За програма от кабелната телевизия ли иде реч или?
Жоржи-какво стана с магазина?ще отваряте ли скоро?

- подпря се на ръчички, но си одра нослето в земята, а май и челото- гледам че и там има малко одраскано и синичко 

, ама така е като няма никой по нощите 

.
Някъде се разпознава като бебе, а другаде като Тити (Криси) или Маати(пак той). Ако види свекъра вика деди хъррр ( че хъркал).
А другия деди (баща ми) бил деди аха аха (кашлял). 
Хайде че почивката ми свърши, ще тичам към магазина 
)

А,така Синеоче,май наистина ни нямат блондинките за много умни,ама ще видят те...
Аз,в интерес на истината дълго време бях нарочно брюнетка или блондинка под прикрите
,но иначе съм си естесвено руса.Даже като ми се изреже някой,че съм боядисвана им показвам Алекс да му видят русата глава.Ама ха,на съседа ли да прилича.То поне хубави съседи да имаме,пък те едни.. 
Дано се уредите там и не се налага да се връщате в тая....държава
Ще сменя темата,че някоя мама -патриотка може да ме зачекне на бързо.
Влизам аз в един магазин,че си харесах едно шикозно плетиво на витрината.Та,продавачката почва да ме увещава,че е Испанска и затова струва 120 лв. някаква си блузка там,а аз с двете си очи виждам на едно малко скътано етикетче вътре,че си пише чисто и просто Турция
Ааааа,и ние езици знаем бе моме 

да обаче аз вече съм изрязала почти всички дечица до тук гледам днес има нови и отделно съм изрязала всички човечета от фона и то не остана много реално веднага мога да ви покажа календара.А нали ми обеща да ми помогнеш
и Надя като се оправи Дая мисля ,че ще помогне и дружно ще си направим изненада за Коледа.

Трябваше по-рано да се възползваш от предложението ми, а не да се чудиш от коя тераса да скочиш
Пиши ми на лични или ако се засечем с Скайп, кои от дребосъците не си обработила още, да ги започвам.
Не съм я прилагала до сега.
На никакви телефони не е нужно да звъниш.Ти видя ли пътя който дадох на Синеочка(в 27 пост в темата е)?
Ще сменя темата,че някоя мама -патриотка може да ме зачекне на бързо.
Препоръчани теми