Мама по форума се увлича, Юлчето зад нея наднича

• 9 803
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И аз незнам за коя бебешка телевизия става въпрос newsm78 newsm78 newsm78
За програма от кабелната телевизия ли иде реч или?
Жоржи-какво стана с магазина?ще отваряте ли скоро?

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 11:53 от didito.

# 61
Добро утро.
Крис, спирам Ема от кухнята, защото не я яде. Кучето хапва второто и супата.  Май не е до самата кухня, просто отказва всякаква манджа. Ще опитам да й готвя, ако не издържа ще я запиша към др. кухня, тъкмо ще ми я носят в къщи. Мандарини съм предлагала на Ема, но катогорично отказва, не ги харесва.

Тази сутрин Емата се смили над мен и спахме до 9:30, чувствам се свежа, отпочинала....  Joy

Тук е слънчево, и май по-топличко от вчера. За кухнята ходим без количка, но къде я нося, къде ходи..... Не долюбва количките, за кво ли накупих толкова ...... ooooh!

# 62
  • някъде
 Hug

ние сме с ужулено носленце Confused изведох го пред къщата да си играем с една топка и по едно време му казвам да не тича, че го пускам и той се излетя напред и туп ooooh!- подпря се на ръчички, но си одра нослето в земята, а май и челото- гледам че и там има малко одраскано и синичко Tired
дано поне се научи и спре да бърза и тича Rolling Eyes

# 63
  • somewhere over the rainbow
наистина ли Rolling Eyes, винаги съм си те представяла с тъмна коса Flutter
И аз supermama

спирам, че вече ви втръснах Blush, ама така е като няма никой по нощите Crossing Arms
Ами ние си имамe друга работа по нощите smile3534 smile3533

И аз не я знам тази Бейби ТВ. При нас донякъде вършат работа филмчетата на компа.

# 64
Синеоче, така и не каза за кой бебешок да гласуваме smile3506

Жоржи, к'ви телефони, к'во чудо, бе душа? newsm78

Я кажете, Смектата по колко пъти на ден се даваше? Че съм забравила ooooh!

# 65
Ама че сте палави  Joy.

Майчета май темата ни трябва да се казва : Мама по форума се увлича, а Юлчето компа и отвлича  hahaha
Криси не е по различен от другите юлчета най-ревнува от компа. Но основно иска той да стои и да си гледа кличетата. Познайте как ми го казва.Тупа с ръка на стола, аз го слагам. Наглася се и ми вика - Маати Маати. Пускам Марти(Криси) на клипче и ме кара да седна на облегалката на футйола до него. той си го гледа, като свърши си натиска спейса и така поне 30-40 пъти, но аз трябва да съм плътно там.  Много е сладък като си се коментира.  Joy Някъде се разпознава като бебе, а другаде като Тити (Криси) или Маати(пак той). Ако види свекъра вика деди хъррр ( че хъркал).  bowuu А другия деди (баща ми) бил деди аха аха (кашлял).

Жалко че нямаме такава БейбиТВ. Какво дават по нея Рени.  Rolling Eyes

Аз тези дни работя и се гледат с тати. Един ден слушал,друг не но общо взето се оправят. На мен ми се отрази добре. Въпреки, че аз не съм свикнала да вися в магазин и ми е малко скучно, но съм си взела една книжка и релаксирам.  Blush

Друго си е да не си само с бебо, ставаш вършиш си обичайните задължения, но намираш време за малко грим, слагаш някоя по хубава дрешка и се чувстваш жена.Бях забравила колко е хубаво.  Flutter Хайде че почивката ми свърши, ще тичам към магазина  Wink

Наде аз съм я давала само вечер по две за цялата нощ най- много незнам иначе как се дава при разстройство newsm78

# 66
Ния Танева е, да. Мерси момичета, може и да спечелим.Тя е на нашите...( как се казва като сме им кръстници Thinking)

Асенце 10х. И ние се елф-нахме и малката муцуна пощуря. Непрекъснато идва до компа и сочи да и го пускам и танцува Laughing

Ауууу, какво става тук, Нан-че кой какво прави по нощите Joy

Че защо сте си представяли Тиция с тъмна коса? Те това е, такава ни е славата на блондинките, а пък че сме инженери и адвокати, никой не ни бръсне. Crossing Arms

Синеоче, така и не каза за кой бебешок да гласуваме smile3506

казвам, бре!!

# 67
Дани
Цитат
Майчета май темата ни трябва да се казва : Мама по форума се увлича, а Юлчето компа и отвлича
Laughing Мдам, а може и : Мама по мъже/жени Rolling Eyes/ се увлича, а юлчето тича ли тича!
Jorji , готин аватар! Hug

Тиция, Тиция ти си в моя сън supermama...       Whistling Party Joy

# 68
 JoyА,така Синеоче,май наистина ни нямат блондинките за много умни,ама ще видят те... smile3534Аз,в интерес на истината дълго време бях нарочно брюнетка или блондинка под прикрите Joy,но иначе съм си естесвено руса.Даже като ми се изреже някой,че съм боядисвана им показвам Алекс да му видят русата глава.Ама ха,на съседа ли да прилича.То поне хубави съседи да имаме,пък те едни.. Sick
Наде,какво й има на Дая,че питаш за смектата?
Дидка,свиркай от Италията да казваш дали са готини италианците, че аз винаги съм ги отъждествявала с Джулиано Джема и въздишам по тях.Имах едно гадже, което беше морски и често пътуваше до Италия и каза,че били като нашите цигани.Ама може и от ревност да е билоооо newsm78Дано се уредите там и не се налага да се връщате в тая....държава #2gunfireЩе сменя темата,че някоя мама -патриотка може да ме зачекне на бързо.
Днес да ви се оплача така ме хвана яд,че ме правят на проста... #2gunfireВлизам аз в един магазин,че си харесах едно шикозно плетиво на витрината.Та,продавачката почва да ме увещава,че е Испанска и затова струва 120 лв. някаква си блузка там,а аз с двете си очи виждам на едно малко скътано етикетче вътре,че си пише чисто и просто Турция #Cussing outАаааа,и ние езици знаем бе моме Naughty
Жори,ние също сме на цифрова и имаме един страхотен немски детски канал-KIDKA.Алекс просто онемява от него
Май се улях този път с това писане.Махам ви се от главата

# 69
И календара зарязвай, едва ли ще има сърдити Heart Eyes
Hug Hug Hug Hug да обаче аз вече съм изрязала почти всички дечица до тук гледам днес има нови и отделно съм изрязала всички човечета от фона и то не остана много реално веднага мога да ви покажа календара.А нали ми обеща да ми помогнеш Heart Eyes и Надя като се оправи Дая мисля ,че ще помогне и дружно ще си направим изненада за Коледа.
renisiyana2 мила не мога да сваря да ти променям снимките вече е сложена куклата на календара с предишна снимка ,ако държиш да е с някоя от тези добре ,но вече я сложих
За децата не ми се говори ,защото ми е много тежко и не искам да развалям доброто настроение в темичката.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 70
  • София
Иси-не се интересуваме само как ще свършиш работа по темичките или календара,или още куп други неща.Естествено,че ни интересува как са твоите момченца.Само казваш колко са зле,но не казваш-вирус ли е,бронхит ли,какво казват лекарите?Ти добре ли си?
Сподели-не сме чак толкова крехки,та да не можем да те ,,изслушаме,, и да ти съчувстваме.
Ти изобщо имаш ли представа колко те обичкаме?Момичета-кажете и! Hug Hug Hug

# 71
Иси, и сега мога да помагам. Само давай нареждания Crossing Arms

Тиция, температура, повръщане и разстройство имаше Дая. Вече е само третото Sick

# 72
Наде, в момента има на пазара нар.Взимаш един,вадиш семената и вариш на чайче само кората.Гаранция,че няма и да помни за разстройството Naughty

# 73
  • София
НАН-и аз използвам смекта-2 на ден-много помагат-дано и  малката скоро да се оправи!
Попова-коя е тази кухня,при която ти носят яденето до вкъщи,много ме заинтригува!
Дидка81-цунки на одрасканото носле-и Влади все бърза,но засега пада само вкъщи-навън така е опакован,че едва се движи. Grinning
Мама Дани-много хубаво,че си започнала работа,която те устройва и не те товари психически.И аз все повече искам да започна работа,но няма как-още малко...
Болничките да оздравяват! Hug

# 74
Иси, с радост ще ти помогна! HugТрябваше по-рано да се възползваш от предложението ми, а не да се чудиш от коя тераса да скочиш JoyПиши ми на лични или ако се засечем с Скайп, кои от дребосъците не си обработила още, да ги започвам.

Нан, какво стана с дребната, спря ли да повръща вече?
А тая смекта за какво е момичета? newsm78Не съм я прилагала до сега.

Жоржи, къде си се забила бе, пиле шарено  JoyНа никакви телефони не е нужно да звъниш.Ти видя ли пътя който дадох на Синеочка(в 27 пост в темата е)?

Дано се уредите там и не се налага да се връщате в тая....държава #2gunfireЩе сменя темата,че някоя мама -патриотка може да ме зачекне на бързо.

Зачеквам те набързо Joy

Общи условия

Активация на акаунт