Цветята веч' зимуват,цветарките не спират да умуват...... (19)

• 22 523
  • 473
  •   1
Отговори
# 285
  • На края на света !
цоцоланке няма никакъв проблем ,че са в съндъче ,само ги посей по наплитко , Peace
аз също посадих два зюмбула в саксия и два гладиола ,преместих ги в саксий защото почти изчезнаха в градината и сега се надявам да ги спася по този начин ,иначе обикновенните зюмбули ,нарцисите и лаленцата ,нямат никакви проблеми те стават все повече и повече всяка година ,но тези явно са по капризни Peace

# 286
Цоцоланке, няма проблеми за луковиците, но така или иначе трябва да са на хладничко. Каланхоето, което ми подари лятото цъфна. Чакам тези дни да се разтвори добре и ще го снимам.

Цъфнало,а????? А тук при мен е от 2 години и не ще да цъфти....Разправям ви аз,че съм пишман цветарка, вие не вЕрвате!!! Е, и Ефросина се е опитвала 3 години да умори авокадото и НЕ Е успяла,а аз за малко щях да го затрия.......Дали пък да не се откажа от цветарството???? newsm78
И какъв му е цвета, поне да знам ...

# 287
За това кой е пишман цветарка можем и да поспорим. На мен ми умря мадагаскарския жасмин, а сега и юката (това дуракоустойчиво растение) е на път да загине и не зная какво да направя  Tired.

Весели празници!   bouquet Hug

# 288
Е аз да се похваля че единия ми зюмбюл в къщи цъфна  Grinning , а другия го чакам всеки момент. Цъфналия е много наситено тъмно розово. Нарцисите ми имат вече листенца 

# 289
и от мен всичко най-хубаво и цъфтящо за празниците    bouquet  bouquet  bouquet

отдавна не съм писала, но просто времето ми беше МНООООГО кът последните месеци и до форума все не стигах  Confused

да се отчета: на единия ми бенджамин почти му окапаха листата Thinking не знам какво да го правя Praynig шефлерата и тя нещо капе #Cussing out и малко се отчайвам Confused

иначе до преди големите студове имах цъфнали цветя (най-вече хризантеми) на терасата, но измръзнаха при тези минусови температури  Stop нарцисите ми са се подали, чакам лалетата, които съм засяла миналата година, но дали ще се покажат, идея си нямам Mr. Green каланхоето ми е обсипано с цвят  bouquet.... хайде стига толкова за сега Wink

# 290
Защо моето каланхое не цъфти????Имам 2 броя ...но ни едно...От 2 стола съм на земята.....

# 291
Моето Каменно умря-заспа...незнам! Sad
Мъжо и детето играха с топката и го счупиха направо от пръстта и незнам ще тръгне ли... newsm78
Но все пак коренчето си е в саксията и няма да го пипам-може да изкара нещо.... Praynig Praynig Praynig

# 292
  • Русе
Аз искам да питам тези от вас, които имат Коледна звезда- на топло ли я държите, или тя обича по-хладно. На мен ми подарариха за Коледа, сложих я в по-топла стая, но май не е много доволна- листенцата й сякаш започват да увяхват. Чудя се дали ако я сложа на по-хладно няма да живне или ще умре съвсем Thinking

# 293
Моето Каменно умря-заспа...незнам! Sad
Мъжо и детето играха с топката и го счупиха направо от пръстта и незнам ще тръгне ли... newsm78
Но все пак коренчето си е в саксията и няма да го пипам-може да изкара нещо.... Praynig Praynig Praynig

Не се притеснявай ще си почине малко и пак ще покара. То и без това по това време трябва да спи

# 294
Аз затова го оставих,може да се съживи на пролет! Praynig

# 295
  • Русе
Да се отчета - имам нова Пеперомия и дифенбахия (и двете са още бебета) и драцена.

Никой от вас ли няма Коледна звезда?- на хладно или на топло обича  Confused

# 296
Ади,честити нови цветенца! bouquet

# 297
  • Русе
мерси Simple Smile

Още един въпрос - връхчетата на листенцата на нолината ми съхнат. На какво може да се дължи - според мен нито е преполята, нито засушена  Confused

# 298
  • София
Да се похваля и аз със още една Коледна звезда и със цикламката ми, която не спира да цъфти /пу-пу да не и е уроки  Simple Smile/.Ето тук пише за Коледната звезда как да се гледа. Дано успея да си ги запазя и двечките.

# 299
Е хайде честито нови цветенца geleva  Grinning
Дано успееш да ги запазиш

Общи условия

Активация на акаунт