Merry Xmas and Happy New Year-United Kingdom of Great Britain and N Ireland-12th

• 19 614
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • Ispania
От това, което съм гледала по картата всичко изброено си е в центъра. Хубава карта има в Google: http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=51.498378,-0.110378&s … amp;z=13&om=1
Ани,благодаря ти за отговора Hug,наистина можех да потьрся в картата Embarassed.

Hug Hug

# 226
Ani111, ето тук може да провериш колко ще ти отнеме пътуването http://www.qjump.co.uk/ Задаваш началната точка и крайната точка, час и ти дава колко време и дали е нужно да прехвърляш някъде. Ето още един такъв сайт http://journeyplanner.tfl.gov.uk/user/XSLT_TRIP_REQUEST2?language=en

# 227
Ани, Green Line 757
Green Line's round-the-clock service is operated by a fleet of modern air condition vehicles, driven by a team of friendly drivers, happy to help with luggage and any queries you may have.

Timetable information is available online or by calling Green Line on 0870 608 7261.

easyJet customers can take advantage of our exclusive fare deal, with a single to London costing just £9.00, and a return ticket only £10.00 (normal prices £10.00 single, £14.00 return) by booking online at the Green Line web site, calling the Green Line Travel Enquiry Centre on 0870 608 7261. To take advantage of these great fares simply quote your easyJet confirmation number when booking.

Цитат от ТУК
РАЗПИСАНИЕ НА ЗЕЛЕНАТА ЛИНИЯ

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 21:45 от miravmbd

# 228
Здравейте мами!
Извинявям се че нахлувам в темата ви.
Ако можете  ми помогнете. Един приятел заминава за Англия на работа с фирма конкордия.
Въпроса ми е, тази фирма надеждна ли е?

# 229
А климата наистина е отвратителен, по-зле е от най-лошите ми очаквания! С другото се свиква Simple Smile

Ох, наистина ли ти се вижда толкова зле?  Confused Ти нали ми писа преди да се преместите, и аз леко се чувствам отговорна да не съм те подвела с моя ентусиазъм  Simple Smile Къде живеете сега; в Лондон ли?

За мен тази мека зима е супер; а лятото че не става 40 градуса, също го преживявам. А колко е зелено, заради дъжда  Grinning

Фирма Конкордия не съм я чувала (но това не значи нищо)...

Къде зачезнахте; никакво писане не става тук; тази коледна тема ще я влачим до Великден  Simple Smile

# 230
Добро утро на всички/макар че тук вали ще се удавим днес  Crazy/.Интересува ме с какъв прах сте прали дрехите на бебешотсите ви.Аз си пазарих доста неща по коледа и сега ми се иска да ги изпера и да ги прибера по местата им.Така че всеки съвет ще ми е от полза. Heart EyesЛек ден

# 231
Здравейте мили мами! аз не съм мама нито живея още в Обединеното Кралство, но се надявам от края на Август началото на септември да съм, понеже ме приеха студентка в Лондон  Heart Eyes За сега само ще следя темата ви, но след време мисля да се  включа с въпроси за живота тан и се надявам да ми помогнете Simple Smile
Лек ден ви желая Simple Smile

# 232
  • София
Добро утро на всички/макар че тук вали ще се удавим днес  Crazy/.Интересува ме с какъв прах сте прали дрехите на бебешотсите ви.Аз си пазарих доста неща по коледа и сега ми се иска да ги изпера и да ги прибера по местата им.Така че всеки съвет ще ми е от полза. Heart EyesЛек ден

Здравей Аниджи, незнам дали моя съвет ще ти е от полза ама ето: Сано Максима (израелски) от БГ го купувам, незнам дали го има там. Доволна съм, икономичен е и детето не е имало проблем с него.

Нашия татко си замина за Лондон днес и почти не съм сядала на компютъра докато беше при нас... Още не можем да вземем решение дали да се местим там или той да се прибира. Както и да е, ще го решим някакси.
Разбрах че вали при вас. Тук днес беше много хубаво времето, топло, а снежно.
Поздрави и хубав ден!

# 233
 Embarassedами и аз да попитам нещо.мисля че ще си имам бебенце ,а изобщо не знам какъв е редът тук .чела съм ,когато вие коментирате и оттук-оттам,но не мога да си създам ясна представа какво да очаквам .знам че до 12г.с. почти нищо не предприемат и нямаше и да ида за апойнтмънт ама ме сцепи главата от болка вчера.не можех да си завъртя очите. дадоха ми обаче час чак за петък с доктор,не моя личен , но от същата практка.какво ще става тогава?....знам ,че може и да е смешно как питам ама мен ме страх  е ,глава та ме боли и днес и цяла ве4ер снощи .с малкия си имах "нормално" сутрешно гадене.очаквах и сега да е така,ама не би...четох тук 4е поне парацетамол може. какво представлява първия преглед ,този доктор не е гинеколог или акушерка ,може би той ще ми даде направление или как?...

# 234
iviliv, като отидеш в петък, докторът ще ти даде направление за болницата, с която работи (обикновено, най-близката по район). Той пише писмо на болницата, и те ще ти пратят дата за първия преглед (dating scan - 10-12 седмица). Продължавай да си взимаш фолиевата киселина. Може да пиеш парацетамол за главата; дано помогне.

Нищо, че не е гинеколог твоя доктор (той не ти прави преглед), просто ти дава referral. Най-много да се опита да ти сметне термина (по менструационните дати), за да се ориентира в коя седмица си. От там нататък, от болницата ще те следят (кръвни изследвания, прегледи, срещи с акушерките, и т.н.).

Лека бременност!

# 235
  • София
Иви, честито! Можеш да пиеш парацетамол или солпадеин (Solpadeine), тук ги дават на бременни и кърмещи, друго обезболяващо не съм пила като бременна. Успех.

# 236
Благодаря за бързите отговори! Парацетамолът наистина помага до известна степен.Какви ли не ужасии ми минаха през главата, когато въведох главоболие и бременност в гугъл и излязоха резултати листериози,токсплазмози....спирам да 4ета сега за такива неща и ще си чакам прегледа да си споделя болежките. 6 години минаха от първата ми бременност и съм позабравила какво е.Как ли ще се справям,все още не знам.А и още нещо-витамини ,освен фолиевата киселина?

# 237
  • Bristol
iviliv, аз отидох в нашето сърджери, казах, че съм бременна и си записах час при GPто. Тя нищо съществено не направи, освен че ми оформи документите, а аз зададох въпросите, които ме притесняваха в момента. Тя ме пренасочи към акушерка, но срещата ми с акушерката беше мисля чак след 9-та седмица  Thinking Иначе ще ти каже да пиеш фолиева киселина, витамини не дават, освен ако нямаш някакви проблеми, но има момичета, които ги пият по тяхно усмотрение. Парацетамол можеш да пиеш, но не знам какво количество на ден е позволено  Thinking
aniji, аз перях с non-bio, независимо коя марка. Но има един, който не е ароматизиран и не изпира толкова добре петната от дрехите, но пък е много подходящ за новородено . Препоръча ми го акушерката, когато по кожата на малката се появиха едни сухи петна.

# 238
Благодаря ви за бързите отговори ще пробвм да видим какво ще излезе.Поздрави Heart Eyes

# 239
Ани аз пера с тази марка и до ден днешен. мисля за малко бебе е подходяща, защото е еко и няма дразнещи и силни съставки за кожата /на бебоците  Heart Eyes/.            също и течния вариант напоследък ползвам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт