За Никулден пълним шарани и за БУРГАСкото пържим заргани(39)

• 14 353
  • 273
  •   1
Отговори
# 120
Щях да пиша нещо за нефорумките на партито, но се отказах.
 На две маси ли ще бъдем пак или този път ще ни направят една?

Crazy Mr. Green

Как са децата?Не сме се виждали много време, как сте всички у дома?Целувки и на двамата от нас! И весело изкарване на партито!

# 121
Цитат
Silfia - ти ще идваш ли
Ще пътувам на 8.12 или 15.12,зависи от това кога ще ми е готов задграничния паспорт-надявам се по-рано .Утре ще ходя да проверявам пак,и ще ти пиша на ЛС дали ще идвам или не със сигурност.

# 122
  • Бургас
Кажете някое коледно пожелание за картичка на английски , нищо не мога да родя ,а имам да пиша  Praynig

# 123
1.Wish you a Merry Christmas and may this festival bring abundant joy and happiness in your life!
2.May this Christmas be so special that you never ever feel lonely again and be surrounded by loved ones throughout!
3.You are special, you are unique; may your Christmas be also as special and unique as you are! Merry Christmas!
4.Here's wishing you all the joys of the season. Wish you and your family a Merry Christmas!
5.May joy and happiness snow on you, may the bells jingle for you and may Santa be extra good to you! Merry Christmas!
6.May this Christmas be bright and cheerful and may the New Year begin on a prosperous note!
7.Love, Peace and Joy came down on earth on Christmas day to make you happy and cheerful. May Christmas spread cheer in your lives!
8.Sending the warmest Christmas wishes to you and your family. May God shower his choicest blessings on you and your family this Christmas.
9.May all your days be merry and bright and may your Christmas be white! Merry Christmas!
10.It is that time of the year again, when you are thankful for everything merry and bright. May this Christmas be a delight! Wishing you a Merry Christmas!

Копнах го от една друга тема във форума.

# 124
  • Бургас
Мерси много   bouquet

# 125
  • там някъде...
Здравейте и от мен Hug

Пишете и мен в списъка за купона Praynig....нищо че не съм редовна в писането,все пак чета  Embarassed

# 126

За нищо! Успех в избора Peace

# 127
  • UK
Здравейте и от мен Hug

Пишете и мен в списъка за купона Praynig....нищо че не съм редовна в писането,все пак чета  Embarassed

Party Айдеееее заформихме купона  Joy ама тия мъже как ще се оправят не ги знам  Joy

# 128
  • тъгата в мен
нЯКОЙ ЩЕ КАЖЕ ЛИ ЗА КРЪЧМЕТО НЕЩО?

# 129
  • Бургас
Добър вечер Laughing Благодаря за пожеланията Hug
Минавам само да пусна малко обещани снимки /сканирани, че дискът още не е готов/, че още не мога да се освестя Crazy, а ще разказвам друг път Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197805&photo=1

# 130
Goldie, честито! Много любов и щастливи мигове заедно ви желая!  bouquet

# 131
Голди Честито и от мен   bouquet ! да сте живи и здрави !  Hug

Съжалявам, но и днес не успях да мина през К.Методи, утре след работа на всяка цена ще мина и ще докладвам
имам много работа пък и лични ангажименти тия дни ми се насъбраха

..... иначе направих всички изследвания за яслата - готови сме с документите. Готвим се за "първи учебен ден"  Mr. Green и да посрещаме Дядо Коледа и на Сан Стефано  Peace

# 132
  • тъгата в мен
на добър час значи на детенце ,готово за ясла!браво на мама-за документите!хубав повод-да полеем! Grinning Drunk

# 133
Голди, честито!   bouquet Много хубава булка си!   bouquet

# 134
Честито и от мен на Голди.   bouquet
Сияеш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт