Цветята веч' зимуват,цветарките не спират да умуват...... (19)

• 22 434
  • 473
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, да ви се оплача-снощи мъжа ми оставил вратата към терасата отворена, и вижте какво намерих днес  Sad :
цикламата (от две седмици я имам:( ) http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4889102
алое(скъп спомен отпреди 4 години) http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4889100
и "детската градина" с красула, оксалис, бамбук, циперус и два вида бръшлян  #Cussing out #Cussing out #Cussing outhttp://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4889101
Дали ще оцелее нещо?Как мога да ги спася след такова измръзване?

# 376
Кларис...не знам защо, но си мисля,че цикламата ти ще оживее...За алоето...измръзналичко ми се вижда доста...А за детската градина.. - не тъжи - ако нямаш каланхое, аз ще ти дам.

Защо с теб не си уредим среща на Бриголаж-а един ден...Може да имат нови семена за прометта или поне да проучим как стои въпроса? Скъпичко е там, но ...току сме намерили нещо на сметка.....Аз май имам семена лобелия и петуния - може да си ги поделим.....

# 377
ДЕСИ-добре дошла! Hug
Дано се оправят цветенцата ви! Praynig Praynig Praynig

# 378
Кларис...не знам защо, но си мисля,че цикламата ти ще оживее...За алоето...измръзналичко ми се вижда доста...А за детската градина.. - не тъжи - ако нямаш каланхое, аз ще ти дам.

Защо с теб не си уредим среща на Бриголаж-а един ден...Може да имат нови семена за прометта или поне да проучим как стои въпроса? Скъпичко е там, но ...току сме намерили нещо на сметка.....Аз май имам семена лобелия и петуния - може да си ги поделим.....
Какво да я правя таз циклама?!? Да орежа ли листата и цветовете? За Бриколаж-крайно време е да отидем, ама трябва да заделя някой лев, че там вляза ли.....  ooooh!

# 379
Никой не ми отговори за драцената...Sad

# 380
Здрасти  no_name    bouquet Мисля ,че може да преболедува от пресяването.Изчакай и може да се посъвземе самичка.....

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 14:15 от TheNMaster

# 381
  • гр.Добрич
Кlaris, орежи ги жълтите листа и цветовете които са клюмнали. Дръж я на хладничко, може и да се съвземе. Цикламата не обича топло, но явно и студът и е дошъл множко.

# 382
Момичета, 
боднах си авокадото.
Сега ще чакам,но ако наистина до 3,4 месеца ще избие ще има чакане.
Сега ще пресея и наторя бенджамина дано и него спася.

# 383
И аз засях авокадо...Ще чакаме да видим какво ще изникне.....

# 384
TheNMaster,
обелили го отначало или го сложи с люспата,на мен ми се стори много голо но го обелих?

# 385
TheNMaster,
обелили го отначало или го сложи с люспата,на мен ми се стори много голо но го обелих?
И аз така направих...та сега съм в очакване Thinking
Само ,че на моето забих клечки и го сложих във водичка

# 386
Дими,
то и аз го надупчих на кръст и сега е във вода.

# 387
Дими,
то и аз го надупчих на кръст и сега е във вода.
Гледам ,че с времето се е нацепило от към страната към водата...ама коренчета като че ли няма.
Сега ще погледна и ще ти го снимам.

# 388
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
И аз засях авокадо...Ще чакаме да видим какво ще изникне.....

моето авокадо по Коледа беше пресъхнало и семката му стана колкото на маслина. Confused
сега е добре, ама семката е още с бръчки. Confused

имам покълнало гинко, пу да не му е уроки. Praynig

# 389
Яяя гинко.За гинко билоба ли говориш?От какво го зася(прихвана)?

Общи условия

Активация на акаунт