Мама по форума се увлича, Юлчето зад нея наднича

• 9 787
  • 300
  •   1
Отговори
# 45
А,Синеоче недей така с блондинките NaughtyАз не се давам,нищо че съм от отбора Mr. Green
Дидка,Алекс ще идва ли с теб на визитата на тати в Италия?Извинявай,може и да си споделила,но да съм пропуснала newsm78

# 46
  • някъде
А,Синеоче недей така с блондинките NaughtyАз не се давам,нищо че съм от отбора Mr. Green
Дидка,Алекс ще идва ли с теб на визитата на тати в Италия?Извинявай,може и да си споделила,но да съм пропуснала newsm78
наистина ли Rolling Eyes, винаги съм си те представяла с тъмна коса Flutter

да, двамата отиваме Peace

# 47
  • Варна
Добър вечер и от мен!
Попова земетресението беше в София  Mr. Green Не го ли усети Embarassed. То добре, че го посрещнах мъжът там и останахме на хотел, че още първата вечер като се прибрахме и големия категорично заяви, че ще спи с баща си и за мен остана неговото креватче ooooh!. И така е вече почти всяка нощ Crossing Arms. Няма отърване от него - само ни дебне и не иска да си ляга преди нас. И понеже си мисли, че хората като се целуват правят секс, само върви след нас и нарежда - няма да правите секс hahaha! Страх ме е, че в детската градина /понеже там все ги разпитват децата/ може да изтърси, че правим в къщи секс. А като го попитаме защо си мисли, че хората като се целуват означава, че правят секс, той казва, че по филмите като каже ли - Хайде да правим секс и започв.  love001
Най-хубавото около нас е, че другата седмица заминаваме за 14дни сами двамата с мъжа на почивка newsm44 smile3508. Та общо взето сега само с подготовка на пътуването се занимаваме, че и на децата дрехи, играчки трябва да подготвим да се чувстват добре при баба си и дядо си.
Някой питаше за червено гърло какво се дава - аз знам, че може да се маже с мед и сода, със гранофурин, на мен ми помагат едни хапчета Медосепт/ 2 лв струват голяма опаковка са и се смучат през час/
Хайде болните бързо да оздравяват!
Ще бягам, че вече късно стана smile3524 newsm46

# 48
  • някъде
Анет  Joy Joy Joy, добре че поне сте направили сефтето Mr. Green
опасен този твой син Crazy
на два пъти те виждах да четеш, но не пишеш и си викам- няма време да драсне едни ред от други ангажименти Mr. Green
спирам, че вече ви втръснах Blush, ама така е като няма никой по нощите Crossing Arms

# 49
  • София
Диди,аз пък останах с впечатление,че заминавате при тати за постоянно,а то май само на гости.

Ети,кажи сега как ти идват на ума тези идеи за рамките,например.Пък то и да ги изпълниш после се иска майсторлък.Бравос.

Попова,ама хич ли не ги яде манджите Емката или на кухнята не ги харесва.Аз много настоятелно питам,но Люси от два месеца е записан на кухня и само като си представя да готвя пак всеки ден за него и лошо ми става.То вярно сега студено и има повече време,ама и моето е като  Алекс на Диди.Или ме хваща за ръка да ме води нанякъде или ми дърпа за крачола да го гушкам.Хич не се заиграва това човече и аз му се ядосвам и викам,а после съжалявам и ми става тъжно.А то захитряло детето и като усети,че му се сърдя и идва да ме целува и ме гледа с един хитър поглед и вика "мама,мама".
Благодаря,че споделихте за цитрусите.Ще му давам аз,че той без това не е много по плодовете,та поне това.

Синеочка,казвай името на бебката.

А рекламата с Камелия и на мен ми е много смешна.Все едно друго чукане не е видяла,че точно това чакала.Простотии колкото щеш.

# 50
  • някъде
пак съм аз Blush Mr. Green, но има питане към мен и затова Whistling
Крис, за постоянно отиваме, или поне дакато можем да се издържаме Peace
и аз така се карам на Алекс и после ми е много мъчно Sad
от няколко дни не може да заспива- нито през деня, нито вечерта и с триста зора го приспивам, но докато заспи и аз вече съм  newsm77,а му се спи- две не вижда, но откъде идва тази сила в него не мога да си обясня ooooh!- започва едно тичане, качване и слизане от леглото, катерене върху мен  smile3540 newsm32 Даже вчера докато го дундурках за стотен път не издъжах и го хвърлих на леглото, а той милия ме гледа и не знае какво става, аз легнах до него и се разревах, а той идва да правиме боц Cry
и ми е много смешен като му кажа че ще плача- притваря очите или ги затваря и слага ръце пред тях hahaha Heart Eyes

# 51
# 52
  • София
Добро утро  Coffee
Сиянче, какво си се ококорила така  Joy
И аз понякога си изпускам нервите, но не мога да се сдържа да не гушна като протегне ръчички  Hug
Анет, абе имаше нещо в София, поръстресе ни, ама не се сетих, че сте вие с мъж ти  hahaha
Нещо не ми идва музата, че още ми се спи, по-късно ще ви пиша още.
Иси, как са децата?  Hug

# 53
  • Варна
Добро утро Hug

Все не ми остава време да пиша,чавето иска цялото ми внимание само за него Crazy.като седна да ви чета, идва и ми дърпа шалтера ooooh!

Сега ще се опитам да попрочета поне тази тема,че да съм в час с новостите Wink

# 54
  • София
Здравейте и от мен!Същата работа сме!Иска цялото ми внимание и ме ревнува от компа-ужас!Едва успявам да ви чета!
Иси- Hug Hug Hug

# 55
Жоржи,Дидито. с бейби ТВ не става ли? Моят бебок много се захласва  Flutter

# 56
  • Варна
Асе,да питам този телефон на който трябва да се обадиш,от стоционарен ли трябва  да звьниш или от gsm newsm78.за Елфчетата иде реч Laughing.Сори за тъпия въпрос,ама да не се набутвам Mr. Green
Иси,изпращам ти цялата си положителна енергия Hug Hug Hug
Рени Heart Eyes
Майра,леко бременеене  bouquet.
Анет,Приятно изкарване на почивката Hug

Викат ме Tired

Може да сте казали вече,но Бейби тв откъде???По кабелните или ......
Рени, веднага да казваш Heart Eyes

# 57
Жоржи  Hug
Ако имаш декодер добре,иначе незнам как е по кабелните във Варна  Thinking Тук само с декодер става.

# 58
  • Варна
На Булсат ком съм newsm78
Какъв декодер ми трябва...
Иначе ,Друнди гледа само музикални тв.Планета,Сити и т.н. ooooh!
Картуни,мартуни въобще не ги отразява Confused

# 59
  Здравейте мамчета, баннчета! Laughing
Аз тези дни съм яхнала метлата и затова реших да не ви досаждам много. afwitch
Майра, preggo newsm74
А на мъжо като му кажа, че искам бебче и той забравя за секс, за всичко... hahaha
Стигало ни едно, ДА ДА... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт