Календари вече принтят начинаещите Фотошоп-ки...(5)

• 28 139
  • 416
  •   1
Отговори
# 315
  • 2 етажа над тавана
Румка, на мен ми харесва, само това листо, което "излиза" от ушето на бебока не ми се струва много на място newsm78

# 316
Тед, като цяло - нежно е. По отделно - снимката е мнго малка, панделката не е прецично нагласена и би могла да бъде една идея по-светла. Надписа - малко обем и ... може спокойно да си е по хоризонталата. Това засега.
Румка, манчеко е и не се вижда много , но ми харесва Peace

Вейдър, не това мила в подписа ми, ами една по-голяма лилава рамка по-надолу Hug

Оооо, да! Сега видях Blush Ами не виждам какво може да се промени- допада ми Peace

Тед, сега си разтеглила бебето ми се струва... А цветана
 панделката можеш да смениш от менюто Image> Adjustmant(или както там се пише Rolling Eyes)> selective color. Избираш си ред по ред магента, синьо и си поиграваш с плъзгачите докато ти хареса. И още бих увеличила снимката. Просто фона празнее - запълни го или със самата снимка или добави някой елемент. Надписа спокойно може да мине под снимката и да му се зададе някакъв обем.

# 317
  • София
Цоци, харесва им рамката. И аз започвам да мисля, покани на тема спайдермен. Обаче майката не иска да има снимка на детенцето и не знам какво ще ми роди главата!

Тед за колажа с мацката и бебето, извинявай ама не се връзва много. newsm78
Ако все пак го примем като идея, мисля, че стъпалата на мацката или поне част от краката трябва да се виждат зад кошницата!
А за второто ти творение, мисля, че ако ндписа Лека Нощ е с по-различна тоналност букви ще е по-нежно.

Румка, много ми харесва рамката ти! Кажи сега , тези елементи си ги отделила от скраб бук колекция, нали? Как го направи така прецизно?

# 318
muzka1 , ако сваляш от библиотеката то обикновенно под всяка картинка имаш линк за даунлоуд > там всичко е на елементи. Ако сейфваш само картинката няма как ....то има де, но е по-трудно. Сваляй от линковете Peace

# 319
muzka1колажа вярно не на всеки може да допада защото бебе и мадама Embarassed каква майка ще си каже някой
 Вейдър благодаря ти за помоща как да сменя цвета на панделката Hug

# 320
Ted, харесва ми като идея  Laughing
Ако направиш още по-голяма снимката, така че звездите да отиват върху нея ще е още по-хубаво. Оражневите букви Лека нощ не се връзват с нищо  Rolling Eyes A небето, ако е нощтно ще е съвсем добре - например такова   Peace

# 321
  • София
Аз реших календарът ми да е на една страница. Нямам време, пък и ще ми излезе скъпо да го правя месец по месец. Обаче нямам идеи Tired А време не остана. Ще съм благодарна, ако някой, от правилите календари, предложи нещо или даде линк към скраб, подходящ за целогодишен календар.
Тед, хубава е. Ако можеш разпръсни звездите пад луната и както е предложила Maktub за фон използвай нощно небе - наистина ще е много по-ефектно.

# 322
 Thinking Незнам дали има такава картинка някъде каквато си мисля - всеки ъгъл да е сезонен с по три месеца. Например да е на тема природа и посредата да има сънце, в което има снимка... Незнам дали го обясних добре...

# 323
  • София
Не съм попадала. Може да се направи, но преходът м/у сезоните би бел доста труден. Няма да се справя май.
А някой попадал ли е на скраб с феи или хубави картинки на феи? Не открих в библиотеката.

# 324
Не, но тези са ми много любими. Ако откриеш сподели го, моля  Praynig

цък
Малки са феите... Един фон
Това ми излезе набързо в гугъл...

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 13:31 от Maktub

# 325
  • София
muzka1 , ако сваляш от библиотеката то обикновенно под всяка картинка имаш линк за даунлоуд > там всичко е на елементи. Ако сейфваш само картинката няма как ....то има де, но е по-трудно. Сваляй от линковете Peace

Вейдър, благодаря!
Сега ще пробвам!Аз до сега си сейвах картинката в JPG и се опитвах д а изрежа елементчетата Embarassed

Ted
на мен първата ми мисъл беше , че детенцето се е загубило и изобщо не свързах персонажа на мацката с майка му! Embarassed
Права си, че всеки си има възприятия. Това са моите асоциации и си мислих, че няма да ми се разсърдиш ако ги споделя! Mr. Green

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 13:31 от muzka1

# 326
  • Плевен
Може ли да ми кажете как да save-на няколко елемента като един,да не се разместват повече, в png format?

# 327
  • София
Maktub  Hug  bouquet

# 328
  • София
Ето нещо доста семпло от мен. Все си мисля, че нещо трябва да добавя?

# 329
Мамо Цоци, достатъчно ти е момчешка рамката Laughing. Много е хубава Peace Обаче ми се струва, че ще е още по- добре ако наместо гуми сложиш някакви паяжини като елемент -някак по ми се връзва Спайдърмена с паяжини. А гумите по-скоро ми говорят за Колите (филмчето) Ако на мястото на Спайдъра сложиш някой от героите ще е суперско просто. Е, това естественно си е лично мое мнение   bouquet

И аз търся паяжини.....Това ми бяха единствените подходящи елементи.....Обикалям , търся и в гугъла писах...но....паяжини не намерих!

Общи условия

Активация на акаунт