За Коледен купон се готви СЕПТЕМВРИЙСКИЯ бонбон!

• 10 597
  • 271
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте набързо и от нас.
Днес времето беше разкошно и заведохме малката за пръв път на главната.
Нооо да не се отплесвам, та Kally May много яко се зарибих с Black Mirror  Crazy Я сподели някоя подобна моля те, че тази вече й видях сметката  Mr. Green

# 166
  • морето и сините вълни :)
Kameliq-водихме го на дерматолог.там му изписаха някакъв  крем който ни го  забъркаха в аптеката.Срещу скромната сума от 15 лв.Но аз  не виждам подобрение от този крем тъй че файда йок.Седи си детето  все така ooooh!

Бреййй мацки-вие какво обувате   на малчовците си  на крачетата.Предлагаха ми някви буйки  за 10 лв под формата на сандали.Луди хора ей hahaha hahaha
И ся немога да му намеря някви  шушонки.Оня ден му купих те малки.е гаси и краката има Влади.

Аз съм готова с подаръчето за   партито.Много му се кефя  Partyчак ше му купя и на Влади  таквоз Joy

Беринче,напрауу ме изуми твоя синковец Shocked Shocked Hug Hug Hug

Лилеби, това честно казано сефте го чувам з апамперсите-каква е логиката да не се сменят newsm78 newsm78 newsm78 Аз не виждам логика newsm78 newsm78

Инъче ние вече минахме на Хъджис 4-ка.От 8 до 14 кг #Crazy #CrazyТаз вечер ще ги пробвам.Влади  как ака не  е истина напрао.Ака на 24 часа обаче като се изака вече за втори път бодито му е осрано яко. и гръбчето му.направо е като самосвал #Crazy #Crazy

отиевам да къпя бебончо

# 167
Ние вчера и днес цял ден скитосвахме по случай хубавото време и чак сега имам време да вляза да попрочета.  Laughing

Купихме си и преносимо легълце и искам дам ви попитам-който ползва такива-слагате ли допълнителен матрак или е достатъчно това,което си е от леглото?????
На мен ми се стори недостатъчно и затова купих сгъваем матрак (дебел е около 5 см), който сложих отгоре.

Красииии, твоята Ани има най-невероятните сини очи!  Heart Eyes

Lillebi, направо ме застреля с твоите среднощни украси!  #Crazy

berina, страшно мило ми стана, като прочетох писъмцето на Берк! Много сладко детенце си имаш, дано е винаги толкова честно и сладко. Simple Smile  И заслужава страхотни подаръци!  Laughing

Катрин, ректалната температура наистина мери +0.5, така че не се шашкайте.  Peace

Бреййй мацки-вие какво обувате   на малчовците си  на крачетата.
Ани, да живее Продавалника.  Peace

Последна редакция: нд, 02 дек 2007, 17:56 от Hexina

# 168
  • София
Здравейте, мами!

Днес получих голяма изненада, чак не можах да повярвам на очите си. Най-после доживях и аз да видя пари от НОИ. То като няма-няма, но сега така са се изръсили предколедно, всичко от Юли та до сега.

Беринка, много трогателно писмо е написал баткото. Много ме радват батковците и каките каква любов изпитват към братчетата и сестричетата си. За сметка на това нашия батко преобразува ревността си с невъзможно поведение и отношение към нас, чак стигнах и до психолог, с който е се консултирам следващата седмица. Дано има резултат и по-бързо отмине този период, защото и на тях не им е лесно.

Инче, много ми допадна лондонския бус, но не смея да те ангажирам, защото не знам дали ще успея да го взема. Кажи ми каква е фирмата производител на тези играчки и дали се намират по София?

Един поздрав и от мен и Пепи:

# 169
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБОЦИТЕ!   bouquet  bouquet   bouquet
Ние днес си направихме дълга разходка  1stroller

Беринка, нямам думи  #Crazy , хубаво го нацелувай твоя синковец  Hug

# 170
Кали, много яко шапо имате  Mr. Green
Мойта мома трябва половин час да се опитвам да я замотая, че да не ме усети като й нахлузя шапката  ooooh! Голяма истерия настава  Mr. Green
Че и очичките на Пепи изпъкват на фона на обУекУото  Hug
Като малки кукли са ни бебешорите  Heart Eyes

# 171
  • София
Ееей, бясна съм!!!  Rage !!! Днес времето прекрасно и тръгваме да разходим бебо - мъж ми го носИ в кенгуруто, Тони спа през цялото време. Разходката беше 2 часа и аз се поуморих доста. А вкъщи имах работа и на ушите - прахосмукачка, парцал, мръсни чинии, бърсане на прах, готвене, гладене и все едни такива дето мен ме чакат. А идваше и времето на Тони да яде и естествено детето - нервно. Докато аз правех млякото, мъж ми го разнасяше на ръце, но Тони вместо да се успокоява, почва да пищи все повече. Кога отивам да видя какво става, гледам - мъжо в леглото завит, детето по ританки и боди, реве та се къса, а прозорците отворени, както ги бях оставила да се проветрява. Досега го бил завил с одеалото, то затова му бяха ледени ръцете сигурно! Ей как се ядосах, не е истина!!! Гушнах си пищящия Тони в неговото одеалце и веднага топлото мляко. Но това не е всичко! Докато го храня, моля мъжо да пусне прахосмукачката и да изчисти, той ми вика - ей сега, да си почина малко - и така 30 мин. и накрая гледам, заспал  smile3511 . Няма да казвам, че като приспах малкия, аз изчистих, мих, чинии оправях и какво ли още не! Реших, че днес няма да готвя!!! Едва преди малко успях да седна и всичко ме боли.
Той се събуди и явно усетил, че съм свършила всичко и е гузен, сега ми прави вечеря според диетата ми!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
smile3515   Уууууф, оплаках се!!!

iliqna,
много си търсих пак нещо такова като Black Mirror ама нъцки  Crossing Arms ! Единственото, което мога да ти предложа са различните части на Myst - пак е стратегийка, Real Myst e най-добрата според мен, може би защото има добра графика. Ама не е толкова зарибяваща, ще търся още!

# 172
  • Асеновград
Хекси, ти от къде си си го взела това сгъваемото матраче? Че аз ровя сега в интернет,ама никъде не намирам такива????  newsm78

# 173
Ани за смяната на пампите, знам от мами, които въртяха марките честичко, че децата се подсичат по-лесно. Те са ми казвали, че като почнеш с една фирма и си общо взето доволен е по-добре да си взимаш все от тях.

Аз от самото началото бях взела Памперс, ама само 1 пакет. После минахме на Хъджис и все си караме с тях и не сме имали подсечено дупе досега нито веднъж Peace

# 174
  • София
Айде и аз да се включа, че нещо ния дни нямам време много да чета и не мога да ви насмогна.
Нещо в къщи се опитваме да боледуваме - баткото, аз, та и бебо от снощи нещо се кашля и смърка. Мнооого гадно.  Sick
Та утре баткото няма да го пусна на градина и понеже не искам да се върти и около бебето, ще го гледа свекърва ми за няколко часа, че и тя е на работа.  Tired
Дано по-бързо да минават тези кашлици, хреми и всички други "екстри" на настинките.  Praynig

# 175
Айде да се пусна в темичката и аз преди да е свършила  Hug
Kally May, то е ясно че слугинската работа си остава за нас - и моя мъж първия месец гладеше, пускаше прахосмукачка, но постепенно някак си от само себе си тия задачки си останаха мой ангажимент  Whistling за сметка на това пък аз не готвя и вечер не мия чиниите, както и не пазарувам  Crossing Arms е, случва се и да посготвя, но избягвам да се "товаря"  Mr. Green щото вечер аз ставам, пък той си спи човека, че неговата работа много го уморявала ... все едно че аз бродирам цял ден  #Cussing out   Mr. Green е - има и изненади като днес - аз пътувах при мами събота и неделя и като се върнахме със зайчето - тати пуснал прахосмукачка, парцала, сготвил, че и пералня даже пуснал  Laughing та отвреме навреме имат и някакви проблясъци  Hug
Ани, на Владито можеш да му купиш термочорапки само че по-голям номер и терлички примерно, но гледай горе ластиците им да са по-широки, че все са едни такива стегнати  ooooh! а пък може върху чорапките да нахлузиш и плетени терлички, стига да има кой да ти изплете  Wink
За памперсите - аз досега съм изпробвала почти всички марки  Crazy и да чукна на дърво - нямам червено дупенце  Grinning сега последно взех evy baby един огромен пакет от 90 бр. и всичко е ок ... ама малко е кофти, че са ароматизирани ...
а за баткото на Беринка - много мило ми стана за детенцето  Laughing Беринка, да му купиш една огромна кола или камион  Hug
Инче, я изготви направо един каталог на магазина, че да им изкупим играчките  Joy
 амиии, аз идруго щях да пиша, ама вече забравих, че доста имах да чета ...
ама само ще кажа ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА СЛЪНЧИЦАТА НИ   bouquet и бягам да лягам, че ей го кога ще стане 3-4 часа  Sick

# 176
  • София
Докато се занимавам с малката и изпуснах ЦЯЛ един ден.
Честити месечинки на всички бебоци и от вчера и от днес.  smile3525
Инче направо страхотни идеи ти идват. И леглото с пеперудките, и рождения ден, иподаръците.... Направо завиждам на децата ти, че имат такава майка.   bouquet
Да ви кажа, искам да имам от всички ви по нещо. И децата на моренка сигурно са много щастливи, че имат такъв изкусен кулинар за мама.
Относно памперсите да кажа, че след многобройни смени, за сега сме на Либеро 4-ка. Харесват ми и Хъджиса. Молфикс, също са добри но нямат ластик отзад. Даже ми харесаха повече от Хепи бейби.
Красииии наистина много хубави очи има твоЙта девойка  newsm03.
Много са ни хубави бебоците. Да са живи и здрави и само да ни радват.
Мойта мома е взела очите на татко си, а цвета е от мене. Толкова исках да са зелени, ама и така са си хубави. Нали си е мойто детенце. Все пак нещо трябва да вземе и от мен  newsm53.
Хайде лека и спокойни от мен.

# 177
Здравейте мами!
Чета ви от време на време, ама ми е трудно да пиша, защото обикновено разполагам само с една ръка ooooh! Сега дзвера съм го закопчала в едно кенгуру, досега спеше, ама сега пак се размърда, и тракам по клавишите Mr. Green Да ви кажа това мойто дете е много трудно за гледане. Предишното беше съвсем различна работа. Когато беше на 3 месеца взех да превеждам един роман 200-300 страници и като стана на 6 месеца го предадох. С това бебе сега до тоалетната ми е трудно да отида, камо ли нещо друго. По цял ден на ръце! Може да спи само на ръце. Колкото и дълбоко и да е заспал, минута след като съм го сложила на леглото, вече се е ококорил. Майка ми е тук и ми помага, ама трябват поне двама помагачи. Тя готви, пазарува и го гледа докато се погрижа за някои свои физиологични потребности като ядене и тоалетна. Ама аз тогава все бЪрзам да свърша и да си го взема пак аз. Доскоро след последното кърмене за деня заспиваше на ръцете ми и успявах (това беше единствения слечай през деня) да го сложа на креватчето и да не се събуди. След това нямах проблеми, от известно време беше престанал да се буди нощем за ядене. Сега обаче и тази екстра отпадна. Вече не може да заспи без мен. Спи при нас на леглото и заспива само докато суче. Ама от известно време и започна да се буди по 2-3 пъти на нощ, бутам му цицата в устата и така се оправяме. Може би е заради зъбите, явно много го сърби и непрекъснато му текат лигите. Кака му изкара 2 зъба на 3 месеца, сигурно и той ще е така. Ама от това многократно кърмене през нощта така ми се увеличи кърмата, че едва успява да я  изсуче. Такива работи при нес. Да не се оплаквам много де, голям сладур е и е здравичък, а това е най-важното:love: Сега пак започна да скимуче, ама аз си написаех постинга Mr. Green
Надявам се и вашите бебози да са добре. Разгледах ви снимките  от срещите, страхотно изглеждате и вие и бебчетата Heart Eyes

# 178
Добро утро от мен и доброто детенце на мама, което днес спа до 8!  Heart Eyes

Хекси, ти от къде си си го взела това сгъваемото матраче? Че аз ровя сега в интернет,ама никъде не намирам такива????  newsm78
От софийския Piggy's House. Доколкото знам ги има навсякъде, не съм чула да са дефицитни. Около 30-40 лв струват.

Kally May, и аз върша всичко вкъщи, а мъжът ми може да патентова лафовете "ей сега" и "след малко", което, разбира се, никога не се случва. Така че, не си сама, нито изключение - мъжете масово си ги мързи да помагат вкъщи.

Аз изчезвам, че днес с Алекс имаме стройно-натоварена програма и е време да се приготвяме. Лек ден на всички мами - по bTV казаха, че и днес ще е слънчево, даже по-топло от вчера.  Peace

# 179
Добро утро,
само набързо се включвам да споделя на мамите, борещи се с колики, че намерих един билков чай Бебезан, от който доста се успокоява. НЕ минаваме без тях, но ми се струва по-спокойно положението. Дава се вместо вода.
Целувки

Общи условия

Активация на акаунт