Мама по форума се увлича, Юлчето зад нея наднича

• 9 835
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Дидка, ами така е като държиш детето гладно, ще яде каквото намери.  Wink Joy Голям сладкиш да го нацелуваш едно хубаво от нас с Ема ( пък дано Дая и др. Алекс не ревнуват много )

# 136
Попова,
Цитат
Нани, не се притеснявай, ако го е глътнал ще го изкара през дупето.
Само дано не го мъчат колики, че и без това акото му гледам тези дни е по-редичко. Дано да не е от млечните неща. Praynig
Радост, Бързо оздравявайте и скоро на линия тук! Hug Praynig Hug

# 137
  • somewhere over the rainbow
Голям сладкиш да го нацелуваш едно хубаво от нас с Ема ( пък дано Дая и др. Алекс не ревнуват много )
newsm66

Пиги, как я тури тая запазена марка след ника ти? Много кефи Wink

Нани, 102, не 100 - рано, рано ме отписа Crossing Arms  Не пуша, ама чакам да стане 5 лв. кутията, за да са ми по-сладки Whistling

Ние пък нямаме близнаци в родата, но тайно се надявам ние да повлечем крак Mr. Green

Jorjito си е Жоржито Whistling

А dew си е Дю - "роса", щото тя се казва Росица /да я изпортя Mr. Green/

Hug

# 138
  • хасково
Попова, честито ви близначета в рода. Тази година много близначета, брей големи майстори.

Дидка, Яница също яде каквото й падне - най -често събира трохите от земята, показва ми ги , казва " пу"( боклук) и ги хапва с голямо удоволствие.

Ети ,  тези сладки направо ме разби. Ти не почиваш ли ,бе жена. Вече получавам комплекси на тема добра домакиня. Страхотно изглеждат прати и на нас дето ни домързява.

# 139
  • някъде
Голям сладкиш да го нацелуваш едно хубаво от нас с Ема ( пък дано Дая и др. Алекс не ревнуват много )
newsm66
Joy Joy Joy

Абе мацки какъв е тоя мерак за близнаци #Crazy- аз ще се гръмна ако имам  ooooh!

# 140
Абе мацки какъв е тоя мерак за близнаци #Crazy- аз ще се гръмна ако имам  ooooh!
От имане глава не боли Wink

# 141
  • През девет земи в десета

Нанни,мъжо се притесни,че днес е неделя и почивен ден,аз също,само ние ви липсваме,иначе компа се счупи тотално,има още няколко часа живот,опитвам да се справя сама,пък да видим докъде ще го докарам Mr. Green Нямам вече скайп,само кю,засега Wink Лаптопа не е в нас,ужас!

Последна редакция: нд, 02 дек 2007, 23:12 от Пиги™

# 142
newsm66

Joy

Ех ама си и ти една, леле каква ли тъща ще бъдеш. Алекс да му го мисли, няма да има кръшкане.  Joy Поне сега докато е при майка си може да се отколни малко....  Joy

# 143
  • някъде
Ех ама си и ти една, леле каква ли тъща ще бъдеш. Алекс да му го мисли, няма да има кръшкане.  Joy Поне сега докато е при майка си може да се отколни малко....  Joy
Кой каза, че ще си дам детето да живее при този цербер  Rolling EyesMr. Green

# 144
Joy Joy Joy
Както гледам е най-добре младите да се спасяват, и да са далеч от вас....че и двете не сте цветета...  Wink Hug

# 145
Shocked Чакай сега, свао, вие ли ще си взимате снаха или зет ще ни набутате? Angry Ааа, да се разбeрем, традициите са това, което бяха Mr. Green Мчи аз близнаците къде ше си ги гледам?

# 146
  • някъде
че и двете не сте цветета...  Wink Hug
smile3516 smile3515 smile3516

Ей свао, голема лисица си ти, а- искаш да правиш и Дая италианка, ах тииии Mr. Green

# 147
Ронка, честити братовчедчета мила!
Много, много здраве, още повече усмивки и ...да спинкат и слушкат мама!

# 148
попова, да са ви живи и здрави малките мъжлета  Hug   bouquet

# 149
Е много близначета  smile3501
Ронка честити ти братовчедчета Да са живи и здрави и много послушни

Общи условия

Активация на акаунт