Днес времето беше разкошно и заведохме малката за пръв път на главната.
Нооо да не се отплесвам, та Kally May много яко се зарибих с Black Mirror
Я сподели някоя подобна моля те, че тази вече й видях сметката 

чак ше му купя и на Влади таквоз 

Аз не виждам логика

Таз вечер ще ги пробвам.Влади как ака не е истина напрао.Ака на 24 часа обаче като се изака вече за втори път бодито му е осрано яко. и гръбчето му.направо е като самосвал

И заслужава страхотни подаръци! 
!!! Днес времето прекрасно и тръгваме да разходим бебо - мъж ми го носИ в кенгуруто, Тони спа през цялото време. Разходката беше 2 часа и аз се поуморих доста. А вкъщи имах работа и на ушите - прахосмукачка, парцал, мръсни чинии, бърсане на прах, готвене, гладене и все едни такива дето мен ме чакат. А идваше и времето на Тони да яде и естествено детето - нервно. Докато аз правех млякото, мъж ми го разнасяше на ръце, но Тони вместо да се успокоява, почва да пищи все повече. Кога отивам да видя какво става, гледам - мъжо в леглото завит, детето по ританки и боди, реве та се къса, а прозорците отворени, както ги бях оставила да се проветрява. Досега го бил завил с одеалото, то затова му бяха ледени ръцете сигурно! Ей как се ядосах, не е истина!!! Гушнах си пищящия Тони в неговото одеалце и веднага топлото мляко. Но това не е всичко! Докато го храня, моля мъжо да пусне прахосмукачката и да изчисти, той ми вика - ей сега, да си почина малко - и така 30 мин. и накрая гледам, заспал
. Няма да казвам, че като приспах малкия, аз изчистих, мих, чинии оправях и какво ли още не! Реших, че днес няма да готвя!!! Едва преди малко успях да седна и всичко ме боли.

Уууууф, оплаках се!!!
! Единственото, което мога да ти предложа са различните части на Myst - пак е стратегийка, Real Myst e най-добрата според мен, може би защото има добра графика. Ама не е толкова зарибяваща, ще търся още!

за сметка на това пък аз не готвя и вечер не мия чиниите, както и не пазарувам
е, случва се и да посготвя, но избягвам да се "товаря"

а пък може върху чорапките да нахлузиш и плетени терлички, стига да има кой да ти изплете 
и да чукна на дърво - нямам червено дупенце
сега последно взех evy baby един огромен пакет от 90 бр. и всичко е ок ... ама малко е кофти, че са ароматизирани ...

и бягам да лягам, че ей го кога ще стане 3-4 часа

.
.
Сега дзвера съм го закопчала в едно кенгуру, досега спеше, ама сега пак се размърда, и тракам по клавишите

Препоръчани теми