Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Когато сте спрели за по-дълго време в задръстване или на светофар, какво правите, превключвате на паркинг или натискате постоянно спирачката?
Каква ваксина е за менингит и защо се прилага?
Кои квартали около Ричмънд в Лондон си струва да посетите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Когато сте спрели за по-дълго време в задръстване или на светофар, какво правите, превключвате на паркинг или натискате постоянно спирачката?
-
Каква ваксина е за менингит и защо се прилага?
-
Кои квартали около Ричмънд в Лондон си струва да посетите?
-
Какви забавления да планираме за дете на 4 години по време на коледните и новогодишни празници в Лондон?
-
Как мога да намеря ангелски крила и ореол за пиесата, в която участва дъщеря ми?
Липсвахте на срещата; бяхме в камерен състав, но успяхме да побъбрим. Хубаво и удобно за срещи е в този Сомерсет Хаус. Мариана после ме побърка да се качва на кънки, ама рано и е още. Гледах пързалките около нас; няма долна граница, ама обувките са номер 8 най-малко - и най-голямата пречка е, че аз не съм достатъчно добра да я уча
Догодина ще я пусна.

. И аз исках да заведа Филип на кънки и може още да се организираме докато Надя е тук че тя е много добра канк^орка, а мен не ме бива толкова
. Пиши как е минал първия ден. Може ли да останеш с нея за малко докато попривикне? 

Горките пенсионери на България, както и горките дечица в БГ.