Колкото мина, толкоз остана. АПРИЛ догодина, мама ще стана!

• 12 948
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Добро утро на всички мами! Тази сутрин май съм първа Simple Smile
Ние вчера бяхме на ФМ в Пловдив и всичко с бебчо е ОК. Само където много шава и бяга от ехографа, доктора го натиснал от горе да го гледа, пък то като жабче бута с крачетата и се мъчи да избяга на някъде, мъжа ми умря от смях. Засега сме 90% момиче. За статистиката на 23год съм, първо бебе. Усещам движенията от 2 седмици, и при мен някои дни е по-слабо а други...
Успешен ден и много усмивки! Heart Eyes

# 106
Петъъъъъъккккккк  newsm68!!! Их как се радвам! Аз нали ходих на зъболекар вчера....ами нищо не могат да ми направят, нито антибиотици, нито снимки, нито да ги вадят зъбите...казаха да стискам зъби (в прекия и преносния смисъл) и да си правя промивки на устата след ядене с Кислородна вода(!!!) и това е! А иначе-утре отварят нашия първи МОЛ  newsm44 !!! Пише, че ще има Хипо Ленд на мноооого голяма площ! Радост за нас и за бебешоците! Ако може мамите от Варна да споделят за бебешки маНгазини в града, кои са по-евтини, в кои има хубави неща..., че да мога да обикалям!!!! Айде чао за сега
P:S: За статистиката да кажа (пиша), че само аз останах май ненаписана: На 26г., от Стара Загора, но по стечение на обстоятелствата вече живея във Варна, неомъжена, неосъждана, чакам първо бебе, което ще е ПИЧ,  ама не знам колко тежи!

# 107
добро утро.аз днес съм много щастлива-мъжо се прибира Embarassed.ще ви видя после че отивам на педикюр,а после по банките.лек ден.

# 108
Добро утро, моля кажете ми как се усещат контракциите, като какво...мен ми се струва, че имам контракции. Бебето досега го усещам като побутвания, а от вчера по скоро усещам в корема нещо като пулсиране....дори снощи не съм спала от притеснение. Нямам болки...просто пулсиране....Имам преглед за вторник и се чудя да изчакам ли, не знам.

# 109
Добро утро, моля кажете ми как се усещат контракциите, като какво...мен ми се струва, че имам контракции. Бебето досега го усещам като побутвания, а от вчера по скоро усещам в корема нещо като пулсиране....дори снощи не съм спала от притеснение. Нямам болки...просто пулсиране....Имам преглед за вторник и се чудя да изчакам ли, не знам.
По-горе написах...Като болки при цикъл плюс втърдяване на корема.

# 110
  • Варна
Добро утро, момичета!  Hug

В къщи всички сме станали рано-рано, защото имаме повод за празнуване - моето момченце Ники става на цели 6 г.

Черпя ви виртуално с

В албума "Да се запознаем" качих две снимки на рожденника от днес сутринта
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165921&photo=64
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165921&view=1&photo=65

# 111
  • Канада, Монреал
Много хубави снимки сте качили в албумчето, скоро не ги бях разглеждала. Simple Smile
Ясмина, честит рожденник  bdbaloni
Mirror, усещане за пулсиране в корема имам от много време, според мен е нормално, защото плацентата е изтъкана от много кръвоносни съдове, кръвоснабдяването към корема в момента е в пъти по-високо, няма как да не го усетиш. Аз си усещам и ударите на сърцето като си сложа ръка на корема, много е странно.

# 112
  • варна
Ясмина,честит рожденик,да ви е жив и здрав и много да ви радва и слуша nbirthday

# 113
  • Бургас
Честит ти рожденник, Ясмина!!!  nbirthday Да ти е жив и здрав и много да те радва!!!

# 114
Ясмина, честит празник!
Да е жи и здрав малкият рожденик  nbirthday

# 115
  • в илюзия
Добро утро и от мен. Hug
Ясмина Честит ти рожденник. newsm59  ura

# 116
Ясмина ,да ви е жив и здрав рожденника Hug
Mirror ,това с пулсирането не са контракции. Аз забелязах ,че когато легна по гръб ми се втвърдява по-често корема,
Момичета ,как мислите дали има нещо общо между контракциите и ниската плацента?

# 117
Добро утро, момичета !!
Ясмина , да ти е жив и здрав рожденика !!!

# 118
Честито Ясмина! Аз само да се поправя, че без да искам изкуствено се състарих-на 25 години съм, на 26 ще бъда като се роди бебето......голяма съм патка заспала! Joy

# 119
Ясмина, честит ти рожденник!   newsm59    bigdance2
Да ви е жив и здрав, да расте будно и умно дете! Незабравим рожден ден му пожелавам!    smile3525

Булката, де е? Сигурно още спи след първата брачна нощ Wink

Aquariel, в растенията веществата са в ниски концентрации. Не мисля, че имаш повод да се притесняваш. В статиите пишат разни неща, колкото да пишат нещо.
Моите двете още от самото начало са разположени: момиченцето главично, а момченцето не го знам как точно се казва, но е с краката към шийката. Като знака ин-ян Laughing
Mirror , пулсирането аз го отдавам на движенията на бебовците. Понякога имам чувството, че имам аритмия в корема, нещо ми прескача Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт