За Коледен купон се готви СЕПТЕМВРИЙСКИЯ бонбон!

• 10 593
  • 271
  •   1
Отговори
# 45
  • Асеновград
Ескаринка и нашата 3ка е с ластиче,ама е от 5 до 9 к г,а не от 4 до 9 newsm78

# 46
Да се отчета и аз след консултацията - 6 кг и 62 см.  Laughing Педи направо опули очи и каза, че върви бая едричък за възрастта си.  Mr. Green  Неслучайно беше един от най-бузестите на срещата.  Wink
Биха ни и Пентаксима, но Алекс се държа мъжки - само изписка 2-3 пъти, колкото да не е без хич, и пак се усмихваше.  Peace  Дано няма неприятни реакции по-късно следобед и довечера.  Praynig

Escarina, номерът с Huggies е, че трябва да са Premium, а не обикновените. И 5-9 кг. Тези са вида с ластичето!  Peace

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКИ!   bouquet

# 47
Здравейте пак,

Честито на имениците  bouquet и на месечинките   bouquet

Ние се върнахме от ДК и също му биха пентаксима.
Оказа се че много е пораснал на височина  newsm78 с 6см - т.е. сега е 61см.
А кантарът показа 5400 което значи 1 кг и педи се угрижи, че било множко, но аз не се вързах и веднага го обясних с неакането му от вчера след обяд - сигурно тежи поне едно 200 грама и още не го е изкарал много съм се притеснила, всичко му приложихме  Cry
Снощи рева от 22 до 2 от тоя запек в комбинация с коликите с кратко задремване около полунощ колкото да ми даде напразни надежди - много го бива, ние затова му викаме изпечен мошеник.

Мерси за комплиментите на бебчо!
Ескарина като гледам твойта мацка с пищова мисля че ще си паснат идеално с моя като Бони и Клайд по бебешки  Laughing

И аз да кажа че са големи сладури бебоците на снимките и като растат все по-хубави стават.

Това за сега, чао, целувки, тъкмо на време, буди се....
 Heart Eyes

PS.
А забравих да кажа че бяхме взели на заем една везна в понеделник да се подготвя психически и тя показваше 5200 най-много така че не смятам да му ограничавам яденетата на 6 на ден както каза педито.
То и не мога - ние сме на поискване, т.е. към 15 на ден Joy

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 17:16 от munkamm

# 48
  • София
Здравейте и от нас Simple Smile

Честито на именниците и бебоците с месечник днес   bouquet

Добре дошли на новите мами - мики и екита   bouquet

екита - мъжа ми е от Бургас и ще сме по празниците там, та може да се заформи и бургаска среща Simple Smile

Сега се връщаме от докторката, която щеше да припадне - Дани е наддал 1.300 Simple Smile и то само на кърма, имаме само едно хранене на ден с АМ, защото при мен нищо не остава Simple Smile Та отново ми каза да намалявам храната, което изобщо не ми е ясно как става!!!
И като заговорихме за ядене...викат ме за манджа Simple Smile

До скоро!  Grinning

# 49
  • Sofia
Инче я кажи каква е тази пита... за пръв път чувам. Rolling Eyes

# 50
Привет и от нас. newsm68
Да се отчета и аз след консултация- 7.000кг- 63см newsm09 newsm09 newsm09./тоест 1.450кг. и 4см. за един месец./А сме едва на 2мес. ShockedПедито не можа да повярва и го тегли три пъти и след това започна да смята по колко яде че толкова много е натдал.И ще трябва да намалим количеството,което вообще не ми е ясно как ще стане. WearyЗапочваме да пием по една капка Вигантол.Фонтанелана каза че е малка но доста мека и няма да се калцира лесно. PeaceСложиха ни и Пентаксима да се надяваме,че няма да има странични реакции. Praynig
За памперсите и ние сме на Хъджис-3 и са с ластик и то доста широк на кръста.А и са страшно красиви със различини епизотчета от Мечо пух.Дори баткото каза "не мога ли аз да си сложа един памперс и да го покажа на градината" при което аз smile3556
С подаръчето за срещата съм готова.И си направихме една голяяяяяма разходка. newsm44
Инче благодаря за хубавите думи за снимките ама и вашия батко е един красавец жалко че нямам момиченцеееееее./можеше да ви вземем за зет/ smile3521
А и срещичката ви била супер.Всички сте големи сладури. newsm51
Да видим и не от къде ще си намерим снаха с това голямо дупе, може никой да не ни хареса. Joy

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 15:39 от berina

# 51
Здравейте и от нас! Hug
Страхотна срещичке сте спретнали и чудни снимки.За съжаление ние не можахме да се присъединим,но ще се постараем за следващия път....то и без това място за близнашка количка почти никъде не се намира  Sad Но нека пукне пролетта и ще се съберем на открито. Laughing

Честити месечинки на празнуващите днес  bouquet

Ческит имен ден на всички именници  bouquet

Хекси,Кали,успех в търсенето на детегледачка.Не зная как върви заплащането,но може да ми напишете на ЛС по колко предлагате на час и да поразпитам.Имам около мен жени ,които се занимават с това

# 52
Другата седмица сме на консултация и сигурно пак ще ни се карат за килограмите ooooh! Тези дни правя опити да го ограничавам, но е много трудно, защото едвам издържа 3 часа. Като почувства глад започва да плаче и нищо не го успокоява Sad Педиатърката ни посъветва да сменя млякото (използваме Milumil) с по-ниско маслено, но се колебая, защото вече е свикнал и доколкото ми е известно е едно от най-добрите.

# 53
Лиди, доколкото знам обикновено детегледачките взимат по 3 лв на час. Така май върви масово тарифата. Но нека и Кали каже, че тя е по-опитна в това отношение.
И като казваш за жени "около теб", това значи ли, че са ти поне малко близки и можем да се доверим да ги оставим вкъщи с бебетата? Ако искаш пиши на лични, аз проявявам сериозно интерес към препоръчани детегледачки - просто не мога да наема случаен човек. Благодаря ти предварително!  Hug

berina, то аз си мислех, че ние сме големи, ама варненските бебоци ни биете отвсякъде! Твоят Ерай определено държи рекорда със 7 кила на два месеца  #Crazy, ама бебовците и на Ани и Feminine също не са особено стройни.  Laughing Явно нещо въздухът при вас ги кара яко да растат.  Wink

# 54
  • София
Лиди, аз предлагам 3 лв. на час, такава е тарифата за почасово гледане. За повече часове всеки ден може да се предложи и заплата. Но не е там проблема. Аз нямам намерение да тръгвам на работа, така че мога да се съобразвам със свободното време на жената и да идва, когато и е удобно, за да си свърша работата вкъщи или да напазарувам.
Сега съм се зарекла, че правя списък със всички задължения до най-малката подробност и на който не му изнася, да се спасява.

Хекси, няма такова нещо като препоръчана детегледачка. Аз си взех комшийката, която познавам от повече от 2 години, живее ми срещу вратата и ми идваше вкъщи по чехли, но тя явно сметна, че идва да ми помага на добра воля, а не като да работи срещу заплащане и от втората седмица взе да ми поставя условия в собствената ми къща. Може да попадна на случаен човек и той да се окаже точен и коректен, а някой препоръчан да ми погоди такъв номер както се и случи.

# 55
  • Кърджали, България
Инче я кажи каква е тази пита... за пръв път чувам. Rolling Eyes

Моренка, не знам точно, но Иван Звездев я приготвяше днес  newsm78

Кали, не знам дали ще намериш такъв бус, но мога да ти наснимам какви видове коли има тук (собственичката ми е дружка) и ако нещо ти хареса, ще пращам! Доставка оригинални от Англия, през Швеция  Wink Цените им са учудващо приемливи!

Гледахте ли за захранването в "Часът на мама"?

# 56
Гледахме "Часът на мама", ама май този вид толкова ранно захранване не се тачи много из нашите форуми.  Mr. Green
Инче, а а на мен лампата ми звучи много добре, както и цената, и ако не е много стъклена, може да пратиш една насам.  Wink Пиши ми, че точно си мислех как на Алекс му трябва някаква бебешка лампа за стаята. Нали е за стена?

# 57
Моренка, вчера се възмущавахме с една мама на паркиралите коли и тя даже каза че ще почне да им оставя бележки  Laughing и сайта идва точно навреме - друг е въпросът откъде ще ги набавим  newsm78
Инче, гледах предаването оттук оттам, че се занимавах с мъника,  но  не ми стана ясно откога се почва със соковете - не е ли от по-големите месеци  newsm78 и първо беше зеленчуково, месно и тогава плодово пюре ли  newsm78

# 58
Здравейте,
благодаря за пожеланията на всички ви и страхотната картичка от Кали Мей. Черпим виртуално   newsm38    cook    Popcorn
Честито и от нас на другите месечинки!
Честит имен на всички именици!

Днес бяхме на ДК и резултата е 1кг и 6см за месеца и вече е 5,600 и 59см. Биха ни ваксината по ЗК. Лекарката си я харесвам, но новата и сестра нещо не ми допада особено. Не е от тези дето имат "лека ръка" за инжекции и се надявам да няма подувания.
Ето и една снимка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=166098&photo=258
Ескарина, и ние имаме много влага в къщи и последното, което взехме е един обезвлажнител от Практикер. Струва 180лв. и засега върши работа - поне няма много конденз по прозорците(една лентичка от половин сантиметър). Но все пак зависи и от разположението на стаите - при нас от всекидневната се влиза в двете спални. За мухъла ползвам препарата на Астониш - мирише значително по-малко на хлор от Сано.

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 17:06 от Valia_78

# 59
ОП Здрасти

Да ви са похвалим имаме си стафилококус ауреус (оскъдно) и също непоносимос към 4 вида лекарства,МАМКА МУ сега ще се лекуваме с Макситрол по една капка в очетата и по две в нослето пак да видим кво ще стане.

Направихме си разходка обаче вече не ми се излиза никаде поне два дена ама много кофти с тоя гостенин че трябва да го развеждам насам натам а пък на мен не ми се ходи,утре ще му пусна иуздите и да ходи кадето му видят очите на мен  ми трябва почивка Crazy

Мен много ме е яд че наскоро купих на хъджис голям пакет 2ка ама нащо дупе маи пораснало и сега ще артисат ако някои е по дребен и има нужда от варненки мога да му ги подаря.

Аиди баи до после.

Общи условия

Активация на акаунт