За Коледен купон се готви СЕПТЕМВРИЙСКИЯ бонбон!

• 10 566
  • 271
  •   1
Отговори
# 30
Честито на месечинките и на всички именници Весел празник  Tada

Ей, ама и снимките на Луканка са супер готини - пу-пу какви красиви момичета и момчета Heart Eyes

Луканка исках да те питам твоя слинг на Лана ли е? Днес мисля да си поръчам по интернет и видях, че си с някакъв подобен на този който искам да си взема. Ако е от Лана ще те питам разни подробности на лични Simple Smile

Днес май ще има хубаво слънчице за разходки - отивам да се приготвяме.

От днес си разглеждаме с жив интерес ръцете....все едно не са негови  Joy

# 31
Честито на всички именници   bouquet
Честито на малките ни месечинки   bouquet
Много сте хубави мамчета с бебочета  Heart Eyes направууу - бонбончета  Heart Eyes
Ние пък вечер си спим след къпане - от 21 -22 докъм 3 - 3.30 ч. след това малко хапване и спим от 4 - 4.30 ч. докъм 8 - 8.30 ч. Моят младеж яденето не си изпуска  Naughty кви са тия нощни паузи големи  Naughty
Айде аз да бягам да пооправя, че ще излизаме след обедното хранене  Peace

# 32
# 33
  • Кърджали, България
Честит имен ден на сладките Андреи на Моренка, Снежи и Мария83!!!

Честити месечинки на Анджело, Самуил, София и Диляна!!!

Беринка, много сладки снимчици си сложила в подписа си  Hug

Лилеби, вдъхновението ми идва от дечицата  Heart Eyes Имах си една мечта аз за детска учителка, но много безперспективно ми се стори с тия ниски заплати..... Затова сега компенсирам! А Димитър (мъжът ми) ми се връзва от време на време  Wink

Снощи дойде нашата лекарка да прегледа Иви. Оказа се, че й е червено гърлото и съответно я боли  Cry Сега ще се лекуваме с ароматерапия, инхалации, лайкови вани и чайчета. Ето как: В гореща отвара от лайка се капват 1-2 капки евкалипт, хвойна или мащерка, маха се капака на тенджерката и детето се държи в близост до нея в затворено малко помещение (ние постояхме в банята) 10-20-30 минути, като в същото време му се масажира гръбчето. На Иви много й хареса, не гъкна, нослето й се прочисти и после беше много доволна. Тази вечер ще правим билкова вана - във водичката за къпане ще сипя от отварата и ако намеря, капчици евкалипт и лимон. Взехме и от лайковото чайче на Хип (добре, че Иви го хареса). Надявам се тия процедури да помогнат  Praynig

Много съм непохватна - разлях горещ шоколад на бежовия килим и досега търках  Close А после щях да излея готовото мляко на Иви...

Гледам, обмисляте вече новогодишните подаръци. Аз на Стоил вече съм му взела един червен лондонски автобус, който се отваря и става макет на лондонското сити - със Тауър, гардовете и всякакви подробности! Обаче баща му искал да му вземе някакво куче-робот с изкуствен интелект  Shocked Или портативен ДВД-плейър! Не знам как ще се разберем по въпроса. Пък и впрочем, ще трябва още един подарък, че има имен ден на Стефановден детето. Освен това, сладурът си е поръчал Къщата на духовете за детската градина  #Crazy Не знам откъде ще я намеря! Някой, ако види, да свирка! Тя, всъщност, е част от един "град" на "Мачбокс" - вече имаме пожарната, полицията, летището, автомивката и още нещо беше, но тази къща не мога да я намеря! Друг вариант е и килимче с нарисувани улици, където да си нареди всичко това. За Иви съм взела една нощна лампа, която свири приспивни мелодии и прожектира разни животинки на тавана. И мекичко одеалце. А за татито ще има халка, защото неговата си я изгуби преди две години и ще видим какво друго....

Отивам да гледам снимки.......
А Бенич беше ли там? Липсва ми вече тая мойта сватя!

# 34
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ  smile3525

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБОЦИТЕ  thumbsup  ura  costumed034 Tada

Много готина среща на Софиянки  Peace , а бебчетата най-хубавите  Heart Eyes

Lillebi , Благодарско за инфото аз тази сутрин дадох НАН НА и си го изпапка дано нямам проблеми

За люлката много е хубава и е с много екстри на нас ни подариха на Чиполино и тя е самолюлееща с 3 степени и 3 вида музика и е за деца над 5+ има полу легнало положение,но става и на шезлонг цената е към 160.00 лв.

# 35
Инка , и аз съм решила да купувам такава нощна лампа в метро има два модела едната е 24лв.,а другата 50 лв.,твоята каква е дай малко инфо

# 36
  • Кърджали, България
Мирта, не знам какви са в Метро, моята е от едно магазинче в Кърджали, където внасят страхотни неща от някакви складове в Швеция, където пък отивали от Англия - нови са, не са с никакви фабрични дефекти, нито с наранени кутии, а явно са от по-стари колекции, де да знам. Ще снимам моята и ще покажа. А цената й е 12 лева!

# 37
Разгледах ви снимките и аз. Страхотна среща сте заформили. И бебчетата са супер сладки всичките. Иде ми да ги нагушкам хубаво всичките до едно!  Hug  Hug  Hug  Русе като не се представя добре тука с нашата тема (демек много малко мами сме), няма да правим такъв купон скоро...  Confused

Честит имен ден на всички именици днес!  smile3525

Честити 2-ра и 3-та месечинка на всички бебчета днес! Да сте здравички, весели, засмени, умнички и красиви винаги!  smile3501  love001

Ани, ти се чудиш как да ожлажниш въздуха, а ние вкъщи се чудим как да махнем влагата от него. С тези нови дограми е ужас направо - тече по стените вода! Тази година се появи вече и мухъл. Купихме един обезвлажнител и той горкият едвам смогва да се справи с по-големи помещения. Вчера дори пръскахме със Саво в стаята на Деси, където мухълът е най-малко, но все пак трябваше да се изнесем от къщи за известно време докато се отмирише, защото адски мирише на хлор. Ходихме на гости на майка ми и си направихме хубава разходка дотам и обратно - беше прекрасен ноемврийски ден в Русе. До вечерта не се беше измирисало обаче, та проветрявахме до последно и в крайна сметка си легнахме там с Деси, миризмата се беше поразсеяла достатъчно според моя мъж Wink Дано да е бил прав и да не сме се натровили с бебка. Praynig
Та, ако някой може да помогне със съвети как да НАМАЛИМ влагата вкъщи, много ще съм му благодарна  Hug Grinning

# 38
  • Sofia
Олелее толкоз много за четене и сега всичко ми се омеША Crazy ooooh!

Та...

Честито на месечинките ни!  bouquet

Честито на Андреа на Снежи и Мария!  bouquet

Добре завърнала се на Базилски! Hug

И много хубаво да си имаме нови мами с бебоци и на тях добре дошли! Hug

Благодаря за поздравите за моята Андреа! Heart Eyes

Бързо оздравяване на боледуващите ни мами или бебчета! Hug

Срещата беше мноооого хубава, но като сме повече хора просто няма начин да не се получи описаната ситуация от Калимей.
Клубчето опеделено е много приятно, но тесничко за повече хора. Simple Smile
И аз забравих фотото ooooh!, та тенк ю на мамите, които снимаха! Heart Eyes

И да ви покажа това ако още не сте го видяли... мнооооого кеф! smile3508  - http://iadosaise.org/

# 39
Забравих да напиша, че снимката на Мункам с Валентин е страхотна.  Бебо е облечен в любимия ми цвят!  Mr. Green  Mr. Green Много много зетьове виждам и аз, мдам  smile3521

# 40
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!   newsm51

И на мен вчерашната ни среща мнооого ми хареса. Жалко само, че беше за кратко, защото бях без бебо и трябваше да се връщам да кърмя, а и на баткото му се доспа. Но се надявам скоро пак да си спретнем подобна среща и тогава ще гледам да доведа и моя мъник да се запознае с наборите си.  Peace А клубчето определено ми допадна и за срещи с приятелки с деца е перфектно.  Peace
А нашият подарък от kali вече влезе в употреба.
И снимките на munkamm и Lukanka са супер.   bouquet

# 41
Все забравям да ви питам - ние минахме на памперси Хъджис, но си спомям бяхте споменали, че имали ластик на кръста, а пък ншите нямат. Възможно ли е да са някаква по-става партида нашите (взехме ги от Кауфланд)?  newsm78 Ние сме на тройката вече от 4 до 9 кг. Питам, защото Деси преди два дена се намокри с тях за пръв път, а уж непропускали нищо навън. Може и да не съм ги сложила хубаво онзи път, но при всички положения си спомням, че бяхте писали за ластици и на кръста.

# 42
  • Кърджали, България
Нашите Хъджис (3-ка) си имат ластиче  newsm78

Миртичка, ето лампата:

а това е автобусът:

Тука има още снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=196859

Моренка, Андреева пита ще правиш ли?

# 43
  • София
Най-после и на мен ми дойде ред да седна пред компа.

Честито на всички именници и на всички месечинки!
И ние днес си имаме празник вкъщи. Таткото ни има рожден ден и по случая съм поръчала торта.

И нашият подарък от Анири вече влезе в употреба и се радва на заслужено внимание.

Хекси, този път е твой ред да извадиш късмет с детегледачка и да ми я шернеш  Wink. За съжаление печалният ми опит с детегледачки показва, че по-скоро ще спечеля шестица от тотото от колкото да попадна на читава и адекватна лелка, която ще обича децата повече от сериалите.

Инна, заинтригува ме този бус. От какъв материал е направен. Дани ми е най-труден с подаръците. От Дядо Коледа иска "коли ... много", каквото и да значи това. Като питам каква кола иска, ми казва Лада. Тук тотално ме поставя в шах, освен това никак не ми се купува сто и първата кола, изобщо не преувеличавам в бройката.

# 44
Ескаринка ... да бе, и аз знам, че имат ластиче  newsm78
А и на мойта мома и пропускаха доста, та затуй почнах да се оглеждам за друга марка  Rolling Eyes
Кали, честит ти рожденик  Hug  Получи си подаръка той по-рано ми се струва  Mr. Green

Целувкиии Hug

Общи условия

Активация на акаунт