Мама по форума се увлича, Юлчето зад нея наднича

• 9 817
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
  • някъде
Вече станаха 2 паданията ooooh!

Като пръгнахме да излизаме и го оставям навън пред вратата и му казвам да не мърда Naughty, ако не иска пак да си одраска нослето и той седи като препариран и само се оглежда Naughty! Влизам за секунда да извадя количката и чувам че реве ooooh!, излизам навън и го гледам навирил дупето нагоре, но поне нямаше поражения Praynig

Тиция, не си само ти бясна #Cussing out- ставаме две- можете ли да си представите, че ми взеха 46лв Shocked за превод на пълномощно от бг на италиански- и то да напишат на латиница 3 имена, да препишат номерата на поспортите и ЕГН-та и да напишат едно изречение на италиански ooooh!

Иси
  love001  love001  love001

Дидито, сестра ти влезе в челната тройка Wink smile3501

засега толкова, после пак- нали не си мислите, че ще се отървете лесно Mr. Green

# 76
Иска, бързо оздравяване на мъжете ти.  Hug от нас с Ема. Утре ще ти се обадя, ако е удобно, исках още тези дни, ама пусто нямам минути вече. Всичко изприказвам, та и сума сметка съм навъртяла. Моя мъж само ме бъзика, че ще хвана рак от толкова разговори. Имам по 500 безплатни минути на Глобул и Вивател, но уви не стигат.  Whistling

Диди, така е, Ема 2 пъти ожулва нослето на едно и също място(то не че и е голям носа де, но как все него нацелва  ooooh!) Цункай Алекс по нослето бързо да му минава. А що се отнася до патриотизма.....и аз уж си падам патриотка, ама ако ми предложат платена работа, и да не съм бял роб, ще замина. То тук положението става все по-зле и по-зле. Скоро май няма да се оправим , а и по-зле ще ставаме. Айде да не задълбавам темата...

Дидито, кухнята е Хер Бебе, имат сайт от който можеш да поръчваш и да видиш менюто.

А това за блондинките е друга тема. То нямаш ли си го в главата, ако ще и черна да се все тая е, прост народ колкото искаш. А специално за вас двете (Синеочка и Тиция), мога да твърдя, че изобщо не сте от онези блондинки, за които се носят много легенди и вицове.

# 77
  • София
Попова-и аз съм блондика!Ама тези вицове за мен ли са били? Joy Joy Joy
Що се отнася за кухнята-отказвам се,опитах пробно точно при тях,но Влади изобщо не хареса нищо от там.Дано на малката и е по-вкусно! Peace

# 78
Нан имаха дренки в двора дето само им капеха листата ако си спомням,тъй че ако сте брали дренки варете чай!

# 79
Ех, Дидито, страшна си. Какви въпроси ми задаваш сега, естествено, че не е и за теб, ама то друго може ли да кажа  Wink Joy (шегувам се). Сега да не се изредят всички блондинки от отчетната да питат дали не са за нея тези вицове?  hahaha Наде, ти си на ред да питаш! А пък и аз не мога да критикувам когото и да било. Просто Синеочка и Тиция ги познавам добре(с едната сме "дупе и гащи", а пък с другата сватове ще ставаме ), и затова споменах тях, а пък и те зачекнаха тази тема.
Ако искаш да ти носят кухнята вкъщи, можеш да опиташ с ОЗИ, синеочка взимаше от нея и беше доволна. И тях ги има в нета.

# 80
Привет мацки!
Опаковах нещата, налепих им стикерите и само остава да им сложа цените, но в неделя ще ги определят какви ще са. Мама за втори път ще излиза сама без Венци на кафенце Simple Smile Как ми идва музата ли? Ангелчетата ги видях в един сайт и ги побългарих, понеже тук няма такива макарони. Другите неща сама си ги измислих. Една сутрин реших да направя рамки за снимки на децата... та така 20 броя станаха. А щарените, тези последните просто така се получиха. Да си призная на живо са много красиви и са ми любими. Исках да направя друго, но не успях, та така се раждат нещата ми. Малко фантазия и многоооооо време. Три седмици.  ooooh! Сега съм си сипала кафенце и отмарям. Дори си купих слънчоглед и ще си избера филмче да гледам. Дидо е на работа, баткото на кратка визита при баба за тази вечер и аз самичка с Венци.
Ох, мъника си мъкне всякакви играчки или табуретки и вече всичко стига. Много му е интересно. Докато опаковах тази сутрин нещата какво да видя  Shocked Докопал бюрото на батко си и рисува с фулмастери. Целите му ръчички описани. Сега се катери по секцията  ooooh!
Диди-не се притеснявай мила. Венци всеки ден поне по 1 път се удря жестоко. Уж ми е кротичък, на все се аргасва някъде. Дано Господ ми пази дечицата  Praynig Praynig Praynig
НАН--и аз съм давала само, че сушени дренки на чай.
Tizija-правилно ти е казало момчето. На нашата кръстница майка и е там вече 3 години и само лоши неща казва. Цигания от класа. Майките не гледат децата. Мръсни, суполиви....понечила да вдигне едно дете, което паднало и майката се е скарала. Било на 1 годинка и и казала да се оправя само Shocked Друга пиела бира и седнала до един басейн с две деца. Едното на 4 годинки само в басейна било наказано. Другото в проходилка... писнало и онази какво си пушела цигарите и се обърнала и с все проходилка тупнала детето в басейна, а водата била до врътлето му. Децата скачали и плискали детето и то пицяло, а онази никаква реакция Sad Вечер, голяма престъпност.... Ей, Дидка ти да не се уплашиш мила  Hug Ще представяш достойно балгарските майчета там Wink

# 81
  • somewhere over the rainbow
Нан, какво стана с дребната, спря ли да повръща вече?
А тая смекта за какво е момичета? newsm78Не съм я прилагала до сега.
Спря Peace...като спряхме и всички илачи hahaha  Ми то ми омръзна два дни на сила да й бутам в устата нещо и на третия викам край! Naughty  То па взе, че спря и повръщането и температурата. Сега дриска яко, ама я пратих при свеки, че нашите чаршафи свършиха Mr. Green  Иначе, Тиция, и нар си имаме в двора ppp  Дренки колкото щеш, шипки купихме, смекта разтварям /за разстройството е, Асе/ - да не ги види. Тогава да се оправя Crossing Arms smile3527

Ети, вече съм спокойна, че и нашата мини общност ще бъде достойно представена на Коледния базар  Hands Clap

# 82
Pigi съм,само минавам да кажа здрасти,че днес едва ли ще мога да седна в къщи на компа!Ама като немога без вас Hug

Крис,Цеци също много обича мандарини!

Нанче,прецаках си скайпа,нямаш ли кю,добре,че Дая сеоправя Peace

Ети,супер си ти и с тебе сега няма как да се чуваме,освен тук Tired

Май е време да си преинсталирам Уиндоуса newsm78

Айде изчезвам,че съм на чужд комп,това ми е племенника,голям сладур е !!!

# 83
  • Варна

Жоржи, къде си се забила бе, пиле шарено  JoyНа никакви телефони не е нужно да звъниш.Ти видя ли пътя който дадох на Синеочка(в 27 пост в темата е)?

Абе разбрах аз,че нещо не съм направила както трябва Embarassed.сега ако кажеш как да си го сейфна newsm78.не става пущината #Cussing out

Нанни,мерси  bouquet
Иси Hug Hug Hug.Трябва да кача снимка на моето мъниче,да не артисаме Wink

# 84
  • somewhere over the rainbow
Абе разбрах аз,че нещо не съм направила както трябва Embarassed.сега ако кажеш как да си го сейфна newsm78.не става пущината #Cussing out
И при мен не става, ама си мълча, да н'са излагам Blush

# 85
Оф да ви се оплача, то може да е и като похвала. Днес следобяда бях уморена и легнах на дивана и тъкмо се унасям и едни влажни устнички ме целуват. И така поне 100 пъти  Heart Eyes Та така не можах да си почина  Tired Иначе беше многооооо приятно преченето да заспя. На мама сладурчето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 22:00 от eti_31

# 86
  • София
Ееее,Ети-супер!Влади още не може да целува,ами си отваря устичката и се допира до бузата и я ...облизва #Crazy!
Иначе и аз да кажа-впечатлена съм от рамките ти и изобщо от всичко,което правиш за Коледния базар! Peace
И аз не посмях да кажа,че не успявам да се ,,смърфосам,,ама викам после ще кажете блондинка това-онова.. Laughing

# 87
Ахаа, ще видите блондинки! Натискате copy your elf и като стане готово копвате линка! Wink

Да ви кажа знам много вицове за блондинки ама ей това мноо ме кефи:
Кой измисля вицовете за блондинки? Брюнетките през дългите самотни нощи. Joy Joy

Наде безотказно действа малко сварен ориз и претрит през цедка. Дава се всичкото с водата. Малка чашка от това запича яко.

Ох умрях да се хиля като си предствих Емката дето нацелва само носето. Аз пък говоря с една група хора без пари. Е, от мтел ме изключват като направя час. Но веднъж и с Вероника ни изключиха. Така че..дано не хванем рак

# 88
  • някъде
Алекс стана батко на две близначета- момченце и момиченце newsm44 smile3521 Братът на мъжа ми си има близначета- след 12години бездетие Hug Hug Hug Да са им живи и здрави love001  love001

# 89
  • София
Дидка-страхотна новина!Да са им живи и здрави и цялата рода да им се радва!Мама да е жива и здрава и да си ги гледа с много любов!Таткото сигурно е полудял от щастие!След толкова чакане-двойна доза щастие!И на мен ми стана едно щастливо! Hug

Общи условия

Активация на акаунт