Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Когато сте спрели за по-дълго време в задръстване или на светофар, какво правите, превключвате на паркинг или натискате постоянно спирачката?
Каква ваксина е за менингит и защо се прилага?
Кои квартали около Ричмънд в Лондон си струва да посетите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Когато сте спрели за по-дълго време в задръстване или на светофар, какво правите, превключвате на паркинг или натискате постоянно спирачката?
-
Каква ваксина е за менингит и защо се прилага?
-
Кои квартали около Ричмънд в Лондон си струва да посетите?
-
Какви забавления да планираме за дете на 4 години по време на коледните и новогодишни празници в Лондон?
-
Как мога да намеря ангелски крила и ореол за пиесата, в която участва дъщеря ми?
,наистина можех да потьрся в картата 
/.Интересува ме с какъв прах сте прали дрехите на бебешотсите ви.Аз си пазарих доста неща по коледа и сега ми се иска да ги изпера и да ги прибера по местата им.Така че всеки съвет ще ми е от полза.
Лек ден
Иначе ще ти каже да пиеш фолиева киселина, витамини не дават, освен ако нямаш някакви проблеми, но има момичета, които ги пият по тяхно усмотрение. Парацетамол можеш да пиеш, но не знам какво количество на ден е позволено