Цветята веч' зимуват,цветарките не спират да умуват...... (19)

• 22 537
  • 473
  •   1
Отговори
# 210
И аз искам да го видя тоя стаен клен.

Купих кокос и го потопих почти до половината във вода. Дано се хване  newsm17

До половината ли трябва да се потопи. Аз моя го пуснах целия в една кофа  Mr. Green

Shocked Ми нямам представа. Мисля, че му е достатъчно да е потопен наполовина Peace

# 211
Ето Стаен клен: Heart Eyes

# 212
  • На края на света !
vesenceto_85 това е абутилон ,но някои му викат стаен клен ,и аз успешно си го отглеждам на вън,знам ,че от него има най различни цветове и различни начини на цъфтене ,но аз си имам само оранжев Peace

# 213
И аз това го знам като абутилон   Peace  Майка ми го има на вилата, цъфти цяло лято, а зимата го зазимяват

# 214
И аз го знам само че като абитулон. Хубаво е, но ми писна от него и го подарих на една комшийка Wink

# 215
Ами това ми отвори търсачката за стаен клен...но пък е красиво. Peace

# 216
Да красиво е особено като е голямо и цялото нацъфтяло  Peace

# 217
Цветенца,
да ви се похваля имам си нова шефлера - утре ще я снимам че камерата не ми е заредена.
Жената ми каза,че е нормално долните листа да й паднат за да се оформи ствола на растението.Да го сложа на хладно (18 градуса не повече) и да я поливам само като е засъхнала.
Не знам само кога да я торя  newsm78

# 218
Е хайде честито Деси  Grinning
Чакаме и снимка

# 219
  • На края на света !
Деси честито ти ново цветенце ,дати порасни до тавана  bouquet
за торене незнам ,моята е само на въздух и вода ,в момента даже и светлина и липсва там дето съм я сложила ooooh!

# 220
Чар благодаря,
но нали зимата поне 2 пъти се тори?А колкото до твоето - само ние хората постим,а ти си го оставила "на пост и молитва"

# 221
  • На края на света !
Чар благодаря,
но нали зимата поне 2 пъти се тори?А колкото до твоето - само ние хората постим,а ти си го оставила "на пост и молитва"
Joy Joy JoyДеси много ме развесели,права си трябва да се торят ,ама моите не са толкова капризни Peace

# 222
Да се намърдам и аз тука  Laughing Вчера забелязах на тоя моя антуриум ли,антриум ли незнам, че пръстта му е пълна с някакви много малки буболечици. Гледах снимките в началото на темата нищо такова не е. По листата няма нищо, нито са пожълтяли, нито съхнат. Обаче като видях пръстта ми стана лошо: буба до бубата. Сега мисля да го пресея обаче дали е достатъчно? Преди бях чувала за утайка от кафе в пръстта, пепел от цигари ама като забравих за какво бяха? Или препарат да търся?

# 223
Tersi,
ако са черни мушички забоди клечки кибрит вътре с главичката надолу.
Ако са бели,бягай за препарат - няма отърване от тях.
Чувала съм за вода,в която е варено 2,3 главички чесън,но не съм сигурна.

# 224
Амм не са черни. Сивкави. Не става ли да присадя и да набода клечки? Ако не стане тогава препарат? Тея химии някак хич не са ми насърце.

Общи условия

Активация на акаунт