Цветята веч' зимуват,цветарките не спират да умуват...... (19)

• 22 525
  • 473
  •   1
Отговори
# 270
  • София
няма значение ,че листата съхнат ,тя ще си пусне нови наблюдавай коренчето дали избиват пъпчици от земята ,ако има такива ,значи се е хванала ,а старите като изсъхнат много ,можеш да ги отрежеш те няма шанс да се възстановят ,за да имаш хубава и гъста папрат ,щом някое листо започне да съхне или капе ,най добре го отрежи ,за да не пречи на новите ,които излизат ,Успех Peace

Hug Hug Hug
Така ще направя!

# 271
Чар,
От близо месец е  в тази стая,но тя се отопля само като се върне студентката.
Не обърнах внимание,че от 3,4 дни температурите са ниски и може да измръзне.
До сега й беше добре там,сега е поживнала и може би страховете ми ще се окажат напразни.

# 272
  • София
Здравейте момичета, отдавна не бях влизала в темата, то нямаше и с какво да се похваля. Simple Smile
Днес си купих Коледна звезда, а вчера циклама и съм на седмото небе от щастие. Миналата година ми подариха Коледна звезда, но за съжаление загина, дано успея да съхраня и опазя тази. PraynigЦикламата я взех с три цъфнали цветчета и много пъпки, днес се разтвориха още две, дано и нея успея да си опазя. Hug Имам въпрос, тези бегонии мога ли да ги засадя вече или да изчакам на пролет? Rolling Eyes
Авокадото ми окапа цялото и от няколко месеца си седеше гола пръчка, но вчера забелязах, че има нови заченки на листенца, явно се съвзема. Simple Smile

# 273
  • гр.Добрич
Geleva, Цикламата я сложи в хладничка стая и поливай само в подложката. Бегонията може да я засееш вече.

# 274
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
момичета, пожелавам ви весели празници, изпълнени с любов и светлина и цъфнали цветя Hug

# 275
  • София
Spinki, благодаря за съветите.  bouquet Стаята, в която са цветята температурата е между 18-20 градуса, няма пряка слънчева светлина, мисля че е добре. Rolling Eyes

# 276
Аз също искам да пожелая мир и благоденствие на всички вас и вашите семейства.
Да са живи и здрави съпрузите,децата и цветенцата ни.
Весели празници и здраве за всички нас.
Да цъфтим и вържем както нашите цветя.

# 277
Цветарки,весели празници!  bouquet
Да сме живи и здрави-ние и семействата ни!
Весели и щастливи! Hug
Да са ни здрави цветенцата и да ги морим по-малко през идната година! Peace

# 278
Цветарки весели празници и от мен   bouquet

На всички желая много здраве, много щастие,
много любов и много нови китки   Wink

# 279
  • На края на света !
Весели празници и от мен   bouquet

# 280
  • Русе
И от мен всичко най-хубаво

# 281
  • София
Поздрав за всички вас! Hug Мир, любов, здраве и щастие за всички!

# 282
ВЕСЕЛА  КОЛЕДА  И  ЩАСТЛИВА  НОВА  ГОДИНА  и от мен!

Много здраве, щастие, късмет и много усмивки на всички!

# 283
Само да се отчета за да не помислите,че съм си затрила китките...Не че няма да го направя с моята липса на време, но...това е друга тема.......

Днес си посадих 2 луковици зюмбюли и 2 луковици нарциси...От нарцисите имам още луковици, но кога ще ги посея...незнам! Има ли проблем,че луковиците са в сандъче,а не в градина?

# 284
  • гр.Добрич
Цоцоланке, няма проблеми за луковиците, но така или иначе трябва да са на хладничко. Каланхоето, което ми подари лятото цъфна. Чакам тези дни да се разтвори добре и ще го снимам.

Общи условия

Активация на акаунт