Мама по форума се увлича, Юлчето зад нея наднича

• 9 804
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
  • somewhere over the rainbow
Тъкмо сега се прибираме. Отложиха операцията на баба за новата година, а аз смятам да почва с хомеопатия и сокове. Няма какво да се чака. Само дано я навия Confused

Голямо четене ме чака сега ooooh! Почвам.

Кой ще пуска нова тема? Ако няма желаещи, да копна старата. А?

# 286
Здравейте момичета, искам ни в клин, ни в ръкав да ви питам - давате ли на вашите дечица прясно мляко. Защото на мен докторката ми каза че до 2 години не се дава. Моето сладурче пие още адаптирано мляко Нестле Джуниър. Това й е вечерята с 1 бисквита. Но се питам ако я запиша на детска кухня - нали там правят кремовете с прясно мляко. Моля някой ако знае да ми отговори.

# 287
NaN, Нова година, нов късмет! Praynig Peace Желаещи да пускат тема за сега няма, така че ...копвай.
danibo, аз също не смятам преди две години да давам прясно мляко, но ние имахме проблем с млякото и затова. Е, все ще се случи в нещо готово да има мляко и да му дам, но ще е в минимални количества.  Peace

# 288
# 289
  • някъде
Ааа,Дидка няма да се разберем така NaughtyКакви са тия целувки,тия работи за Ема.?!
Споко де Crossing Arms, аз казах само целувки без да утчнявам от кого- може пък само от мен да са Wink Ей, как си я пазите тази сладка Емка- Ронка, гледай к`ва свекърва сте си избрали Mr. Green Пък и да не караме Дая да ревнува Hug Wink
Колкото до работата на мъжа ми- гиспкартон и окачени тавани прави Peace Но когато стане спец на пиците ще ви почерпим с по няколко Simple Smile

Аз давам прясно мляко- когато го записах на 9 месеца на кухня не му давах десертчетата, но от годинката му давам- правя му мляко с ориз, нишесте с прясно мляко! Peace

# 290
  • София
Момичета-и аз да ви питам ни в клин,ни в ръкав-знаете ли някое хубаво местенце близо до София за разпускане,но някъде с детски кът за малкия.Искаме да отидем за един ден някъде...някой беше споменал за такова място,но сега не мога да открия темата. newsm78
НАН-добре дошла-дано с баба ти всичко се подреди! Hug

# 291
Здравейте отново
danibo Ако сте нямали проблеми със захранването мисля че спокойно можеш да даваш кремчетата, аз давам прясно мляко на Цвети, но рядко предпочитам кисело поне не се притеснявам дали е прясно.
Малеее,как се решавате бе жени  ooooh!Аз с тоя дзверо не мога да се оправя,а ако още едно малко се пръкне ще започна сама да си говоря
Ами аз не съм се решавала не беше планирана, обърка ми планове за работа които ги обмислях вече няколко месеца,първоначално много се стреснах как ще се справя поревах си но вече свикнах с мисълта.

# 292
Здравейте момичета, искам ни в клин, ни в ръкав да ви питам - давате ли на вашите дечица прясно мляко. Защото на мен докторката ми каза че до 2 години не се дава. Моето сладурче пие още адаптирано мляко Нестле Джуниър. Това й е вечерята с 1 бисквита. Но се питам ако я запиша на детска кухня - нали там правят кремовете с прясно мляко. Моля някой ако знае да ми отговори.
Киара на 1г и 2-3м и правих за първи път пр.мляко с грис. Поне веднъж седми4но и правя или крем4е с бисквитки или грис. АМ пием за закуска и ве4еря  Hug

# 293
st.g честито и не се притеснявай ,всичко ще е наред. С всичко ще се справиш и един ден ще си благодарна на съдбата ,че имаш прекрасни деца макар и всички трудности.
при нас нищо ново всичко си е по-старому да видим дали с Новата година ще дойдат по-щастливи и здрави дни. Ето една песничка която е в уносонс със настроението ми.http://vbox7.com/play:ec184d26

# 294
Иси, всичко ще се оправи, имай още малко сила  Hug

# 295
 Hug
момичета някой знае ли какво е станало със снимка.бг. не мога да я отворя дава ми невалидна парола. Влизам в албумите само с търсачката newsm78

# 296
  • somewhere over the rainbow
Hug
момичета някой знае ли какво е станало със снимка.бг. не мога да я отворя дава ми невалидна парола. Влизам в албумите само с търсачката newsm78
И при мен е така Confused
Как са малчуганите, Иси? Hug  Ще ни пуснеш ли темата? Thinking

Синеоче, само 3 часа, откакто пих вълшебното хапче и вече усещам подобрение. Дано утре няма и помен от гадинките Praynig

Ивка, как е крачето на Цецко? Води ли го на специалист?

Аз пък да ви кажа, че другата седмица ще ходим до Варна да махаме гипса. Най-после Party  Денят на истината наближава.

Благодаря на всички, които решиха да ми помогнат и пратиха пари на Попова  bouquet Hug  bouquet Така значително се улеснява положението ми, тъй като, освен всичко друго, не се налага да се чудим откъде да вземем пари на заем. Страхотни сте! БЛАГОДАРЯ! newsm20

# 297
  • някъде
Аз си влизам в моят албум, но в юлския не влизам- да не е сменена паролата newsm78
Ст г, ако и моят Алекс беше като твоята Цвети, досега не само да съм забременяла повторно, а и вече да съм родила Mr. Green
Иси Hug
НАН Hug

# 298
  • Варна
Жоржи, да не можете да си изброите парите от оборота в края на всеки ден ви желая Hug Money
Еееееееееееее Дидка,от твойте уста в Божиите уши Hug Hug Hug

НАН Hug Hug Hug
Дано да успееш да убедиш баба си Peace
danibo,аз не съм давала прясно мляко още. Моят син е с непоносимост към лактозата и пие специално мляко  Peace
И аз не влизам в Снимка .бг newsm78

Тиция
,магазинът ни е за сувенири.ние с това се занимавахме до сега.има и плюшени играчки,много и мнооооооого големи Crazy.малкия като го пусна там и разноглед става Joy

# 299
Браво на st.g!!! Лека и безаварийна бременност! Grinning
Честито и на всички, които ще празнуват утре! Ако свеки дойде да спи при децата утре и аз ще отразя студентския празник както е по конспект! Както е казано в древната египетска поговорка - "Веднъж студент - винаги студент! И наздраве!"
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт