ако е CMYK няма опция за запаметяване в PNG.
Image->Mode->RGB Color

# 339
Гледам, че Лекси е обяснила как се прави бяла рамка около снимката. Аз навлизам само да вметна, че същото става и с блендинг опшънс - Stroke. Когато влезете там задайте желания цвят, нагласете да е Stroke inside и си поиграйте с размера - там си има колко пиксела да е. Освен това на този строук може и текстура и патерн и всичко да му се добавя. Та така. И да, за Муцкината рамка съвсем удачно би могло да се използва Peace
Здравейте момичета ! От няколко дни се пробвам с фотошопа,чета ,но вече 3 часа не мога да намеря урок или тема в която сте писали как се поставя елементhttp://foto.radikal.ru/f.aspx?i=08fbf1f7b8d84abc894305acf5569a0d върху фон .Изрязвам белият фон с ласото/ защото я поставям върху син / -но не го правя добре,сигурна съм че има по-лесен начин ??!! Моля за помощ !
Аз не видях нищо на линка, но ако е чисто бял фон работи би свършила магическата пръчица Peace

# 340
# 341
  • Плевен
Провери дали режима ти на работа  е RGB,ако е CMYK няма опция за запаметяване в PNG.
Image->Mode->RGB Color
ТОчно това е явно. Видях,че съм в CMYK и си помислих,че може това да е причината,но като не съм в час.
Много ти благодаря  bouquet

# 342
  • Варна
Ето г следващото ми творение:

# 343
А това е моята втора творба с фотошопа или по-точно опит за някакъв календар, ама въобще не мога и да се меря с вас!  Cry Ако някой иска може да сподели мнението си за него-ето го тук : http://anitaivanova.multiply.com/photos/photo/2/2  Лека нощ!

# 344
Благодаря за споделените елементи....

Румка, домада ми, но ..ми е малка снимката...Не може ли да се увеличи?

Този вариант не се хареса на Рая, защото е син.......Иска в розово и това си е..А за розовия вариант не намирам добра нейна снимка.....

Общи условия

Активация на акаунт