За Коледен купон се готви СЕПТЕМВРИЙСКИЯ бонбон!

• 10 597
  • 271
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, мамита и малки бонбони!

Аз съм вече шен, но не спирам антибиотика, да не стане пак някой сакатлък. Вчера Васко изпадна в нервна криза ли, що ли и аз не знам, понеже изцока и двете ми гърди /а там за зла беда точно тогава нямаше много/ и не му стигна. Беше безутешен. Почувствах се много зле, чак си поплаках като си спомних как хвърлях пълни шишета с изцедено мляко в мивката, когато започнах аугментина. Ама да слушам аз докторите ...  #2gunfire Та, пак му набърках малко АМ да си дояде и да кротне. Ние ползваме Хип 1 по заръка на педиатърката. Някой да има впечатления?

Краси, много ти е хубава кукличката. Представям си какъв heart-breaker ще е като порастне.

Честити месечинки на другите ни сладки бебчовци! Аз ви целувам и отивам да врътна едно пране.

# 151
Здравейте и от нас. Laughing
 Ани откъсва ми се кръста с кенгурото,ама нямам друг начин да го нося,освен когато съм с количката.А за памперсите и моите пропускат да ти кажа ,предимно сутрин.Но и аз забелязох че не са с гел тройката.И ластиците страшно се отбелязват направо му се зачервиха краченцата и май ще мина пак на Памперс да видим как ще са. newsm78
При нас нищо ново,освен че тази сутрин се просълзих от една изненада на нашия батко. smile3518Вчера му бях обещала че днес ще пишем писмо до Дядо коледа,но той тази сутрин като се събудил седнал и сам го написал/къде с грешки къде без/,но не мога да не го споделя с вас защото много ме трогна:
"Скъпи Дядо коледа,много е лошо да се лъже затова ще ти кажа че аз тази година изобщо не слушах мама и тати.Няколко пъти ударих Ерай,правих и много бели и вчера го обърнах от количката.Затова всичките подаръци кои си приготвил за мен ги дай ако може на братчето ми.И всички подаръци на света ги донеси на него и мама,защото много ги обичам и не искам да умрът.
Дори и да ми донесеш подарък аз няма да го взема да знеш.Много обичам Ерай и теб.
От Берк"
Е как да не му взема сега най-големия подарък smile3521

# 152
Добър ден и от мен Hug
Едва сварих да наваксам с темата ooooh!
Честити месечинки на всички септемврийски бонбони Peace Да са ни живи и здрави и много щастливи Peace
Мен температурата ме остави, но ме поде с дива сила 1 "рядко щастие", не е истина Embarassed Embarassed - и се довърших вече Outta Joint Tired
Беринче, изуми ме твоя син #Crazy - заслужава детето да го нагушкаш, нацункаш и най-големия подарък Peace
Inna, ти защо ме хвърли в размисли сега, а?Моля те снимай играчките, подходящи за възраста на нашите бебоци Praynig и ще и отворим много работа на твоята дружка да знаеш Peace ; направо ще изпразним магазина Hug
Краси и St.Anger - завидях им на момченцата - много са ви хубави госпожиците Hug
ИСКАМ ДА ПОХВАЛЯ НАШИЯ ТАТКО  bouquet - 2 дена е неотлъчно с малката, че аз нали не съм добре Embarassed - не мога да си гледам детето като хората и той нали е душица всичко прави, аз храня Hug
Благодаря на всички за проявената загриженост  bouquet
Специални благодарности на Басилик - трябва да те позлатя за винаги адекватните съвети и търпение към шматки като мене Hug  bouquet

# 153
Привет и от мен, пак съм на линия!
След малко ще ви изчета, само да кажа че разгледах снимките от коледния купон и сте много сладки всички и бебоци и мами! Много ме е я че го пропуснахме, но се надявам на следващата сбирка, пък било то и по малка да дойдем и са си побъбрим наживо.
Хекси Алекс толкова много е пораснал ( пу, пу) а каква мръвчица беше.

Честита месечинка на празнуващите!
 Приятна разходка в това хубаво време!

# 154

"Скъпи Дядо коледа,много е лошо да се лъже затова ще ти кажа че аз тази година изобщо не слушах мама и тати.Няколко пъти ударих Ерай,правих и много бели и вчера го обърнах от количката.Затова всичките подаръци кои си приготвил за мен ги дай ако може на братчето ми.И всички подаръци на света ги донеси на него и мама,защото много ги обичам и не искам да умрът.
Дори и да ми донесеш подарък аз няма да го взема да знеш.Много обичам Ерай и теб.
От Берк"

Да нацелуваш тоя сладур от мен! Трогна ме до сълзи, страхотно дете имаш   bouquet

# 155
  • София
Здравейте и от нас!

berina,
то аз се просълзих на писмото, пък мога да си представя ти как си се трогнала! Сладък и благороден батко си имате! Да ви е жив и здрав!

Нощта ни мина добре, явно стомахчето ни се оправя и дано не се връща това ни състояние  Praynig , че много е гадно и горкото много се мъчи. Само дето сутринта като се събудих какво заварииих  ooooh!  - нашият си одраскал носа, чак кръв си пуснал. Взимам аз тампончета да го почистя с малко спирт, а той ми се хили доволно и щастливо. Сега е с разкрасена физиономия, а баща му ряза и пили ноктите рано-рано.
След малко ще се обличаме за разходка!  1stroller

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ на днешните сладкиши!   newsm67  Gift Tada baloni
Снощи нямах време да спретна една картичка, ама се заиграх в кухнята   chef , че си купихме фурна за печена на домашен хляб от тези дето им слагаш всички съставки в кошничката и тя сама си меси и изпича. Хлябът се получи СУПЕР и за пореден път ме хвана яд, че съм на диета и не ям нищо тестено  Crossing Arms . Много се зарадвах, че може да се приготвя хляб без глутен - по нататък ще се възползваме и от това.

За памперсите ние минахме на Памперс-3 и досега съм доволна от тях, въпреки че тук много ги оплюваха. Верно, че са малко силничко ароматизирани, но не пропускат дори след 7-8 часовата нощна пауза, а и дупето не е зачервено да кажеш, че ще се подсича. Ние с Хъджиса се скарахме напълно - всеки път Тони беше с мокри дрешки от него, без значени с ластик, без ластик.

Хайде чао засега, че таткото дава зор да  излизаме вече.
До по-късно!
Хубав ден, момичета!   bouquet

Последна редакция: нд, 02 дек 2007, 12:23 от Kally May

# 156
  • гр.Варна
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКИ! newsm51 newsm51 newsm51

Беринка,твоето голямо моченце наистина ме разчувства!
Голяма целувка от мен! Kissing Heart
Имаш си едно малко човече с главно "Ч"!
 Да ви е жив и здрав! А то е повече от ясно , че ви носи мнооооооого щастие!  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart

# 157
Здравейте и от нас!

Честити месечинки на Виктор и Емилио!
berina много ме трогна писмото на вашия батко. Много добро и благородно детенце си имате. Заслужава Дядо коледа да му донесе най-големия подарък.
Тази нощ Михаил постави рекорд по спане - 11 часа с една кратка пауза, но за сметка на това сега е страшно кисел и сърдит.
Ох отивам да го успокоявам, че пак е разплакан ::

# 158
  • Кърджали, България
Хей, момичета, благодаря ви за милите думи  Hug Сигурна съм, че всяка една от вас е най-страхотната майка за децата си   bouquet Важното е те да усещат любовта на близките си и да запазите специалната си връзка с тях  Peace Понеже аз не мога да му осигуря примерно самостоятелна детска стая и скъпи играчки, дори тук няма къде да ходи на разни занимания, компенсирам с фантазия  Heart Eyes Пък и ми се ще да има вълшебни спомени от детството си!

Берина, невероятен сладур е Берк  Hug Голямо съкровище си имаш, да знаеш!

Красииии, прекрасна е Ани! Като дойдем лятото в Асеновград, ще се обадим да запознаем бебките!

За играчките - утре ще ги наснимам, поне тези, дето са в магазинчето до нас и ще ви ги покажа. А през седмицата ще сляза и до другия им магазин.

# 159
Прочетох всичко най-накрая.
Беринка страхотно писмо, направо се просълзих и на мен ми се прииска да нацелувам и нагушкам писателя. Толкова мило ми стана... как да не му купиш най-големия и хубав подарък сега:)

Павлина тази температура 37.1 ректална ли е? Нашата педиатърка каза че ректалната температура била с половин градус по висока от , другата измерена под мишницата и затова ако детето има до 37,4 нищо не се прави, защото това отговаряло на 36.9. Ходи ги разбери тея лекари... Някой друг да е чувал подобно нещо?

Инче и последната ти идея с подаръците е страхотна. Ще ми се и аз да имам този ентусиазъм и да бъда такава майка като теб.   bouquet
И да те попитам и аз за лампата, страхотна е, и ако все още я има дали можеш да ми изпратиш. Я по добре отиди и изкупи всичките от магазина и ни ги прати, пък ние тук ще се комбинираме и ще видим как да ги вземем.
И автобуса ми обра точките, и аз искам такъв.

# 160
  • Кърджали, България
Катринче, вярно е това за температурата - ректалната, както и тази в ушето са по високи.
Включвам те в списъка с лампите Wink

# 161
Добрютро  Hug
Много целувки пращам на всички бебоци  Heart Eyes
Краси, имаш си едно прекрасно бижу  Hug
Всичките сте ми готини, честно! Няма по-хубави от бебенцата на 3 месеца  Mr. Green
Засега ... следващия месец ше бъда на друго мнение вече  Mr. Green
Не, безмайтап, стават адски хубави и големи сладури  Hug
Пу-пу, да са ни живи и здрави ...  Hug
Мойто мъж пак в чужбинето Sad
И аз отново се просълзявах тука едно известно време  Cry Аман, тези хормонио няма ли да се регулират вече ....
Та днес метнах малката на баба й да си се порадват и на спринт за 2 часа да понапазаря на този, онзи, че изостанахме с подаръците ... ама сме готови вече  Rolling Eyes
Само на малката ми въшка смятам още да вземам ... за нея нямам спиране направо  Heart Eyes Mr. Green
Харесах й едно бяло сладко якенце ...  newsm78ама като знам как й умаляват дрехите се чудя още ... но най-вероятно ше го метна под елхата и него  Hug

Айде, че имам чистка сега докато спи котето  Hug

Целувкииии Hug Hug Hug

# 162
Berina, няма как не се въхтия и аз от писмото на Берк. Просто е невероятно каква чиста и балгородна душа има това дете. Дано да бъде винаги такъв! Да ти е жив и здрав! (btw, страхотни имена имат твоите малчугани Hug)

basilisk, идея си нямах, че нещата стоят така. Благодаря за просветлението.  Peace Показва се някакъв експрет по ТВ, говори разни неща, които звучат съвсем логично, и човек им вярва, защото са казани от експерт все пак. Само дето този експерт е пропуснал да каже някои други неща, като например, че нещата в световен мащаб вече не стоят така и една организация като СЗО казва други неща... Както се казва - мамка му и прасе!

# 163
Здравейте в този прекрасен ден.Цял ден сме по баирите на разходка Simple SmileВчера заведохме малкия за 1 час на сватбата,много му се радваха всички и като взех да му събувам джинсите-изпадаха сума ти стотинки,кой му ги беше напъхал не знам Shocked Shocked

И да чукна на дърво ама след акане на 3-4 дена,днес е акал цели 4 пъти Flutter Flutter

Краси,на Константин доста дни при къпане му се пълнеше раната с гной като го извади  от водата и се пуква и изтича,понякога и малко кръв.Дори и сега се пълни,въпреки,че е като лиуспа вече.Няма страшно,всички педита ми кавзт,че това е реакция на ваксината,т.е. изграждал се имунитета.Трябва да внимаваш само да не попадне гнойта по лицето му.И да не се третирала с нищо.А да те питам понеже и аз си търся за количката Чико чанта,ама нашта е тъмно син+оранжев цвят-дали там има такава?Аз докато бях в Пловдив ометох всички магазини по 10 пъти,само тоя Пинокио не намерих.
Ани-като каза,че себореиния дерматит е като лишей,малкия по веждите май има такова нещо-с какво го третирате?
Лилеби-ти си като моя мъж,той така нощем се активира да работи,да пере,да простира Joy Joy
Беринка и аз се просълзих HugЗа голям памперс мога да ти препоръчам на Молфикс 3,тук никой във форума не е писал да ги ползва ама аз съм доволна от тях,купих 3 да пробвам ама са му много големи на малкия,докато Хъджис 3 му стават.
Ина права си,че трябва да се компенсира липсата на забавления,аз така като оставя малкия при баба ми ,там играчки няма и тя му вържае разноцветни кълбета да висят и той им се радва много Joy
ОООПС,акитата ни за деня станаха 5 Sickтичам да чистяяяяя. ooooh!

# 164
  • Асеновград
Здравейте мамита  Hug

Благодаря на всички за хубавите думи за Ани  Hug  Hug  Hug

Ние преди малко се върнахме от разходка-много хубаво време,разкош!!!!!!!

Kally May
брат ми има същата машинка за печене на хляб и най-редовно ни носят  Peace
и ние ти благодарим за целувките-а ти да нацелуваш Тони  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

pavlinadidko това матраче,което се сгъва на 3 продава ли се по магазините или е само по поръчка? И някой друг ако знае как стоят нещата???

Камелия мисля че чантата е само синя с бежаво, по принцип от тези на Чико които ги продават отделно не съм виждала синя с оранжево.И в каталога на Чико,който имам има само синя с бежаво и с черно, и ранички!!! Иначе ПИНОКИО и аз скоро го открих-мн хубав магазин  Peace

Общи условия

Активация на акаунт