Merry Xmas and Happy New Year-United Kingdom of Great Britain and N Ireland-12th

• 19 642
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Пепи, добре дошла пак  Simple Smile Липсвахте на срещата; бяхме в камерен състав, но успяхме да побъбрим. Хубаво и удобно за срещи е в този Сомерсет Хаус. Мариана после ме побърка да се качва на кънки, ама рано и е още. Гледах пързалките около нас; няма долна граница, ама обувките са номер 8 най-малко - и най-голямата пречка е, че аз не съм достатъчно добра да я уча  Crazy Догодина ще я пусна.

Успях да я запиша на плуване снощи; много съм доволна. Ниво Duckling 1  Mr. Green

pinpina, може би ще ти се наложи да дойдеш за интервюта на място, съмнявам се, че ще ти направят предложение от дистанция. Щом не може с HSMP, другият начин е на място self-employed, ама си е риск да се тръгне без работа. В момента за финансисти работа няма (или е много трудно да се намери); не знам как е ситуацията с програмистите...

GI, не е важно колко кила, а колко големи бузи  Mr. Green Антон води, мисля  Mr. Green Да са ни здрави шишовците!

# 196
  • равна Тракия
Честита Нова Година  bouquet
 Нека бъде здрава,мирна и мноого щастлива за всички вас.

Аз все още не съм по вашите ширини,но се надявам тази година,да се върнем пак  на Острова Sunglasses
Приятен ден  Hug

# 197
  • На село (близо до Лондон)
Честита нова година!!! Много здраве и усмивки през 2008!!!

misholina права си за бузките  Wink. И аз исках да заведа Филип на кънки и може още да се организираме докато Надя е тук че тя е много добра канк^орка, а мен не ме бива толкова Mr. Green.

Пепи мерси за пожеланията за Филип. Сега съм си в къщи и с двамата, той е на предучилищна от 7-ми. Но сестра ми е на гости до края на седмицата и си пием кафето, кл^ки и между другото гледаме деца. Кеф!

Мери успех утре на малкото Ели и най-вече на мама му Heart Eyes. Пиши как е минал първия ден. Може ли да останеш с нея за малко докато попривикне? 

# 198
  • София
Ani111, вие баш зимата идвате. Само на екскурзия ли или и по работа?

Смесени са нещата - и малко регистриране тук-там, и екскурзия  Mr. Green Мъжът ми е компютърен специалист и все се надява да успее да емигрира. Ама за мен си е повече разходка и съм начертала вече всеки час -  кой караул и отброяването на кой часовник да видим, знам търговските улици, магазини, всичко  Wink Изпадна ни възможност с безплатно спане при приятели и естествено не пропускаме  Hug.
Я в този ред на мисли да ви попитам - пристигаме в Лутън - колко горе-долу е влака до Лондон, някой знае ли?

П.С. Ако на някой му се наложи нещо спешно да праща от България към Лондон - ще се радвам да помогна, само на връщане не се наемам, че кой знае колко покупки ще помъкна. Crazy

# 199
ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА-НЕКА ДЕЧИЦАТА ВИ ДА ВИ НОСЯГ ПОВЕЧЕ УСМИВКИ , КОИТО ДА ПАЗИТЕ КРАЙ СЕМЕЙНОГО ОГНИЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ!!!!
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА , КОЯТО МИ ОКАЗАХТЕ И СЪМ ГОРДА ЧЕ ОБЩУВАМ С ХОРА КАТО ВАС!!!!
БЪДЕТЕ МНОГО МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!!

# 200
Благодаря на всички за помощта и отзивчивостта , но проблема се , ако се е решил не смея още нищо да кажа в болницата - по -тежка форма на Рефлукс и ни предписаха вместо Ранитадин omeprazole, под условие че ако това не помогне диагнозата е нетолерантност към АМ на основата на краве мляко .Ако някой има такъв проблем да ползва тази информация - дано на никой да не му се случва .
Весела Нова 2008 година!!!

# 201
Axel, аз не съм лекар, само исках да спомена, че от видяното от моите деца и от много деца на познати, този проблем, на тази крехка възраст, хич не е необичаен. Отново базирано на моите, и на шепа други бебета, само да кажа: израства се, отминава, и по-големи проблеми идват Mr. Green.

Ани111, виж тука за влакове то Лутън до Лондон: http://www.londontoolkit.com/travel/luton_rail.htm
Виж в горния десен ъгъл на страницата и други опции за транспорт. (Аз например не знаех колко евтини авотбуси имало, easybus, но само до някои точки в Лондон.)

# 202
  • София
Много щастлива Нова година и от мен!
Хубави мигове и здрави дечица!
Целувки!!!

# 203
  • София
Ани111, виж тука за влакове то Лутън до Лондон: http://www.londontoolkit.com/travel/luton_rail.htm
Виж в горния десен ъгъл на страницата и други опции за транспорт. (Аз например не знаех колко евтини авотбуси имало, easybus, но само до някои точки в Лондон.)

Благодаря, това много ми помогна!

# 204
Здравейте мами от Англия и честита Нова Година на всички вас.
Имам следният въпрос към мамите в Англия.
Братовчедка ми и съпугът и живеят в Щтатите, но са решили да се преселят в Англия. Момчето е завършило social services тук и работи с деца, които настанява в приеми домове или временно ги отстранява от родители, които не са годни да гледат децата си сами.
Той не знае дали ще може да си намери лесно такъв вид работа в UК или срещу какво заплащане.
Братовчедка ми е завършила фармация в България, но никога не е работила изван страната. Ще и признаят ли Българската диплома в Англия или ще трябва да учи допълнително?
Мисля че това е засега. Много, много ви благодаря за отговорите.

# 205
Благодаря ви много момичета за отзивчивостта! Ще продължа да пробвам по обяви, въпреки че вече имам няколко отказа - нали не съм там на място ..... Благодаря за съветите - ще са ми от полза Simple Smile Стискайте палци да се присъединя към вас скоро!

# 206
Честита Нова Година,
на вас момичета, живеещи в Англия!!!

Пожелавам ви здраве, любов и късмет! Много топлина и уют у дома!
Нека да е успешна във всяко отношение и щастлива новата година за вас! Grinning

# 207
  • Bristol
Ехе, май препихме и преядохме по празниците  Wink
Сега съм хвърлила във фурната една малка баница, остана ми материал от празниците и не исках да го хвърлям. Правих собственоръчно дърпана баница с късмети  bowuu   chef
Ели вече има една сесия в градината. Ако кажа че го прие с усмивка, ще излъжа, но и не беше толкова зле, колкото очаквах. В понеделник ни е втората сесия, май тогава ще е по-трагично  Thinking
Ani111, късмет на половинката! Тук "силиконовата долина" е в и около Reading, градче близо до Лондон.
mommy2be, и за двете професии хляб има, но началото винаги е трудно, когато нямаш опит в страната.

# 208
Не мога да гледам шоколад под всякаква форма, алкохол под всякаква форма, ядене (след като преядох за вечеря).

Направо ще се пръсна по шевовете. Температурите тук са, колкото в апартамента на майка ми при отопление с акумулиращата печка + електрическа така, че не смея да се оплаквам от времето на вън Sad Горките пенсионери на България, както и горките дечица в БГ.

Алиса, една жена събира пари за отоплителна система в един дом Стойките в района на Пампорово.  Дали бих могла да я препратя към вашия Сити Клуб? Досега е събрала 1000 евро, остават още 29хиляди евро или нещо подобно. Наистина ли е необходима такава голяма сума за изграждането на отоплителна система в дома? Предполагам става въпрос за локално централно парно? Множко ми се струва. Thinking
Има и уебсайт във връзка с това.

Друго, което исках да попитам майките на по- големите дечица. Имате ли си разни електронни игри тип Нинтендо, ГеймБой, Липстър, етц? ОСвен Липстър, кои са подходящи за 4.5г дете, знаете ли? Нищо не разбирам от тях, а ще ми се наложи.
Няма да ви казвам какво пътуване ни чака с малкия това лято в Б-я и отделно до Лондон, че на всеки който кажа му се завива свят Crazy И това с нашите Б Дъжравни Железници -ъф коурс. 

# 209
http://www.amazon.co.uk/LeapFrog-LeapPad-Writing-Plus/dp/B00009I … 569632&sr=1-8

и това, бих препоръчала аз. Може да се използват и след посочената възраст, второто и на ТВ да се включва.

http://www.amazon.co.uk/LeapFrog-20200-Leapster/dp/B000BTNQUQ/re … 569632&sr=1-9

Общи условия

Активация на акаунт