Цветята веч' зимуват,цветарките не спират да умуват...... (19)

• 22 487
  • 473
  •   1
Отговори
# 315
Аз си го засях и след това започнаха да му окапват листата. Sad
Незнам хванал ли се е или не,но ще го оставя,дано да изкара нови листенца! Praynig

# 316
  • На края на света !
Незнам хванал ли се е или не,но ще го оставя,дано да изкара нови листенца! Praynig
ама ти сега го захващаш ли newsm78

# 317
Ами беше във вода докато пусне коренчета и след като ги пусна го засях в скасия.
Незнам хвана ли се... newsm78

# 318
  • На края на света !
Трябвало е да изчакаш до пролетта за да го засадиш,но все пак дано се хване Praynig Peace

# 319
Здравейте, момичета! Честита Коледа!
Имам нужда от помощ и се надявам да я получа от вас.
През живота си едно цвете не съм отгледала, но днес ми се сви сърцето пред едно дърво. Става въпрос за едно борче (около 160см) което се намира до блока, в който живеем. Някой го е отсякъл за празниците през средата  Sad , а в отговор на това друг е поставил кол с табела, на която пише "Да изсъхнат ръцете ти". Не мога да коментирам ooooh! Въпросът ми към вас е следният - как да спася борчето? Знам, че е възможно, но не знам как. Т.е. чувала съм, че се слага клон и още нещо в специално пригодено място и се полагат по-особени грижи..., но по-добре да спра да се излагам пред вас и да изчакам кротко отговори.
Благодаря ви предварително!   bouquet

# 320
Italia,
Всяко едно иглолистно дърво пуска смола като му се нарани ствола.Ако не е наранено дълбоко ,ще се оправи и  без твоя помощ.
Момичета досега съм с две костилки от авокадо и като се прибера в къщи ще садя.
Оставила съм дребното да полива цветята,дано не ги окалпазани,че ще има линч,като се прибера

# 321
Благодаря ти, Деси Минкова!
Около 80-90см от него липсват. Не знам какво е "дълбоко нараняване" на растение Embarassed
Надявам се да се оправи, но съседи обсъждаха, че ще изсъхне и за това реших да ви попитам...

# 322
Не знам хванал ли се е или не,но ще го оставя,дано да изкара нови листенца! Praynig

И аз имам няколко малки клонки във вода, които даже са пуснали коренчета, но се чудя да ги сея ли или да чакам до пролетта  Thinking

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 18:26 от Tasha

# 323
  • На края на света !
Според мен е най добре да се изчака пролетта  Peace

# 324
Според мен е най добре да се изчака пролетта  Peace

Ще чакам  Peace

# 325
  • Варна
Благодаря ти, Деси Минкова!
Около 80-90см от него липсват. Не знам какво е "дълбоко нараняване" на растение Embarassed
Надявам се да се оправи, но съседи обсъждаха, че ще изсъхне и за това реших да ви попитам...

Би трябвало да се оправи. Преди доста години гледахме сребрист смърч, много беше красив и доста порасна и една зима някой го отсече, почти от основата, 3 клона бяха останали най-отдолу. И трите се извиха нагоре и пораснаха много, станаха като 3 отделни дървета, посадени близо едно до друго.

# 326
# 327
Месечинка виторога, благодаря!
Дано и с това дръвче да стане така.
Толкова беше хубаво. Не мога да си обясня как им дава сърце на хората да отсекат дръвче, което краси и радва всички.

# 328
дано порастне борчето  Peace, и аз не ги разбирам тези хора  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

а моите бенджамини са засадени и не са местени скоро (преместила съм ги в края на октомври на зимното им място и ги местя, само когато бърша праха за секунди, но не може да е от това Rolling Eyes) не съм ги преполивала, по-скоро имам опасения, че печката изсушава въздуха Rolling Eyes защо капят  newsm78 ще се оправят ли  newsm78 много ми е жал за тях Cry Cry Cry

# 329
Здравейте мили цветенца,
Намерих си ръкавица за цветя.Слагаш я ,леко навлажнена, и бършеш с нея листата от праха.Много е ефектна.Направена е от фин,мъхест плат е много нежна за растенията.

Общи условия

Активация на акаунт