Колкото мина, толкоз остана. АПРИЛ догодина, мама ще стана!

• 12 759
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,моми4ета!
Поздравления за новата теми4ка....както винаги СТРАХОТНА! newsm10
В4ера бях на ФМ и докито най- сетне каза 100% МОМ4Е,което страшно много ме зарадва. newsm44Решихме и с мъжлето и името му да е Димитрис.Докито каза 4е бебо е 450 гр.На мен ми се виждат много май....Моми4ета вашите бебенца колко са в момента?

# 76
моето било 435 - вероятно е нармално newsm78

# 77
  • In someone's dreams
На мен вчера ми пуснаха за трети път пълни изследвания - ПКК, урина и вагинален секрет за микробиология. Отидох веднага и днес вече си ги взех. Всичко е наред с изключения на отново ниския хемоглобин - 108, но си е на това ниво и трите пъти. Не ми изписаха желязо, защото не се понасял добре с магнерота, т.е. магнезия, който за мен поне за сега е много по-наложим.

Честно да ви кажа, не мога да ги разбера тия лекари, които отказват направления и прегледи на бременни жени. Ужас! Макар, че сме малък град, никога не се е случвало такова нещо, напротив, толкова са отзивчиви и внимателни всички. И аз бях в болница в началото на месеца за две седмици, но такова чудо каквото описва arodoet2 не съм виждала.

Иначе и аз си боядисвам косата руса, но само с боя, без супра или перхидрол. Зная, че не се препоръчва, но няма да ходим като вещици, я.

# 78
Мен доки в 19та седмица сам ми каза че трябва да погледне шийката на матката и ме прегледа специално, тази седмица, Марков пак я гледа само че с ехограф.
Нашата беба днес повече рита и съм безкрайно щастлива и успокоена  newsm44
Бебка е 330гр не е ли малка за 21-а седмица?
Моля се за всички малки дечица които са в болница, да се оправят бързо,заради хора които трябва да чистят улиците не да се грижат за малки деца! #Cussing out
ася сменяй си лекарката, трябва ти човек на който може ти задаваш въпроси по всяко време, а не да и обясняваш, резултатите от БХС ooooh!
И аз имам втвърдявания като се уморя или съм ходила много време, и почвам да ходя като пате в калчища, ама като седна ми минава, трябва ли да се притеснявам?

# 79
За размерите в 21 г.с. може да е м/у 300 и 500 гр. така,че всичко си зависи от бебето.

Aquariel пък ти още не си на пълни 21 г.с

Дано всичко с децата е наред. Praynig

# 80
sladka mama така е, сега гледах табличката с размерите на бебетата от 1ва страничка, 360грама трябва да е 21-а седмица, ама аз бях 20 седмица и 1 ден, така че е нормално според мен Hug

# 81
Даа, някои бебоци са по-шишкави  Laughing Моето дебеланче се е метнало на майка си  Crazy

# 82
  • Варна
здравейте,
и аз за статистиката да се отбележа: току що се връщам от фетална морфология при д-р мазнейкова - детенцето ми ще е момче, всичко му е наред, отговаря на 22 г.с., но няма да сменям датата, защото като гледам как раждат декемврийки - тази работа с термините няма голямо значение Party
на 31 години съм, от софия и това ще ми е първо раждане. моля за едно синьо щъркелче stork-boy благодаря предварително! Grinning
Мила, ти и Ana Kakrenina едно и също лице ли сте?

# 83
Привет, да се разпиша и аз в новата тема. Поздравления за оформлението, страхотно е!
За статистиката, аз съм на 33г! Досега са ми правени един път изследвания в 11-12 седмица, а миналата седмица ми правиха и вагинален преглед за оглеждане на шийката на матката! Слава Богу, всичко е ОК! Снощи след дълги разговори с таткото, решихме, че ако ще си правя изследване някакво ще е направо амниоцентеза! Но поради риска от нея и моят страх, все още размишлявам! Но нямам и много време, тя нали се прави до 20г.с.?
Това е! Хубав ден!

# 84
  • Бургас
Мойта мома е главично предлежание, аз пък се учудих, защото знам, че по-късно се обръщат бебетата newsm78 На сестра ми дребната се обърна една седмица преди раждането. Иначе ми е малко ниско плацентата и ми е леко скъсена шийката, лекарката каза да се пазя, но по принцип това било често срещано при втора и следващи бременности. Надява се плацентата да се вдигне, сега шансът бил 90% и с всяка изминала седмица спадал Rolling Eyes Дано се вдигне, че иначе можело да се наложи секцио, а аз изобщо не обмислям такъв вариант засега Naughty
Вие ме накарахте да се замисля за фотоапарат утре, може би ще взема Wink Иначе в неделя ще съм със сребърна рокля Flutter, обаче вчера щях да падна от изумление като видях, че ресторантът вече е с коледна украса Laughing

# 85
По темата за боядсисването на косата - веднъж само съм се боядисала съвсем в началото - кукувахме и нямаше как. Сега реших да си пусна моя цвят - и без това косата ми расте доста бързо сега. Иначе съм се боядисвала предимно в червено и почти всеки месец - изпробвала съм де що боя и къна има на пазара. та сеге можете да си представите след 5 месеца пауза косата ми какъв цвят е... Нооо още малко остана - вече е израстнала повече от 3-4 см

# 86
И аз съм се боядисвала вече три пъти, ама чувам че препоръчват само кичури по - добре - щото не ти попива кожата толкова химикали

# 87

Относно срещата на пловдивските мами остава ли за събота в 11:30 на пощата под часовника?

Аз ще бъда там.  Пловдивски мами,коя от вас още да очакваме? Hug

АSIA, как се казва тази лекарка, за да не попадаме на нея? Аз също съм ядосана на моя гинеколог, Росен Петров, защото до сега не ми е пускал влагалищен секрет, нито урина ,въпреки че му казах, че усещам парене във влагалището. Другата седмица съм на преглед и ако пак не ми ги пусне ще го сменя. Бясна съм! smile3511

MILENNI, аз пия и магнерот, и желязо. Няма проблем стига да има поне 2 часа интервал между двете хапчета. Това ми го казаха и гинекологът и хематоложката, при която ходя заради анемията.

# 88
Аз този път ще пропусна срещата, но другия обезателно ще дойда! Може да си я направим точно преди Рождество! Hug

# 89
  • в илюзия
За боядисването аз си правя само кичури и си ги направих за последно преди около 2 седмици.Но не е опасно защото кичурите се правят на 1-2см. от кожата на главата. FlutterА иначе за сутиена от 75Б на 75С. WinkСкромна работа.

Общи условия

Активация на акаунт