Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Когато сте спрели за по-дълго време в задръстване или на светофар, какво правите, превключвате на паркинг или натискате постоянно спирачката?
Каква ваксина е за менингит и защо се прилага?
Кои квартали около Ричмънд в Лондон си струва да посетите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Когато сте спрели за по-дълго време в задръстване или на светофар, какво правите, превключвате на паркинг или натискате постоянно спирачката?
-
Каква ваксина е за менингит и защо се прилага?
-
Кои квартали около Ричмънд в Лондон си струва да посетите?
-
Какви забавления да планираме за дете на 4 години по време на коледните и новогодишни празници в Лондон?
-
Как мога да намеря ангелски крила и ореол за пиесата, в която участва дъщеря ми?

Трябва да взема да се раздвижа и разбера и да я изпратя на майка ми, много от отдавна се каня да го направя това, но то едно ли ми е на главата. Както и да е. Благодаря
. Та на тези хубавици по поликлиниките трябва наистина да им тропнеш по масата, че да си вземеш документацията. Нагли и алчни са.
Благодаря на Бога, че се разминаха нещата, иначе онази щях да я
.
Пяха и свириха децата, кой както може. Най-много бяха аплодирани по-неуверените участници
Имахме и истински оркестър! Една учителка свиреше на пиано, една на чело и двама на цигулки! Родителите също активно участвахме, сигурно изпяхме заедно с тях около 5-6 Коледни песнички
Накрая ни черпиха с греяно вино и минс пай и теглиха томбола. Единственото оплакване на мъж ми беше, че е трябвало първо да се почерпим с винцето, а после да пеем
В моя случай, майка ми днес си е получила папката, но онази кокона се развикала на жената, която отишла да я вземе.
, имам всички книжки; последната която излезе през лятото, секретарката ми я праща специално в България