Мама по форума се увлича, Юлчето зад нея наднича

• 9 796
  • 300
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Иси,права е Асето-оставяй всичко и си гледай децата и мъжа.А и ти имаш нужда от почивка и лично време за теб.Да ти оздравяват мъжете,а после ще му мислиш за календара. Hug

Попова,що ще спираш Емката от кухня?

# 31
  • През девет земи в десета
 wavey Joy rotfImbo разбихте ме,какви дебати само!

Пак изпуснах края на старата тема! Rolling Eyes

И календара зарязвай, едва ли ще има сърдити Heart Eyes
Иси,децата са най-важни Peace

Синеочка,пробвай така: http://www.elfyourself.com/

# 32
Майра чака второ бебче на 02.07.2008 година stork-boy preggo Пожелавам и едно здраво момченце  Wink

# 33
  • София
Честито Майра и леко бременеене.Ама тя защо ни заряза и не пише вече при нас?
Връщай се Майра,поне ела се похвали.

Аз щях да ви питам сутринта дали някоя мама не дава вече цитруси и толкова ли са опасни още.Люската снощи откри колко са вкусни мандарините,направо лапаше като невидял /той пък си беше баш не видял мандарина,де/ и сока му капеше от устата.
Та,всички ли още сте предпазливи към тези плодове?

# 34

Ренка, а ти що не пишеш как сте с наш Галко, а само слухтиш за някоя клюка????  Wink  Hug

Ми какво да ти кажа.Писна ми да говоря за бебета май  Thinking Имам чуството че затъпявам.  ooooh!

Крис аз дадох цитруси  на 1г1м. Няма проблем да даваш.Той има нужда.То детето си показва.
Гали не ги иска напоследък,та му ги правя на сок.

Честито на Майра и здраво бебче догодина!

# 35
  • somewhere over the rainbow
Нанче, хайде по активно се включвай, да не би и ти да се вихриш в кухнята, като Ети  newsm78
А, не думай. Няма такава опасност Naughty

Айде,кой откъдето по работа или с бебоците,че от сутринта нещо се разсеяхте с тези теми,бе жени hahaha
А кой подхвана темата? Whistling

По темата - 2 месеца и почвам да налитам на ... месо Joy Joy Joy Поста през бременността не се брои, че то тогава ни е сбъркано всичко Crazy

Сок от портокали и мандарини Дая пиеше още миналата зима. Е, оцеля Peace

ПП. Не пиша често, че дребната пипна гаден вирус - повръщане, разстройство, Т. Шъ съ опрайм Peace

# 36
  • София
ЧЕСТИТО НА МАЙРА, ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА СЕ РАДВА НА ЗДРАВО БЕБЧЕ  Hug
Ренка, ами то май на всички ни писна и затова заговорихме на друга тема  Blush
Иси, зарязвай всичко и се грижи за семейството си  Hug
Крис, давам цитруси на Цецко, даже не помня откога, аз май по смело го карам  Hug
Ели, измоли поне едно кафенце от хомеопатката, то пък без хич.... newsm78
Нанче, бързо оздравяване на Дая Hug

# 37
За сетен път се уверих, че съм затъпяла тотално  Banghead Нямам представа кой ден сме и коя дата. Днес изтървах родителската среща на баткото  smile3515 Направо ще се побъркам.  smile3511 Имах толкова въпроси към преподавателите  Weary Яно не е било писано...

# 38
И аз да ви кажа съм затъпяла дайте да говорим за мъже стига с тез бебета! Mr. Green

Аз ни мога без секс ама по някой път като сме скарани и си прося кво да се прави,ако и двамата сме сърдити па ни се иска е още по гадно подминаваме се и хем ни се ще хем си се сърдим!

В такива моменти е кофти,а с бременността щеш нещеш се съобразяваш,за благото и за доброто дет се вика!

# 39
Ако на някой му се гледа защо кибича толкова много в кухнята тия дни: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=195357&photo=28 това са последните неща за Базара. Вече спирам, чувствам се  много уморена   Tired
п.п. това са рамки за снимки

# 40
Ети, браво, много са красиви рамките.  Peace

Рени, аз също не пиша за бебешките му там работи. Така, че споделяй каквото ти на сърце и искаш да споделиш.  Hug

Крис, ще спирам Ема от кухнята, защото не я яде.

Ема ми скри някъде мерителната лъжичка на фурната за хляб и съм бясна  #Cussing out Обърнах цялата къща, но не я намирам  Confused Уффф, много ми е кофти...

# 41
  • някъде
Ети, браво на теб  bouquet и спирай вече да обърнеш малко внимание на сладура Hug

Ренка, ми то ние не говорим само за бебета, душко Hug

НАН, снахата бързо да се оправя и много   remybussi от Алекс Wink

Крис, отскоро давам цитруси на Алекс- мандарините в началото ги хапваше по две наведнъж Crazy, но вече не иска, иначе с грейпфрут, лимон и портокал правя сокче- стискам във водичката и му давам да пие вместо готови сокове Peace

Иси, скоро да се оправят мъжете ти Praynig

гледахте ли рекламата на водка с Камелия- е те такава реклама нЕма doh- как са могли да го измислят не знам- "точно това чукане чаках" Sick

# 42
  • някъде
накара ме да се просълзя Sad и да осъзная колко важно е за малките да усетят мама Heart Eyes, а аз понякога като плаче от чепотия и се налага не искам да го гушкам, а то милото идва до мен и ми тегли ръцете да го гушна Sad
утре ще го мачкам цял ден, дори и като мрънка Hug

и да ви кажа- прочетох в другата тема, че майчинството от 1 януари 2008г става 200лв Peace

# 43
Това Камелия ли е ??? Аз доста време се зверих докато  проумея смисъла..ама блондинка съм Grinning

Момичета който има желание нека пусне 1 глас за едно сладко бебче, което е на наши приятели. Засега е на 2-ро място.

http://www.pampers.bg/top_final.php

# 44
Синеоче, кажи как се казва бебето, че да не стане на първо място като гласуваме и някой да гласува за друго дете Crazy
п.п. за Ния Танева ли?

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 22:29 от eti_31

Общи условия

Активация на акаунт