Режим на Пиер Дюкан - 52 част

• 20 065
  • 644
  •   1
Отговори
# 150
Деата, браво !!!  Hug Heart Eyes

Има и отслабнали май !! И на тях браво  Hug...аз продължвама да не съм сред тях и вече почвам да се чудя що ???? Crossing Arms

Ралче, недей много му мисли...просто се наслаждавай!!  Joy  Peace

Съни, как е на новата служба ???  Hug

Михаелка, мярнах те май аз ! Да пишеш подробно !!

Обичам си ви аз ...ама вие си го знаете !!!  На всички !:hug:  Hug  Hug

# 151
Блеки,  Hug Heart Eyes От понеделник съм там. Но тази вечер получих първата си задача (да имам време да си мисля, че да се представя добре в понеделник, аз пък взех, че ги изненадах още по телефона, че отговора го знаех и само документи ще подготвя в понеделник  bowuu). Иначе новите колеги ме посрещнаха много емоционално, като си занесох нещата вчера. Много ми се радваха. И аз на тях.  Grinning Офисът ми е готов, само ще си подредя нещата в понеделник и подкарвам с пълна пара.  Flutter

Приятна вечер, милички!  Heart Eyes Аз отивам на гости на мама, но обещавам да съм режимна.  Simple Smile

# 152
  • София
Анет, ами аз ям една испанска шунка лайт на касадемонт - супер е! Laughing
Блеки, къде се беше затрила цял ден?
Дори, мерси за рецептите  bouquet
Сън Hug, сигурна съм, че ще си режимна!
моят отчет
Закуска - палачинка с айрян и 2 кафета с мляко
11 ч. ананас
13 ч. 100 гр. телешка шунка
13 ч. пушена сьомга около 150 гр.
16 ч. мляко с кафе, 1 тъничко резенче кашкавал
вечеря - 2 пилешки пържоли с 1 тиквичка и 1 глава лук на скара (и аз се сетих вечерта, че трябва да ям зеленчуци  Embarassed)
вода - около 2 л, не съм сигурна, защото са ми пили от водата #2gunfire
25  мин  newsm39

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 20:48 от krikri

# 153
Кри  Hug  Hug !!!Много работа имах днес...ако се губя това е само причината ! Иначе съм режимна на 100 % !!!
Желая ви лека нощ! Просто ме гонят от компа...не че си лягам толкова рано !

# 154
Привет и от мен Simple Smile

# 155
  • София
Блеки  Hug
Бачи  Hug

# 156
 Laughing Кри! Много обичам сьомга Simple Smile)
Днес си правих разходки. Времето беше много хубаво. Защо Пловдив не беше по-близичко...

# 157
  • Пловдив
Ми а де ... Тъкмо се бяхме събрали в мини компанийка - Буба, Айсчето, Приси и аз. И то на входа от София  Whistling

# 158
  • Пловдив
Хей, здравейте и от мен  Hug
Видяхме се с Вещи и Айсче, побъбрихме, беше много хубаво  Party Вещи беше с малката принцеса и си тръгнаха по-раничко, но ние с Айс доста останахме  Heart Eyes Бачи, времето и тук беше чудно днес  Hug А и ей къде е Пловдив, не е толкова далече, ще ви чакаме на някоя петъчна срещичка  Hug
Хубава вечер от мен, ще оправям малката да спинка  Heart Eyes
А, Вещи ме изпреварила  Hug

# 159
# 160
  • Пловдив
Няма "ми", идвайте  Party Да не дойдем ние  Mr. Green
Рокси, как върви режима, нищо не казваш  Sunglasses

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 21:43 от *Бубето*

# 161
*Бубето*Хванахте ме на тясно най-накрая  EmbarassedНо аз си го заслужих де-с толкова "тайно" четене  Rolling Eyes EmbarassedЧесно казано аз сама не знам защо не писах до сега...отначало беше защото мислех,че може би няма да се справя,а не исках да съм от момичетата,които уж са много нахъсани,а на следващие ден се отказват Rolling EyesНо днес може би беше крайно време да се включа-в неделя става 1 месец от както съм на Дюкан Simple Smile

# 162
# 163
Здрасти и от мен! Имам да изповядвам грехове...снощи поливахме втора рожба на приятели... и едни пъстърми...то те не са големият грях , капитулирах на домашния, разкошния и уникален сладък салам! Капитулирах 3 пъти - добре, че свърши бързо Embarassed И за да ми е още по-гадно днес се неразположих и кантара е +1кг. та да се чудя от кое по-точно  Sick ГГЗ, нали знаете...Надявам се да съм единственото прегрешение днес

# 164
  • Пловдив
Еее, Рокси, аз бях също като теб, ако знаеш колко време само четях  Hug Вещи се опитваше да ме убеди да пиша, ама аз голям срам  Embarassed Теб съм те чела на друго място и разбрах, че си на Дюкан и отделно те виждам на балкона от време на време  Flutter Тук е хубаво и стимулиращо, пиши и ти  Hug
Боби, супер си на снимките   bouquet А за прегрешението имаш строго мъмрене пред строя  Mr. Green Утре повече водичка и режимност и ще е ок всичко  Peace

Общи условия

Активация на акаунт