Аз не се давам,нищо че съм от отбора Дидка,Алекс ще идва ли с теб на визитата на тати в Италия?Извинявай,може и да си споделила,но да съм пропуснала
Аз не се давам,нищо че съм от отбора 

. И така е вече почти всяка нощ
. Няма отърване от него - само ни дебне и не иска да си ляга преди нас. И понеже си мисли, че хората като се целуват правят секс, само върви след нас и нарежда - няма да правите секс
! Страх ме е, че в детската градина /понеже там все ги разпитват децата/ може да изтърси, че правим в къщи секс. А като го попитаме защо си мисли, че хората като се целуват означава, че правят секс, той казва, че по филмите като каже ли - Хайде да правим секс и започв. 
. Та общо взето сега само с подготовка на пътуването се занимаваме, че и на децата дрехи, играчки трябва да подготвим да се чувстват добре при баба си и дядо си.

,а му се спи- две не вижда, но откъде идва тази сила в него не мога да си обясня
- започва едно тичане, качване и слизане от леглото, катерене върху мен
Даже вчера докато го дундурках за стотен път не издъжах и го хвърлих на леглото, а той милия ме гледа и не знае какво става, аз легнах до него и се разревах, а той идва да правиме боц 

.за Елфчетата иде реч

.