Цветята веч' зимуват,цветарките не спират да умуват...... (19)

• 22 504
  • 473
  •   1
Отговори
# 330
Цвeтя и рози без бодли ви желая през новата година!

Весело посрещане!

Деси...откъде дядо мраз ти е купил тази ръкавица????

# 331
Мами,
тук в Англия си имат Дядо Коледа. Grinning
Страхотна е ръкавицата от нещо като плюш,само с 1 пръстче;

# 332
Момичета весело посрещане на Новата година! 

Повече емоции и приятни мигове  Grinning

Наздраве   Drunk

# 333
  Отмина и тази година -
година на радост и болка,
година с усмивки и сълзи,
година, като всяка година.

Изпращаме старата вече…
Посрещаме с трепет в сърцето,
посрещаме с много надежди
и тази Нова година.

И нека да си пожелаем
да бъдем живи и здрави,
да носим обич в сърцето
и злото нас да забрави.

И нека да си пожелаем
късмет да има за всеки,
да бъде много щастлива,
здрава и мирна,
Честита Нова Година! bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 334
честита нова година и от мен - много цветя и хубави моменти ви пожелавам   bouquet  bouquet

деси, снимай ръкавичката, че ме заинтиргува Rolling Eyes

# 335
Честита Нова Година!

По - здрави, по - щастливи и
повече хубави моменти!

Деси дай да я видим тая ръкавица  Wink

# 336
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МИЛИ ЦВЕТАРКИ!
ЖИВИ,ЗДРАВИ И МНОГО ШАСТЛИВИ!

НАЗДРАВЕ ЗА НАС-ИМЕННИЦИТЕ!

# 337
Момичета,
Честита Нова  и от мен!
Да сте живи и здрави и вие и вашите семейства..!
Като се върна ще снимам ръкавицата,само да си разопаковам багажа, а това ще бъде на 06.01

# 338
  • гр.Добрич
Честита нова година на всички.

И моят Бенджамин не върви добре, но така е от 4 години. Постоянно му капят листата и все едни засукани и малки стоят. За това време въобще не е пораснал.

# 339
  • На края на света !
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!!
Много здраве и любов на всички и повече цветенца!

# 340
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

На всички пожелавам много здраве и много успешно отгледани цветя през 2008!!!

# 341
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!!

Много здраве, любов и красиви цветя навсякъде в живота на всички ни!

Имам питане - каланхоето /стайният женшен/, който TheNMaster ми подари нещо му стана Sad клюмна и започнаха да вехнат листата му. Засъхват откъм връхчетата.
Не съм го пресушила, мисля, че не е и преполят. Какво му става, не искам да го загубя... Confused

# 342
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!!

Имам питане - каланхоето /стайният женшен/, който TheNMaster ми подари нещо му стана Sad клюмна и започнаха да вехнат листата му. Засъхват откъм връхчетата.
Не съм го пресушила, мисля, че не е и преполят. Какво му става, не искам да го загубя... Confused
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ ВИ   bouquet

Вив,да не е много на топло или на много студено?Или да си го пресяла?Да е на по-тъмно?Пръскаш ли го с водичка(той обича)?
Миналата година и на мен ми беше поомекнал,но с настъпването на пролетта тръгна и се оправи.Ако загине ще ти дам пак.Не му се притеснявай,ама дано се оправи

# 343
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!!

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ ВИ   bouquet

Вив,да не е много на топло или на много студено?Или да си го пресяла?Да е на по-тъмно?Пръскаш ли го с водичка(той обича)?
Миналата година и на мен ми беше поомекнал,но с настъпването на пролетта тръгна и се оправи.Ако загине ще ти дам пак.Не му се притеснявай,ама дано се оправи

Ох, ми знам ли newsm78 Може би защото много му треперя и все внимавам за него ...да му е добре.
На нормална стайна Т е, нито е много топло, нито е студено. Може би около 20 градуса. Не знаех, че обича да се пръска, почвам да го пръскам. Точно правилно го каза - поумекнал е, жълтее, клюмнал. Дано с пролетта се посъживи. Не съм го пресаждала, страх ме е, защото има много бебенца вътре и ще ги съсипя. А и мисля, за най-сигурно да си го пресадя напролет.
Винаги така става, като много се стараеш за нещо ... Sad

# 344
Ще видим какво ще стане,ако не оцелее(което ме съмнява де,щот' има и бебоци те поне ще оцелеят,ако големите не ) ще ти дам пак няма проблем   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт