Мама по форума се увлича, Юлчето зад нея наднича

• 9 821
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Ахаа, ще видите блондинки! Натискате copy your elf и като стане готово копвате линка! Wink

Ами натискам аз,но линка си остава същия Shocked newsm78.и после като го отворя, ме връща в началото. ooooh!

Дидка81,да са живи и здрави бебоците.Честито на родителите за голямото щастие!!!

# 91
Хе хе две в едно Grinning
Да са живи и здрави близначетата на бате Алекс!А на родителите им желая още много сбъднати мечти!

Нан, да я нацелуваш госпожицата дето оповръща де що види Crazy

Жоржи, нямам предства къде може да е причината SadА когато го тестваш елфа, виждаш ли го как трябва да изглежда?

Ети, страхотни са тези мигове GrinningНезабравими Heart Eyes

# 92
Диди,да са живи и здрави бебоците. Честито на родителите за голямото щастие!!! Пожелавам и най-вече да са послушни  Hug

# 93
  • Варна
Жоржи, нямам предства къде може да е причината SadА когато го тестваш елфа, виждаш ли го как трябва да изглежда?

Слагам си снимките както трябва,после си играем танца тримата Laughing.всичко е наред,но накрая като искам да си го запазя и дам на сейф,мидава същия линк,и ако си го копна,после като го отворя,ми дава началната страница newsm78

Утре пак ще опитам Whistling

Дидито,ти ме пита нещо мила,и аз чак сега се съфирясах да ти отговоря ooooh!
Магазина,не сме го отворили още.при нас всичко става с много зор,и сега е така TiredИначе вече втора година имаме магазин на Зл.Пясъци,не се захващаме с ново нещо,но.....Магазина е на Владислав/за мамите от Варна/.много е хубав,ама инаема си го бива.като на Златни Confused

Дано не гризнем дръвцето...............

# 94
диди, да са ви живи и здрави малките племенничета Hug
 bye newsm46

# 95
  • София
Диди,честити ви бебоци.Да са ви живи и здрави и се стягайте,че щом са две ще ви вкарат в пътя цялата рода. Joy Hug
Ей го на,за мъже говорихме,за секс,а сега и блондинките зачекнахте.Аз пък от доста години съм брюнетка под прикритие.

# 96
Диди честити ви близначета. Да са живи и здрави, много поспаливи и да радват мам и тати много много.  Hug
Ех аз колко исках да имам близначета, но добре, яе господ не изпълнява всички желани, че ако Криси беше в дубъл вариант до сега да съм умряла.  Naughty  С неговите среднощни ревове, ставане да играем по 2-3 часа е ад. Баща му снощи най-демостративни ни изостави  ooooh!.

Нан де го копнахте този гаден вирус.  Sick

Диди аз не съм започнала работа само замествам нашата работничка, че е в отпуск една седмица. В малка дневна отпуска съм от Криси  hahaha.

Етка тези целувки най-много ги обичам и често ме даряват  Party

Джорджи тези наеми са ад под небето. Ние затова си направихме сами магазин, пак има наем но поне само на земята и е поносимо. Пожелавам ви го и на вас. Да ви върви по вода ( все пак вода при вас колкото ти душа иска).  Heart Eyes

# 97
  • Варна
Добро утро Hug

Приятен уикенд на всички Heart Eyes

# 98
  • Варна
Честит Рожден Ден на Сузи А!!!Бъди най-обичаната майка и съпруга!!!

# 99

Честит рожден ден СУЗИ ,бъди жива и здрава,всички мечти и желания да ти се сбъднат и само хубави неща!  bouquet

# 100
Сузи, Честит Рожден Ден. Много здраве, семейно щастие и пари да си купиш всичко останало.

Диди, честити племенничета. Да са много здрави и палави за радост на мама и тате. И аз много искам близнаци, пак да са така момиче и момче.....еххх, мечти

# 101
Честити племенници Диди!Да са ви живи и здрави!Двойно щастие какво по хубаво! newsm32 newsm32 newsm04 stork-boy stork-girl newsm30 newsm30 1stroller 1stroller family

# 102
  • Варна
Благодаря ви момичета,за пожеланията Hug.Ето и една скромна почерпка по този повод.

Честити племенници Диди!Да са ви живи и здрави!

# 103
suzi_a
Поръси дните с малко захар за сладост и малко сол за вкус! Не прекалявай с черния пипер, макар че и без него не може! Поливай живота обилно с червено вино, овкусено със ситни резенчета ябълка и щипка канела! Наздраве!
Диди, чести ти племенничета. Да са много здрави и щастливи.
jorjito аз нали съм от тъпите инженери където всичко правят по сложния начин можеш да се запишеш така:Като всичко е готово, ако искаш да го видиш натисни preview,после send to a frends ще ти излезе прозорец да пращаш на някой приятел на e-mail  и там си копирай линка към твоето(дано ме разбра)
весел уикенд bouquet

# 104
Честит Рожден Ден, Suzi_a!Пожелавам ти щастие, здраве, късмет, усмивки и всичко това умножено по три!

Общи условия

Активация на акаунт