Колкото мина, толкоз остана. АПРИЛ догодина, мама ще стана!

• 12 764
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
аз се боядосвам след 3 месец.не виждам защо се притеснявате за боята след като дишате мръсен въздух и хапвате оцветени портокали Mr. Green-грозно ама е така.аз отивам да правя пълнени чушки

# 91
Neddi  и аз ходя при Росен Петров, Смених си първата лекарка и отидох при него. Ами аз правя разлика между двмата лекари засега съм доволна от него. Тъй като оредишната не ми беше взела вагинален секрет и му казах той веднага ми взе прегледа ми шийката. Взе ми всички необходими мерки и  размери а предишната въобще не си беше направила труда.  Аз засега съм доволна от него.

И аз ще ходя при него другата седмица. Може да се засечем.

За събота и аз ще дойда. Стнахме 2.

# 92
  • варна
Здравейте!
Поздравления за Ясмина-супер,както винаги  bouquet
На мен тия дни нещо ми е кофти и не пиша,само чета.Дано утре съм в по-добро настроение и ще пиша.Много! Simple Smile

# 93
 Ле-леее, колко бързо пишете. сутринта, докато си пиех кафето и четях бяхме на втора страница, а сега докато ви изчета...
 КРИСИ, за плацентата и на мен преди 2 седмици ми казаха, че ми е още ниско, но като поразпитах ми каза, че е още рано и ще се оправи. Сега в понеделник ще ходя на ЖК, но ще се изхитря и ще отида 15 мин по-рано, докато д-ра не е дошъл и сестрата да ме мине само формално - тегло, кръвно и размери. Оттам си отивам, ама веднагически на частно, че колко въпроси имам, а на тоя от ЖК хем си плащам видеозона, хем му вадя думите с ченгел.
  Ох, добре, че казахте за боядисването. Аз съм на кичури и не съм си ги правила от както забременях, щото си мислех, че не е хубаво за бебока. Даже в деня, в който разбрах, че съм бременна трябваше да отида да ги матирам и не отидох.Значи за понеделник, живи и здрави, имам още една задача. Ще отида да се разкрася, че бая ми е пораснала косата и стои грозно.
 doly_dog, дано всичко с племенника ти бъде наред, както и с другите дечица. Сега слушах и по TV-новините, че говорят за случилото се.

# 94
здравейте,
и аз за статистиката да се отбележа: току що се връщам от фетална морфология при д-р мазнейкова - детенцето ми ще е момче, всичко му е наред, отговаря на 22 г.с., но няма да сменям датата, защото като гледам как раждат декемврийки - тази работа с термините няма голямо значение Party
на 31 години съм, от софия и това ще ми е първо раждане. моля за едно синьо щъркелче stork-boy благодаря предварително! Grinning
Мила, ти и Ana Kakrenina едно и също лице ли сте?
Да, името ми е сгрешено при регистрацията! Благодаря ти!

# 95
Аз надничам пак замалко. Днес си отлежах, направо ми тежи главата от толкова лежане.
Чувствам вече и някаква тежест ниско долу, но чак като менструални болки не е. Какви трябва да са тези тези болки? То по принцип всеки има и различен праг на болка, но за мен са съвсем поносими, може би ако ги нямаше контракциите хич нямаше и да им обърна внимание.

А това с дечицата от детската градина в Лозенец е направо ужасяващо. Как може такова нещо? doly_dog, стискам палци племенника ти бързо да се оправи.

# 96
И аз да ви кажа,че моята плацента миналата седмица беше на 2 см. от шийката и все още е много ниско,но матката има още много да расте и смятам,че има време да мигрира.

Иначе шийката не е мръднала.От серклажа си стои на 2,6 см. което е много добре.

Това което най много ме тревожи за Ентерококите,зщото са опасни за ципите.Дано сме ги излекували и да не са засегнали матката и ципите,че ще се побъркам вече. #Crazy

# 97
Дано [SLADKA MAMA /b] сте ги преборили тези пусти ентерококи  Praynig Praynig Praynig
Айде момичета аз ще започвам да се стягам за дискотека от сега,че каквато съм бавна,а и избора на тоалет не е никак лесен Laughing
Лека вечер на всички и целувки Peace

# 98
  • Русе
Здравейте момичета  Hug !!!
Най-накрая ви изчетох  Heart Eyes .Много бързо пишете.Утре на обед ще ни трябва нова тема ако я караме все така  Crazy .Sisee приятно искарване довечера   bouquet .
Лека вече на всички мамииииииииии   bouquet !!!

# 99
  • Някъде на път....
Здравейте момичета  Hug !!!
Най-накрая ви изчетох  Heart Eyes .Много бързо пишете.Утре на обед ще ни трябва нова тема ако я караме все така  Crazy .Sisee приятно искарване довечера   bouquet .
Лека вече на всички мамииииииииии   bouquet !!!
Мнооого си права! Аз дори не мога всичко да изчета......

# 100
Я да ви питам нещо - обръщали ли сте внимание на разположението на бебето? Знам, че има доста време, обаче мойта винаги е в седалищно предлежание. Докога смята да я кара така? Предишните два пъти още в 20-та г.с. бебетата си се обръщаха с главата надолу и си чакаха най-търпеливо. Май ще взема да правя упражнения за обръщане на бебето.

Аз не съм обръщала внимание на това Rolling Eyes Всеки път като ходя на ехограф, бебето е някакси като легнало, ако е нагоре или надолу с главата може би ще вижда по друг начин на ехографа? newsm78

Ясмина, много ще съм ти благодарна да кажеш какви са тези упражнения за обръщане на бебето Hug

# 101
Здравейте момичета.
Следобяд бях при д-р Марков и той каза, че с бебето всичко е наред и да не се притеснявам от резултата от БХС.
На 100 % каза, че е момиченце. Много съм щастлива.

Ясмина, моля да ми сложиш розово щъркелче  stork-girl. За статистиката - на 32 г. съм, това ми е първа бременност и живея в София.

# 102
и аз не съм обръщала внимание на позицията на бебето newsm78 всеки път на ехографа е различно, или е се гледа под различен ъгъл и не мога да разбера много много защото не се замислям къде ехографа минава по корема ми Simple Smile чувала съм че е хубаво да се стои на четири крака и корема да ти "виси", така бебето се обръщало както трябва, бяха някакви упражнения, и трябваще да се стои 3 пъти по 15 минути на ден или нещо такова, да не ви излъжа, ама Ясмина да казва какви са нейните които ги знае  Laughing

# 103
чувала съм че е хубаво да се стои на четири крака и корема да ти "виси", така бебето се обръщало както трябва, бяха някакви упражнения, и трябваще да се стои 3 пъти по 15 минути на ден или нещо такова, да не ви излъжа, ама Ясмина да казва какви са нейните които ги знае  Laughing

Ей, това е добра идея! Мъжът ми ще е доста доволен, ако стоя три пъти на ден по 15 минути на четири крака! Wink Хич няма да му давам идея, че нали разбирате!  luvbed  Под предлог, че е полезно за бебето, де! Joy Joy Joy

# 104
asja хахахах абе лошо няма, важното е да се поддържа огъня  txtloves luvbed  loveuuu
момичета вижте какво прочетох "Магданоз (Petroselinum crispum)-Маточен стимулант и дразни плода във високи дози, но безопасен при умерена употреба. " в http://www.biberonbg.com/info/herbs_and_pregnancy.htm
Това не го знаех  Shocked, аз ям много магданоз, тази вечер съм си направила 2 вида салати с по 1 връзка магданоз във всяка? newsm78 Мислите ли че е опасно, а така го обичам  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 22:15 от Aquariel

Общи условия

Активация на акаунт