За Коледен купон се готви СЕПТЕМВРИЙСКИЯ бонбон!

• 10 566
  • 271
  •   1
Отговори
# 15
  • Гърция
Честит име ден на всички празнуващи днес   bouquet!

Morena, Mariq83, Snejana_G весел празник на момичетата ви!

# 16
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи
Честити месечинки на всички бебоци и на патерица на тези, които пропуснах тия дни.
Честит рожден ден и на Ивко на Бенич.

Добре завърнала се Базилиск. Радвам се, че всичко е минало добре и вече се възстановяваш.

Хайде и аз да почерпя за наШте три месеца

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 09:58 от St.Anger

# 17
  • морето и сините вълни :)
Добро утро и от мен.
Ей Софиянки-големи сте бобони бе барабар с бебоците Hug Hug

Супер снимки.  bouquet
При нас ноща мина спокойно,Спинка ис Влади в кошарата по едно време се поразбуди  ама му беше рано за ядене че се  полюляхме малко в количката да заспи пак Mr. Green

Абе момичета  да ви питам тези дето  са на камини- с какво си овлажнявате въздуха,защотот много се изсушава пусти му въдух Sick Sick

Относно подаръците за коледното ни парти- на стойност  до 6-7лв.По едно подаръче и ще теглим томболка Peace Peace
лек ден  на всички аз днеска ще ударя лека разходка  до магазина

# 18
Бърз запис  Embarassed и отивам да храня, че .... дзверо ...  bite

Целувки  Hug

P.S. Е, няма други такива сладури като вас Wink Много сте готини всичкииии софиянки Hug Hug Hug

# 19
  • морето и сините вълни :)
честит имен ден на всички именнички,именничета и именници.Да са живи и здрави   bouquet  bouquet  bouquet

# 20
Абе момичета  да ви питам тези дето  са на камини- с какво си овлажнявате въздуха,защотот много се изсушава пусти му въдух Sick Sick

Ани, мъжо ми в момента мисли някакъв вариант. Като го измисли ше ти кажа  Mr. Green Hug

# 21
  • у дома с любимите си хора
Честит имен ден на Андреа на Снежана_G,на Морена и на Mariq83!

# 22
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ. newsm51 newsm51 newsm51 smile3525
Ани и ние сме на камина и овлажняваме с овлажнител за въздух на Чико.Има опции за топъл въздух и студен въздух в стаята. smile3521

# 23
  • София
Добро утро и от мен, ама след малко и аз мисля да кажа Лека нощ, щото много съм  smile3507 . Нощта ни беше тежка.
Стискам палци да нямат странични реакции на тези, на които ще бият Пентаксима днес!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички, които днес празнуват!!!  Tada

St.Anger,
с тази гараш-торта и коняка Хенеси направо ми се дорева! Искааааааам cry Ама ще си остане само виртуално за мен  Sad  !

Ето поздравчето от мен за новите ни месечинки:

# 24
  • Асеновград
Eто ни и нас. На мен днес ми е много криво  Cry незнам защо  Cry

Последната седмица и Ани е станала като швейцарски часовник- от 23 до 7  Laughing
Досега й правих снимки,ама като види фотоапарата и замръзва и гледа право в него с една супер учудена физиономия,скрия ли го и започва да се смее широко  Laughing да видим кога ще я хванааа   bouquet

# 25
  • у дома с любимите си хора
Ей сега разгледах снимките!Много са хубави.Сигурно страхотно сте изкарали.
А бебоците са невероятни.Направо не мога да повярвам колко много са порастнали.Кога бяхме бременни и кога станахме мами с бебоци на по 2-3 месеца....Ех,как лети времето.

# 26
  • Асеновград
Aни и ние все още нямаме овлажнител и все се каним да вземем този на Чико. Peace

# 27
Честит имен ден на всички празнуващи! smile3525
Разгледах снимките, всички бебчета са страхотни. Надявам се на следващите срещи да се включим и ние.

# 28
  • Асеновград
Уффф много съм зле днес ,забравих да честитя:

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!!!!!!

ЧЕСТИТО НА СЛАДКИТЕ НИ МЕСЕЧИНКИ!!!!

# 29
Добро утро и от нас честито на всички месечинки да сте живи и здрави и да ва слушат мамите ви.  bouquet

Лиулката е на една жена която пише във форумите тук.тя ми е запазила лиулката бяхме се разбрали че дори да я изка някои няма да я даде и днеска ще и пиша да видя на къде вървят нещата

Давата я до 6 месеца и 9-10 кила работи с 4 батерии от по големичките кръгли,кълбото което се вижда посреадата свети последователно с три различни цвята,може и да не свети според зависи как си го настроите,седалката се обръща на две страни може да се лиула няпред за забавление и настрани за преспиване,6 степени на лиулеене,и музика която също,може да се изклиучва и още музиката се изклиучва автоматично след 7 мин и има копченце за вклиучване ако бебенцето не е заспало да си слушка пак,а и рибите се въртят.какво друго newsm78  стабилничка е а и има възможност за побългаряване като се надвишат килограмите Laughing

абе готска е  Peace

а от легалцето сам много доволна щото моя синковец маи е по лиулките и ми върш и то много добра работа а и мога да го използвам после и като порасне.
Аиде изказах се някои ако има интерес за лиулката да казва да го свържа с женичката.

отиваме да се гласим че пак ще хаиманосваме че и на чичо доктор сме днеска да видим какво стана с изследванията на носъ то вече няма сополи имам чуството че се излекува само ама все пак да направя една профилактика

чао на всички ще драскам по късно.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт