Мама по форума се увлича, Юлчето зад нея наднича

• 10 014
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, искам да Ви питам нещо. Дали някоя от вас още ще се включи да помогнем на онова семество? Питам, защото имам събрана сумичка и да знам дали да я давам или да изчакам още малко. Моля Ви пишете на лични  Hug

# 151
  • София
Рони-честити ти братовчедчета-близначета и от мен!Да са живи и здрави,скорошна среща ви желая!! bg

# 152
Попова, да са живи и здрави малките мишки и да пълнят само с радост очите на хората, които ги обичат! Grinning

# 153
Попова, честити бебчета. Да са живи и здрави и само радост да носят!

Днес бяхме по пътеката, имаше повече от 30 човека  Laughing
Ето малко снимки, ако някой иска да види какво сме направили:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=194393&photo=1

Всички сте добре дошли  Hug

# 154
  • София
Добро утро юлски мамчета  Hug
Лелееее, колко много близначета,живи и здрави да са  Praynig
Дю, голяма красота, ей, браво   bouquet
Какво сте се зачекнали вие- блондинки, сватове едно друго  hahaha

Цецко нещо е започнал да куца с едното краче  Sad В събота ходихме до Токуда и понеже нямаше друг специалист ни прегледа невроложка. 15мин го почуква с едно чукче и говореше с една друга лекарка за "пареза", "инсулт" и разни други страшни работи  #Crazy И накрая каза, добре е детето и гарантирам, че не е неврологично, сигурно нещо се е ударило по пръстчето и го пази и затова стъпва на външната страна на стъпалото  newsm78
Ще го заведа и до Горна баня да го види ортопед, дано не е нещо сериозно  Praynig

Иначе детенце е добре, здравичък, вече много говори, неразбираемо, но не спира, толкова е забавен  Joy

# 155
  • някъде
Ивка, ако ходи дс пантофи в къщи може да е от тях- Алекс така накуцваше като му умаляха пантофките!

# 156
Дю каква пътека?

Аз влизам да ми дадете идеи къде да ходим с приспиване с мъжа за Никулден,не иска в къщи и каза да търся някъде да идем! newsm78

# 157
Pigi, Няма проблем, когато и да дойдете. Направо се уговорете с мъжо, за да сме си вкъщи. Мен ако питаш неделя е най-подходящия ден, целия ден е пред нас...нали се налага преинсталация, а иначе трябва след 19ч да го направиме. newsm78
За мен е все едно де... Hug
Дю Много красиво наистина, а представям си на живо каква е гледката. Simple Smile

Ох, аз днес съм на зъболекар и ми е едно нервно. Преди два месеца уж си оправих зъбите, а сега някаква стара пломба ми прави проблем. ooooh! Дано не ме мъчат много, че миналия път направо сълзи ми потекоха, хем ми сложиха на зъба нещо като упойка.

Спорен ден!  bouquet

# 158
Ивка, не бързай да се шашкаш HugТова което е казала Дидка и аз съм го чела в нета.Провери пантофки и обувки дали са не са му станали малки.
Друг вариант е да имитира някой.Моя братовчед е куцал много продължително време и са го смляли да го мъкнат по доктори.На края се оказало, че му е станало интересно как куца един дядо от блока им и за това започнал да го имитира. GrinningТака, че огледай се и какви са съседите ти за всеки случай Laughing
Дано всичко е наред с вас Praynig

Дю, страхотна работа сте свършили GrinningА клипче  с някой пускащ се на тролея няма ли да качиш?Ама той много стряскащ наистина този тролей ShockedОт сега започвам да се подготвям психически да се пусна по него Laughing

# 159
Ивка, не се шашкай. Потърси още едно мнение, и както са казали момичетата по-горе, провери му обувките и съседите, да не имитира някого. Много  Hug от нас.

Дю, страхотна е пътеката, каква гледка само....

Нани, успех при зъбара.

Аз днес съм на гинеколог, дано всичко е наред, но се съмнявам. От доста време имам едни гадни болки....дано само не е нещо мн. лошо.  Praynig После ще се отчета.

Благодаря на всички за отправените поздрави към моите мънички племенничета   bouquet
Айде ставам да се оправям, че след малко тръгваме.

# 160
  • Варна
Здравейте мацки.
Много е хубаво да имаш рожден ден,жалко че е само веднъж в годината. Crossing Arms

Вчера се пробвах да направя тортата с рулата.Черпя ви виртуално и с едно кафенце.

Попова,честити ти братовчедчета,от здраве да не се отървават ,както те така и техните родители.
Не се притеснявай предварително.Късмет.

Нани
и на теб успех при озъбването.

# 161
А,Ронка не така бе душицо NaughtyОтивай бързо на лекар!!!Аз бях миналия понеделник ,защото имах много болки от доста време и се притеснявах да не би миомата ми да е нараснала SickОказа се,че всичко е ОК и дори и цитонамазката ми е без проблем.Сега ще почвам пак да се пия противозачатъчните, защото винаги са ми повлиявали много добре и просто чаках да спра да кърмя ,за да ги мятам пак.Днес по Искрено и Лично точно това коментираха,но в крайна сметак всичко си е до организъм.На мен винаги са ми действали супер и на кожата и на косата..
Какви близнаци,какви чудо #CrazyАз ако имам още две такива като Алекс и ще вляза в психодиспансера. ooooh!Сигурно е много весело с много деца в къщи,ама моят мъж все работи и не мога да разчитам за помощ на него #2gunfire Ще ходя да се радвам на близнаците на Ронката и Надето hahaha
Ели,отивайте на Старосел,нали ти го бях хвалила преди време.А,и ви е близичко.

# 162
  • Варна
Здравейте Hug
Ивка76,и Дито куцаше по едно време  и аз бая се бях ошашкала.оказа се че му стискат пантофите ooooh!
Дано и при вас е това Praynig
Успех на Нанни и Попова при докторята Peace
На трябва да се отлагат посещенията при доки Naughty.аз сега с тая цица,само се чудя какво да измисля,че да отида по-скоро на преглед Confusedтрябва да ходя февруари,а ме е страх ако стане нещо,да не е много късно тогава Rolling Eyes
Сузи,много хубава тортичката  bouquet И аз съм я правила няколко пъти и винаги става разкош Peace

Да ви почерпя аз с мъфинките които правих вчера.е те не са точно мъфинки ,де Mr. Green
http://images22.snimka.bg/004625193.jpg

Нан,как е Дая? Hug

Исках да ви се оплача от зъборазтежа на Друнди,но после..

# 163
  • somewhere over the rainbow
Дю, да не искаш да кажеш, че по това въженце се пускаш и си висиш? Shocked  Ааа, ще пропусна Naughty

Като се заговори за гинеколгични истории, мен пък пак гъби са ме налегнали ooooh! От къде пък дойдоха сега newsm78... и какво ще ги правя Thinking Промивки с вода и няколко капки йод най- ми помагаше през бременността, та май пак ще почвам.

Дая е добре. Няма и следа от разстройството и дано не се появява скоро Stop
И моят крак е все по-добре. Стъпвам доста добре на него, но гипса ми е неудобен. Силно се надявам да се получи желания ефект...разчитам на това Wink

Да ви кажа, че май тази вечер ще заминаваме при свекитата за около седмица. На баба ми ще й правят тежка операция в Пловдив и майка ми ще е с нея, за това свекито ще ми помага. Скъпият пък точно тази седмица има 3 наряда, та ще умра от скука там...ама карай. Само дано всичко мине добре с баба ми Praynig
По този повод - не отлагайте прегледите!!! Ето, баба се влачи 2 месеца с леко кървене, с надеждата да спре само, и откриха най-лошото Confused Тя е на 70 год., но определено изглежда на по-малко, и е страхотна жена. Много ни помагат двамата с дядо. Молете се с мен, да поживее още Praynig

# 164
  • някъде
НАН,  Praynig Praynig Praynig за баба ти- дано всичко е наред Hug
Попова, Нани, и на вас  fingerscrossed fingerscrossed
Жоржи, какво ти е на цицата- ти още веднъж нещо подхварли и тогава забравих да те питам Rolling Eyes
Мерси за почерпката на теб и на Сузи Hug
Наде, от какво тези гъби newsm78 Я си помисли каква може да е причината- аз знам при мен кога се появяват и затова гледам да избягвам да правя такива неща Mr. Green
Аз не съм ги лекувала с отвари- а направо взимам глобули за всеки случай Peace
След обяд може да си имам гости- една мама с детенце по-малко с 2 месеца от Алекс и отсег ме е страх как ще се представи моят дзвер ooooh!
 Hug
пп/size] Защо само аз качвам снимки в албумчето за 1 годинка- я се вземете в ръце най-после Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт