Цяло чудо е, че успях да попрочета малко назад. Даже си пия кафето, да не повярваш.
Краси, ние сме със сгъваема кошарка на Disney от самото начало. Предимствата са, че е лека и мобилна.Нямаме някакъв специален матрак за него /докторката рече, че не било хубаво детето да спи на много меко и да потъва/, а просто сме постлали едно-две одеалца под долния чаршаф. Васко, като всяко бебе май тук, не обича много-много да прекарва времето си там, защото има къде по-интересни места за спане като моите ръце или модула за преобличане /обожава да лежи или спи там на високото/.
Веси, и ние бяхме ползвали Eve Baby. Нямахме оплаквания, общо взето. Сега се прехвърлихме на Love Baby /има ги в Сани-то/. Фирмата производител пак е турска. Аз съм много доволна от дамските им превръзки също - Rozi, ако ги знаеш.
Heureuse, съчувствам ти за стреса, на който си подложена. В този ред на мисли, най-много ме дразнят хора, които стоят отстрани и дават акъл от типа на: "Не го учи на ръце." "Охоооо, ама той вече е свикнал на ръце, ти си го изпуснала вече." и т.н. Какво значи да го "учиш на ръце"? Ами, нали трябва да го оригнеш, да го поразходиш, като реве зверски - да го успокоиш. Алтернативата е да го оставиш да се дуе до посиняване.
Аз ще бягам сега, че като ви слушам какви сте въртокъщници, няма да се излагам я

Събудих се в 2 без нещо с препъъъълнена гърда, та дадох на Дани да суче. Той пък се събуди в 5, надрискан, михме дупе, яде. Малко след това Емко вече се беше наспал. Но пък много се радвам, че не пратихме Емко днес на градина (нали миналата седмица беше при мен заради ваксината и решихме от тази седмица да е на ясла) - в градината имало ужасен стомашен вирус, само едно дете от групата им е на градина днес, а едно дори е в инфекциозна болница.
. Няма да казвам, че като приспах малкия, аз изчистих, мих, чинии оправях и какво ли още не! Реших, че днес няма да готвя!!! Едва преди малко успях да седна и всичко ме боли.

Само че прблема е сега какво ще му купя че наистина да го зарадвам- ми той има всичко.Играчки,коли,писти,пъзели,2колела,тротонетка и тн.И какво остана за взимане............

моя е що годе добре не се оплаквам помага ми когато има възможност,но жалко че рядко има време........ 

само в моите ръце и на плота за повиване в кухнята- гледайки любимия си контакт на стената
мъжа ми като скочи и като се развика- "Чу ли я, чу ли я". Естествено беше супер несъзнателно,но и на двамата ни се насълзиха очите 

ще има разходки
, в Бургас могат да направят един плаж
с тези 17 градуса

Пък и Митко май не прави разлика между мойте и неговите гърди, щото тази нощ докато са се гушкали Митко взел, че през тениската засукал баща си