За Никулден пълним шарани и за БУРГАСкото пържим заргани(39)

• 14 355
  • 273
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
  bouquet Честит празник !   bouquet

# 151
Честит празник на имениците, честит празник и на бургазлии - местни и по душа  Hug

# 152
Честит празник на всички които празнуват!Бъдете усмихнати и следвайте мечтите си!  Абе момичета видях че разисквате темата за яслитеТа искам да ви попитам -Чули ли сте че отвориха яслена група в Славейков до 55бл ?В градина-Райна КнягиняИмате ли някакви отзиви?Доколкото разбрах групата не е попълнена и има свободни места Успешен ден на всички

# 153
Честит празник !
Честит имен ден ан всички именници!

# 154
Честит празник на всички бургазлийки!
Честито на всички именници и на тези, на които морето е в душата им!

Мила Голди, снимките от сватбения ти де са прекрасни! Пожеавам ти през целия си живот да бъдеш толкова щастлива, колкото на сватбата си!
 Момичета, бих искала нда дойда на срещата, но не разбрах в кое заведение ще е. Иначе датата е ясна- 15ти. Ако искате още една бройка, моля пишете ми къде е срещата. Аз съм на работа до 19часа, така че бих дошла да се повеселя с вас.

# 155
Честит празник на вас, Бургас и морето!

Честит празник на всички банкери, банкови служители и всички в този бранш!

Благопожелания за всички, които имат именници и моряци в семействата си.

Голди, чесито и от мен! Споделяйте само моменти на щастие от тук нататък!    bouquet

Честит празник на имениците, честит празник и на бургазлии - местни и по душа  Hug

от една бургазлийка по душа  Wink

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 11:19 от Анe

# 156
  • Бургас
Привет и от мен,
от неделя вече сме си в Бургас.. Досега имах много помощници, а сега време не ми остава, ама и това моето бебе много дрешки цапа. Вече целия апартамент е опикан. Само да го събуя да го преобуя и гледай кво става. Надявам се по честичко да пиша.
Пожелавам Ви да си изкарате много весело на срещата. Аз няма как да дойда щото няма кой да гледа бебо. Наиия татко помага, но не може да се оправи сам.
Честит празник на всички Бургазли!
Честит празник на всички именици, да са здрави и щастливи!
Честит празник на всички банкери!

# 157
           ЧЕСТИТО И ОТ НАС НА ВСИЧКИ БУРГАЗЛИИ И ИМЕННИЦИ!!!

И да ви почерпим, виртуално   Grinning    Wine Glass  party023  party002      от малък Ники Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 12:49 от iveto_

# 158
Честит празник на всички именници, моряци и банкери!!!! Да е честит и на всички бургазлии!!! Много щастие, попътен вятър и пълни сметки!!!

# 159
Честит празник на всички именници,бургазлии и изобщо на всички празнуващи днес! bouquet
Честит именник и на мама21! Миме, да ти е жив и здрав малкия Ники, много да ви радва! Hug  bouquet Hug

# 160
Goldie Честита Честит празник на вси4ки

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 18:17 от tadela

# 161
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!   newsm24

# 162
   smile3525,4естит никулден на вси4ки бургазлии.

# 163
  • Burgas, Bulgaria
честит празник на всички
Маги благодаря   bouquet
няма да Ви черпя щот съм гений така а сега отнова към печката че ще има купон
Николай се радва много ама на торбичките от подаръците
единствено ме е яд че не можах да събера бебоците на кафенце ама в тоя стул  Sick

# 164
И от мен Честито на Голди!   bouquet Бъди щастлива!
Честито именник на мама21!
 Много да слуша малкия Ники!

Честит празник на града!

Знаете ли някакви мероприятия/концерти и т.н/ за днес организирани от общината?

Общи условия

Активация на акаунт