За Коледен купон се готви СЕПТЕМВРИЙСКИЯ бонбон!

• 10 577
  • 271
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!

Цяло чудо е, че успях да попрочета малко назад. Даже си пия кафето, да не повярваш.

Краси, ние сме със сгъваема кошарка на Disney от самото начало. Предимствата са, че е лека и мобилна.Нямаме някакъв специален матрак за него /докторката рече, че не било хубаво детето да спи на много меко и да потъва/, а просто сме постлали едно-две одеалца под долния чаршаф. Васко, като всяко бебе май тук, не обича много-много да прекарва времето си там, защото има къде по-интересни места за спане като моите ръце или модула за преобличане /обожава да лежи или спи там на високото/.

Веси, и ние бяхме ползвали Eve Baby. Нямахме оплаквания, общо взето. Сега се прехвърлихме на Love Baby /има ги в Сани-то/. Фирмата производител пак е турска. Аз съм много доволна от дамските им превръзки също - Rozi, ако ги знаеш.

Heureuse, съчувствам ти за стреса, на който си подложена. В този ред на мисли, най-много ме дразнят хора, които стоят отстрани и дават акъл от типа на: "Не го учи на ръце." "Охоооо, ама той вече е свикнал на ръце, ти си го изпуснала вече."  и т.н. Какво значи да го "учиш на ръце"? Ами, нали трябва да го оригнеш, да го поразходиш, като реве зверски - да го успокоиш. Алтернативата е да го оставиш да се дуе до посиняване.

Аз ще бягам сега, че като ви слушам какви сте въртокъщници, няма да се излагам я  Wink

# 181
  • София
Добро утро! То почти добър ден вече...

Ние изкарахме тежичка нощ. Tired Събудих се в 2 без нещо с препъъъълнена гърда, та дадох на Дани да суче. Той пък се събуди в 5, надрискан, михме дупе, яде. Малко след това Емко вече се беше наспал. Но пък много се радвам, че не пратихме Емко днес на градина (нали миналата седмица беше при мен заради ваксината и решихме от тази седмица да е на ясла) - в градината имало ужасен стомашен вирус, само едно дете от групата им е на градина днес, а едно дори е в инфекциозна болница.

Берина, на мен ми дожаля за Берк - миличкия, колко виновен се чувства. Дано винаги е така искрен! Hug

# 182
Докато го храня, моля мъжо да пусне прахосмукачката и да изчисти, той ми вика - ей сега, да си почина малко - и така 30 мин. и накрая гледам, заспал  smile3511 . Няма да казвам, че като приспах малкия, аз изчистих, мих, чинии оправях и какво ли още не! Реших, че днес няма да готвя!!! Едва преди малко успях да седна и всичко ме боли.
Той се събуди и явно усетил, че съм свършила всичко и е гузен, сега ми прави вечеря според диетата ми!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Mr. Green Mr. Green Тез мъже нямат равни просто  Mr. Green
Пак, че се е почувствал гузен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Пак е нещо  Mr. Green
Не знам, ама много се смях   Mr. Green Чак ми е неудобно ... защото те знам как се чувстваш ...
Явно има мъже и мъже ... такива, които са готови даже да кърмят, но да ти помогнат и улеснят и други, дет хабер си нямат и не могат да ти влязат в положението  Crossing Arms
То верно, че в този случай от тях се очаква да издържат семейството си ... ама чак пък само до служебни да се ограничават ангажиментите им ...  Crossing Arms
Тъпа работа ...

Да ви питам, момичета ... вие кога смятате да пускате сокчетата в действие и след това захранването?
5ти месец не е ли раничко?
Или евентуално 5 месеца и половина за кърмачетата?
Как смятате да процедирате?

Днес усещам как слънцето ни вика, тъй че сме първи пушки в морската с беболинка  Party
Че милата количката я забрави ... само с кенгуруто тука месец вече ... после да не ми прай номера да не иска в количката да стои  newsm78

Цалуфки  Hug

# 183
Добро утро и от нас. Laughing
Благодаря ви момичета за хубавите думи за нашия батко и дано наистина и в бъдеще да остане така искрен. PraynigСамо че прблема е сега какво ще му купя че наистина да го зарадвам- ми той има всичко.Играчки,коли,писти,пъзели,2колела,тротонетка и тн.И какво остана за взимане............ newsm78 newsm78 newsm78Вчера се опитах да го питам но той категорично решил че не иска подарък тъй като не се е държал като батко.......... Rolling EyesДавайте някъкви съвети сега как да го зарадвам. Thinking Thinking Thinking
Вчера направихме една голяма разходка и днес се очертава същото.Че и довечера сме на рожден ден и ще трябва да копувам подарък. newsm44
Ани все още не съм му купила буйки ,караме със термо чорапки и ме вършат за сега работа.Той нали е все завит в количката като излизаме и за това май все още няма да взимам. newsm78
Кали мей охххх какво да ти кажа.Мъжееееееееее ............ smile3516моя е що годе добре не се оплаквам помага ми когато има възможност,но жалко че рядко има време........ Sad
За памерсите смятам да пробвам и с Памперс,а Молфикс не ги люби много нашето дупе много.............. newsm53

# 184
  • Асеновград
Еми,Ани е същата относно любимите й места за спане  Laughing  yes само в моите ръце и на плота за повиване в кухнята- гледайки любимия си контакт на стената  Laughing
Сега гука нещо на Мечо Пух- от активната гимнастика  Joy
И да ви кажа снощи какво стана- Ани вече произнася доста букви- освен ау,агу,аги вече казва-ана,аня,ама, а снощи много ясно каза "мама"  #Crazy мъжа ми като скочи и като се развика- "Чу ли я, чу ли я". Естествено беше супер несъзнателно,но и на двамата ни се насълзиха очите  newsm47
 Относно мъжете- аз все още нямам оплаквания от моя  Praynig много ми помага!! Но добре че имаме миялна машина, че иначе такова миене щеше да пада,че не ми се мисли- но и нареждането и пускането на машината и ваденето на чиниите е негова работа!!! bowuu

Лед ден ви пожелавам и много целувки от нас!!

# 185
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКИТЕ  newsm51
Днес е страхотно ввреме   Nature Sunny ще има разходки 1stroller , в Бургас могат да направят един плаж   grinning039с тези 17 градуса

# 186
Красииии , Бравос на Ани  smile3501

# 187
И  Константин каза МАМА,докато ревеше,естествено беше несъзнателно,за това не се хваля много-много,ама сега,щом и Ани го е казала,значи не е толкова ненормално за толкова малко бебе Hug

Коцето хапна,изака се,гука цяла сутрин,изкъпахме го,масажи,гимнастика,нови дрешки,сън и след малко и разходка и ехххх да си бебе в наше време Laughing Laughing

# 188
  • морето и сините вълни :)
Халоу и от мен...
аз пак съм като парцал.Мъж ми да  помете пода с мене става. Crazy Crazy Crazy
Пка съм недоспала,Влади нещо се буди на  5 часа което не е здравословно за моя сън Crazy Crazy Crazy Ко му стана напрау откачам-и само се шумоли в кошарата.Ту наляво ту надясно  и се разбужда в един момент.И тази нощ  люлях количка като луда  а малкия ми с ехили отвътре.Мен душата ми спи той ми се смее Mr. Green Mr. Green

Мъжо ми са наспа като ПОР а аз кучета ме яли.И му викам сутринта аде бе ,айде ела го вземи  че пак не съм спала цяла нощ  и той чеки да  пия кафе да  се измия да запаля печката.
ОООО ми то  ми се отспа докато  се натуткаш #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire И аз пак прецакана.Преди малко го бях оставила в кошарата заспал след 5 минути отивам той го взел нашия  и му се кефи.А после що ревяло детето.Той го превъзбужда детето му се спи две не вижда  а той  му приказва врели некипели #2gunfire #2gunfire

И много съм хамава да знаете- таз сутрин като гледам отзад на кутията пише  4 месеца  5 хранения по  180 мл вода и 6 лъжички.И викам на мъжо еми ето защот се буди дзверо-щото не му стига манджата.И то найстина.Сега като с ебуди направо почва да реве Rolling Eyes Rolling EyesА преди спеше по 7 часа  и като се събуди му сменям папито   и почвам да го храня без да реве Thinking Thinking ThinkingТа от днеска е на 180  мл през 4 часа.Демек ше го пробвам на 5 хранения Peace Peace PeaceДа видя как ще я сколасаме.

Беринче,абе аз му обувам чорапки, памучни ританки и хавлиени ританки.Това за вкъщи-а като излизаме  му обувам чорпогашник  хавлиени чорапки и едни терлички.Ама пусто  и терличките умаляват Sick Sick

Та ся съм заръчала да плетат Peace Peace
Относно Памперсите-тази нощ нямаше нищо пропуснато.Значи са му били малки  3-ката Хъджис.Сега цял пакет ще ги ползвам за през деня а 4-ката през ноща PeaceМалко му се отбел;язват ластичките от 3-ката  Rolling EyesАма пусто тоя Хъджис са му много стегнати ластиците newsm78

St.Anger -не ти ли пропуска гелът бе мила.Влади винаги беше омазан в гел от Либерото затова не го харесвам тва Либеро.

Абе какви са тез памперси Eve Baby-С ластички ли са,за  пикливи пишлета става ли.Че Влади пие по 200 мл вода на денонощие и много пиша Sick Sick

Красиии,бреййй твойта мома от бързопроговарящите  е Hug Hug Hug

айде на разходкаааа-аз  щак като парцал ше се влача ама ко да прая Sick

# 189
Feminine,
Най-добре прочети в библиотеката на кърмаческия за захранването - на 5-6 месеца е ок, но си има разни признаци, които детето дава кога е готово. Плюс това обикновено не се започва със сокчета в последните години, няма много смисъл от тях, по-добре е направо зеленчуково пюре или каша. Но за всичко това има подробно инфо в библиотеката.
Мацки,
Ако ви е интересно, вземете си декемврийския брой на "Едно" - който чете лайфстайл списания, де - броят е за отглеждането на деца, доста нетипично за стила на списанието, ама готино е станал според мен. Има "Един ден на Мис Бу" - модката на кърмаческия, има и за Хедра, за Ла Лече Лигата и разни други неща от тоя род. Може и в нета да се чете на www.edno.bg
И ние днес ще ходим на разходка, много гот изглежда времето, ама Жорката не е станал още  #Crazy

# 190
  • у дома с любимите си хора
Да ви разкажа какво ми се случи днес.Направо не е за вярване.  Shocked Shocked Shocked#Crazy
Свеки нали не е виждала бебка от раждането,а онзи ден се лепна за мен на улицата без "добър ден" и започна да ръси врели некипели,та сега направо ме хвърли в оркестъра.Представяте ли си пратила ми е колет по куриер??!! #Crazy #Crazy #CrazyА живее през една улица.Звъни се на вратата.Отварям и гледам куриер,който ми заявява,че има колет за мен.Питам от кого щото нямам ни най-малка идея и като ми каза само дето не припаднах.Ама кажете ми не е ли луда тази жена?

# 191
  • морето и сините вълни :)
е верно няма такава жена.... hahaha hahaha hahahaЛуда  работа Joy

# 192
Като си помисля,че един ден и ние/е някои от нас де/ ще ставаме свекърви,дано не луднем толкова Shocked Shocked
Вилиан,мъжа ти какво мисли по въпроса???
Мойто свеки нали ме дразни много ъс съветите си за бебо и аз не и цепя басма и постоянно и се джаскам и се усетила тя и питала мъжо-що се държа така? ooooh!
Абе мацки,чудя се струва ли си да купя шезлонг на бебо като има активна гимнастика.Аз най-искам щото да не стои все легнал,а и като почна да го захранвам да може да го слагам полулегнал ако не може още да сяда. newsm78

Подариха ми днес едни работи ама не знам за какво служат-приличат на калъфки за възглавница/бебешки/ама са по-големи и сгънати някакси с един голям отвор от едната страна,по форма малко приличат на чувалче за спане ама не са,донесоха ми ги от Германия заедно с едни обиколници.Ще ходя сега да ги изучавам newsm78

# 193
Явно има мъже и мъже ... такива, които са готови даже да кърмят, но да ти помогнат и улеснят

Феми, аз съм уцелила десетката Simple Smile Пък и Митко май не прави разлика между мойте и неговите гърди, щото тази нощ докато са се гушкали Митко взел, че през тениската засукал баща си  Mr. Green И в това ме отмени човека Simple Smile

Вили, що за глупости са това  newsm78 Чак се чудя откъде й хрумва на тази жена подобно поведение  Shocked

Heureuse, много е кофти така, но пък и бебчетата се чувстват най-спокойни в обятията на мама или тати, особено, когато нещо ги боли или са неспокойни. И Митко не ми слиза от ръцете, когато не се чувства добре. Спи си в леглото, когато е спокоен, но като го захапат коликите директно си го гушкам и си спим двамата. Хич не ми пука, като някой ми каже - не го свиквай на ръце. Какво значи това? То бебето няма представа какво е това - да не е възрастен човек, че да свиква с нещо.

И накрая - едни специални благодарности на Зло за подаръка от коледния купон. Това беше първата играчка, която Митко хвана за крака и почна да я размята нагоре-надолу Simple Smile

Аз записах малкия мъж в клуб супер бебета на Памперс.

Хайде бай
 Hug

# 194
  • у дома с любимите си хора
Мъжът ми е направо в шах.Ей сега ми се обажда и като му казах направо онемя.Заяви,че майка му не е добре и ще се разправя с нея да ме остави на мира,че бременна жена и кърмачка не се тормозят и че това на нищо не приличало.Ама се съмнявам да има резултат щото она е дебеложо същество. no
Мише,ама ме разсмя!

Общи условия

Активация на акаунт