Merry Xmas and Happy New Year-United Kingdom of Great Britain and N Ireland-12th

• 19 661
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • На село (близо до Лондон)
 Е-хо и аз най-после да се добера и да мога да пиша. Абе това с две хлапета не е много лесна работа  Confused май си ми беше по-лесно на работа и тоалетна можеш да посетиш необезпокояван и кафе да пийш спокойно Crazy....

Момичета благодаря за поздравите за рождения ден на Филипко. Считите се почерпени с торта (нямам време да търся картинка..сори). Рожденият ден го празнувахме в неделя в салон с други 23 деца; много тичане и игри дано и другите хлапета са спали добре след това.
Малко ъпдейте от боиното поле...много ми яде това Денисче на 2-3 часа по много (на един месец в дрехи за 3 месечни) и така и през нощта, а сутрин пък Филип си става 7 и трябва и аз да се надигам да му правя закуска, забавлявам, шофирам на предучилищна и тн Crazy...

И аз съм за срещата и двете дати са ОК; но си нямам на кои да оставя зверчетата  Sad (а малкото не е и за оставане че само търси мляко), така че ще съм с 2 броя; може да взема таткото да гледа голямото.

Аз не съм сколасала да сложа коледна украса но ще пробваме този уикенд (между 2 рождени дни и посещаване на пиеса; много ми е бизи соц. програма покрай Филип; тази седмица: 2 показвания на коледната им пиеса; 2 рожд. дни; 1 коледно парти и 1 слеиповер; мале като тръгне на у-ще незнам как ще е много ангажимети Crazy Crazy)
Алиса как се справяш сега като Калина ти е на у-ще???

# 91
Алиса как се справяш сега като Калина ти е на у-ще???

Гледачката на Ели я води и взима.

# 92
http://www.londontown.com/ChristmasMap/ 

GI,не знам какво имаше в тази торта ,но Томи от 3 дни не спи на обед. Явно захарта му дойде в повече Laughing
Аз днес имах инцидент с кафемашина,куфар и пожарогасител(ама как прозвуча -като заглавие на италиански филм  Laughing) и  в момента не мога да обуя нищо ралично от джапанка.  Laughing Дано се спадне скоро ,че в къщи не ме свърта.
Тези петък и събота Кю гардънс ще работят с удължено време до 9 рм . Ще има Коледни лампички из парка,Дядо Коледа,елени,Коледни песни, въртелжки, греяно вино,ледената пързалка ще работи и тн. Ние ще сме там,който идва да се обажда  Simple Smile

# 93
Алиса това за воденето и прибирането ясно Wink, ама имах предвид тези мероприятия които непрекъснато се организират - пиеска; събиране за плайдайд с деца; парти където мамите трябва да подготвят кост^ми, ядене и тн. Преди от прескул-а Филип го взимаше детегледачката и другите родители не ме познаваха и не са ме притеснявали с разни подготовки, ама сега няма накъде  Shocked. Абе сигурно не е много трудно но сега всичко ми се струва усилие Rolling Eyes. Сега прочетох по-нагоре че си писала за твоите неволи с кост^ми, учителско-родителски комитет (бреи как звучи на бг Simple Smile) и тн...

GI,не знам какво имаше в тази торта ,но Томи от 3 дни не спи на обед. Явно захарта му дойде в повече Laughing

macoball сигурна съм че освен много захар е имало и порядъчно количество консерванти и тн. То да се изрисуват всичките power rangers не е лесно. Дано да ти спи утре, а ти по-внимателно  Laughing

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 19:35 от GI

# 94
Алиса това за воденето и прибирането ясно Wink, ама имах предвид тези мероприятия които непрекъснато се организират - пиеска; събиране за плайдайд с деца; парти където мамите трябва да подготвят кост^ми, ядене и тн.

С малко гъвкавост (в момента работата ми позволява) и здрав разум (гледам да не се юркам на всяка гениална идейка на инициативните  Mr. Green). Е, може да ми се наложи да пека chocolate brownies посред нощ, ама нищо. Постоянните play-dates не са ми по вкуса така или иначе; през уикенда намираме понякога време. Не е лесно, но не бих го нарекла усилие; просто се иска добра организация, и да не се юрка винаги човек със стадото.

# 95
прекрасна коледкция на сребърни и златни предмети, the Gilbert Collection, четох, че ще я махат скоро, ако упееш да я видиш, няма да съжаляваш. Особено интересни и красиви са кралските кутийки за енфие от 18-19 век, украсени със скъпоценни камъни.

Прочетох сега на страницата; ще е там до 6-ти януари, и ще можем да я видим. Мерси!!!

Супер, оставаме за 29-ти, в Сомърсет. Някои с деца, други без  Mr. Green

А, и да ви кажа, моя ослепително красив ангел (крила, ореоли, тюл пола, прическа, лъскави чепички), беше единствения участник в коледната пиеса, който не излезе на сцената. Остана си на стола, отказа да участва, и много щастливо изгледа вълнуващата драма отстрани  Crazy Догодина пак ще се пробваме. Но все пак, запомнящо се първо театрално участие!

# 96
  • Bristol
Хехехе, сладури  Heart Eyes
На дребната й спестявам тези емоции за сега, но догодина, живот и здраве, ще я видим Wink За това пък баткото е в разгара си! В четвъртък сме на Carols by Candlelight, има активно участие там, ще чете поеми, ще пее и ще дрънка на китарата  Mr. Green Вече сме купили билетчетата за представлението, спретнали сме и официалните дрехи Wink
На Ели варицелата отшумя. Днес направихме първата дълга разходка, от как се разболя, в близкия парк. Утре следобед ще я водя в нърсерито, да се запознае с дечицата и госпожите  Flutter

# 97
  • Манчестър
Моя син пък ще имат Carol Concert следващата седмица и сега усилено пее в къщи. Ще бъде дегизиран като Cracker,всичко дават от градината...от мен - само присъствие и да си купя билетче..

# 98

А, и да ви кажа, моя ослепително красив ангел (крила, ореоли, тюл пола, прическа, лъскави чепички), беше единствения участник в коледната пиеса, който не излезе на сцената. Остана си на стола, отказа да участва, и много щастливо изгледа вълнуващата драма отстрани  Crazy Догодина пак ще се пробваме. Но все пак, запомнящо се първо театрално участие!

И Калина е така. Миналата година беше най-ревливият ангел и ме помолиха да я сваля от сцената.
Сега вече по-добре се изразява, и съвсем точно ми обясни, че много обича шоу, ама да го гледа, а не да участва. Миналата седмица на някакво си мини-представление на кръжока по танци, се опита да ми издемонстрира пак колко мрази да се изявява пред публика: не й стигнаха актъорските умения да докара сълзи, но прикотка едно момченце да развалят елхата  ooooh!, докато другите хайванчета танцуваха.
Абе, утре ще ходя (пак) на някакво представление-пеене, ама нямам големи надежди. Знам, че щом ме види, ще се тръшне. Close

# 99
Хе - хе!  Grinning Големи сладури са децата в тази възраст Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нашето представление беше днес. Едно от момиченцата (от нърсърито) си излезе по време на представлението през средата на сцената понеже му се пишкаше Heart Eyes
Едно точно като Марианка реши да гледа вместо да учавства Grinning
Моето хлапе не спря да се прозява и почесва по главата. Погледнах за въшчици, но няма Laughing

Мери
, баткото не е от най- срамежливите като гледам Party

Нещо, което ме вбеси. Обаждам се на майка ми. Точно тогава по една случайност беше разбрала, че GP-то и напуснала и тя е без лекар. В телефонен разговор с тази бивша лекуваща идиотка на майка ми и  казва, че нищо няма да е излекува, че никой лекар няма да е вземе за пациент, понеже е толкова болна. И единствения начин да се оправи е да си навива ледено студени кърпи около краката. Няма да изброявам предишни лечения предложени от нея, че ми кипва от вътре.
Днес майка ми изпраща една жена да отиде да и прибере папката с изследванията от една друга лекарка на която са предадени от Г-жа Напусналата Идиотка.
Онази ( и тя такава некадърна патка) и заявява, че майка ми ще е нейна пациентка и вече е била вкарана в компютъра и тя не може да и даде папката.   Shocked Shocked Shocked

Това е подсъдимо. Главата не ми го побира как може такова издевателство над възрастните и болните в Б-я и то от лекари? Майка ми утре пак ще направи опит да се свърже с тази въпросна нагла жена и обясни, че тя не иска да и става пациентка и да си и даде папката. Ако онази откаже ....ще хвърчат перушини.  НЕ ми е много ясно въобще в България възможно ли е да хвърчи перушина, но ако досега не е ставало, сега ще стане.

# 100
  • София
Мира, хич не се учудвам, в България непрекъснато стават подобни абсурди... Няма ли кой да помогне на майка ти, някой мъж за предпочитане, който да е в БГ?

# 101
IGNIS, нито аз, нито майка ми сме привърженици на идеята да ангажираме чужди хора с нашите проблеми. Не мога да си представя майка ми да търси подкрепа в някой чужд човек.
Ако тази днес не даде папката на жената, която ще отиде да я вземе, майка ми сама ще отиде и до поликлиниката, и до здравната каса. Но защо трябва да се стига до този момент?
Пък и аз от тук ще звъня по телефоните. Дано са се променили малко нещата в Б-я и да може човек да бъде чут и да се вземат необходимите мерки без да се прилага в сила подхода на  шоколадови кутии бонбони и бутилки алкохол, подплатени с някоя друга банкнота.
 Sad

Моя син днес и утре си остава в къщи - хвана ни вирусче познато - с повръщане. Не искам да мисля за работа, че се депресирам. Първо, че има много много работа, второ, че миналия месец пак отсъствах поради същата причина. Преди няколко месеца пак... И все същото повръщане. Сигурно ще си помислят, че кръшкам от работа Laughing.  Тамън идеален повод да не отида на коледния купон в Събота.

# 102
Имам едно идиотско питане. Някой превеждал ли е от януари месец насам пари по банков път до България? За малки суми става въпрос. Какви са таксите? Преди години беше 25лири. Сега? Също така възможно ли е да се преведат парите от удобството на дома ч/з онлайн банкинг?

Малко се съмнявам.

# 103
И на Филип пиесата беше вчера...както гледам няма да е следващият Робър де Ниро; беше много сладка овца, която си чоплеше носа ooooh!. Е, има малко подобрение от миналата година, когато и той като Марианка гледаше децата с ръце в джобовете.

мери успех на баткото ти; явно добре се изявява детето щом и реплики има Heart Eyes

miravmbd 25 лири беше преди 1 година;онлайн не съм а директно в банката отнемаше 7дни да влезе в съответната сметка. Успех   bouquet

# 104
Моята банка взима по 20 лири на трансфер. Он-лайн в чужбина не може да се прехвърля (с моята банка), но може по телефона (обаждаш се на номера на telephone banking), отнема 3-4 дена.
Майка ми е second named card-holder на една от кредитните ми карти, за малки суми така е най-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт