За Коледен купон се готви СЕПТЕМВРИЙСКИЯ бонбон!

• 10 583
  • 271
  •   1
Отговори
# 195
  • София,
Здравейте момичета,   Hug

първо да се обадя, че сме добре и вече имаме нов комп и започвам да чета!
Погледнах само снимките от срещата и ми стана още по-гадно  Cry, че не можахме да дойдем! Ние и рождения ден на Ивето отложихме с 1 седмица заради това, че е болничък!!!
Вече му поминава, но на Вики още първият прием на ПЕНТАКСИМА не сме направили  ooooh! - вече започвам много да се притеснявам, ако сега на 05.12 пак го отложиме!!!  Thinking

Много са готини всички бебочета и майчета! Надявам се другият път да дойдем! Аз за сега дори подаръче бях купила, но уви...........седи си в къщи неподарен!

Искам да поздравя всички имали повод за празнуване, както и на новодошлите майчета!!!
Здраве и късмет желая........
   bouquet   bouquet   bouquet

Айде отивам да чета вече...............
 Hug

# 196
Бенич,
Да не ти пука за отложената ваксина. В цял свят ги слагат на 3 месеца първи прием, само ние бързаме от първия. Нищо няма да му стане на детето.

# 197
Вилиан, а какво имаше в колета, ако не е тайна, че чак ти го изпраща вместо да го донесе?  Wink  Че то твоето стана като сериал с неочакван край, ама този път не разбрахме какъв точно е краят.  Wink

Бенич, на Алекс му сложих първия пентаксим след навършване на 3 месеца, т.е. сега в петък. Надали ще му навреди нещо, даже прие ваксината идеално - нито плака, нито му се зачерви крачето, нито температура вдигна.  Peace

# 198
Хехехе hahaha hahaha hahaha Вилиан и на мен ми стана любопитно какво ти е пратила/ако не е тайна/ newsm78
Тя и моята свеки го видя малкия само когато се роди беше тук за 4дни,защото живее в чужбина и ако ти кажа че веднъж не се е обадила от тогава да пита как е. #Crazy #Crazy #CrazyСамо преди известно време мъжа ми беше при тях за два дни и тя се обади да пита какво да ми прати............ ooooh!Абе всеки луд с номера си.......Хич не си го слагай на сърце Naughty
Ние сега се върнахме от голяма разходка и сега ще с приготвям за рожден ден на едно детенце........... Peace
Ние в петък сложихме Пентаксима и го понесе също много добре.Докато си гукаха с педито тя го боцна и той изобщо не разбра.Не е вдигал тем.и не му се зачерви крачето............. Peace

# 199
  • Кърджали, България
Бреййй мацки-вие какво обувате   на малчовците си  на крачетата.Предлагаха ми някви буйки  за 10 лв под формата на сандали.Луди хора ей hahaha hahaha
И ся немога да му намеря някви  шушонки.Оня ден му купих те малки.е гаси и краката има Влади.

Аз й слагам ританки или чорапогащник и отгоре плетени терлички или термочорапки  Peace Да са живи и здрави прабабите  Hug

Инче, много ми допадна лондонския бус, но не смея да те ангажирам, защото не знам дали ще успея да го взема. Кажи ми каква е фирмата производител на тези играчки и дали се намират по София?

Кали, може и ще ги намериш другаде, но те ги внасят от някакви складове в Швеция и са си само в Кърджали. Днес ходих да снимам в едния магазин, лондонски бус нямаше, но имаше подобна кола, която става на град. После ще кача снимки на това, което има тук. Тия дни ще проверя и в другия им магазин, там има по-голямо разнообразие. От лампите имат 3 броя само, утре ще ги накарам да ги проверят дали свирят, защото преди имаха една, дето не й работеше музиката.

Иви също вече хваща играчките от шезлонга, търка си очичките с ръчички Simple Smile Даже се опитва да си напъха бибата в устата Wink Обаче, много си върти главата, като хамава, не знам от какво....

# 200
Инка, пробвай лампите и да пращаме парите  Mr. Green

# 201
  • у дома с любимите си хора
Момичета ,изобщо не смятам да го отварям и не съм.Не ме интересува какво има вътре. NaughtyЩом за едно добър ден не може да си отвори устата,пък и не се интересува от Ралка,хич не ме е еня какво има,ако ще да е всичкото злато на земята.Няма извинение,подарък или пари,които да ме накарат да и простя.Все пак Ралка е една невинна душичка,която още нищо не разбира и никому зло не е сторила за се отнасят така с нея и да предизвиква такова отношение.Още повече,че аз съм страшно обидена.

# 202
  • София
Здравейте!
Аз чак сега се включвам, защото цял ден с Тони бяхме навън - разкошно време!
Върнахме се преди час и половина, нахраних го и досега ви четох.
Да ви се похваля - бях при моят доктор-диетолог днес. Свалила съм 7 кг за 20 дена  newsm44 !!! И прогнозите са до март-април да се възвърна в заветните ми 65 кг. Много се зарадвах!!!
А сега да похваля и Тони, който вчера направо ме изуми! Научил се е да пишка САМО в памперса. Преди месец понякога се случваше да се напишка върху хавлията си докато го преобувам, но от доста време не го беше правил. Викам си, то е до късмет. Ама не било така. Вчера го изкъпвам и докато го мажа и масажирам с тоалетното мляко то не бе пъшкане, не бе мрънкане, въртене, накрая и на плач го удари. В момента, в който му сложих памперса и залепих лепките, Тони разцъфна в усмивка с "агуууу-аааа" и пампата се стопли отпред и се поизду. Подобно нещо се случи преди седмица, сменям аз памперса и след като го закопчах, реших че е много стегнат и ще го пооправя малко. Ама като го разкопчах, Тони така изръмжа и ме погледна ...  Shocked ... кога пипам, той пишкал.
Много се зарадвах вчера!  Hug

Похвалих ви се, а сега да ви поотговоря малко:

... щото вечер аз ставам, пък той си спи човека, че неговата работа много го уморявала ... все едно че аз бродирам цял ден 
има и изненади като днес ... тати пуснал прахосмукачка, парцала, сготвил, че и пералня даже пуснал  Laughing та отвреме навреме имат и някакви проблясъци  Hug
... а мъжът ми може да патентова лафовете "ей сега" и "след малко", което, разбира се, никога не се случва.

Joy  Много се смях!   Joy
А далеч съм от мисълта, че съм изключение и че единствено на мен ми се случва. По принцип той страшно много ми помага в нещата, които може да прави - миенето на чинии и чистенето, което не е никак малко. И може би затова вчера толкова се ядосах, защото почти не му се случва да го мързи така. А и не мога да отрека, че все пак се почувства гузен после и се опита  да компенсира.
Ама хайде, минало заминало! Аз и без това лесно забравям такива неща и бързо ми минава!

Мойта мома е взела очите на татко си, а цвета е от мене. Толкова исках да са зелени, ама и така са си хубави. Нали си е мойто детенце

Майка ми има златна приказка по повод очите: "Не е важно какъв цвят са, важното е да виждат!"
А за всяка майка очичките на нейното дете са най-хубавите!
Ама пък Ани на Красиии ни удря в земята с красиви очички  Joy ! Пу-пу!
Цункаме си нашата принцеска  Heart Eyes !!!

heureuse,
Наистина ти е доста трудничко, но както са ти писали вече и другите, пълна глупост е изказването "Ти така си си го научила и то е свикнало все на ръце!!!". Това може да го каже единствено и само човек, който никога не е гледал бебе и не знае, че бебето до първата си годинка ТРЯБВА да бъде гушкано всеки път при нужда - болка, страх, глад, неспокоен сън или друго неразположение. Прегръдката и нежния глас на мама са единственото и незаменимо средство за успокоение при всички случаи. Когато едно бебе плаче и никой не отива при него, подсъзнателно то развива чувство за вина, че е направило нещо лошо и мама сега го наказва като не идва при него. И ако това се повтаря системно, се насажда комплекса у бебето, че то не е желано, което неминуемо на по-късен етап би се проявило като късно проговаряне, мнителност, агресия, потиснатост и все еднииии ...  ooooh!
Тъй че гушкай си детенцето, а трудния период ще отмине!  Hug

Феми,
За захранването, виж ми поста на 5-та страница, дала съм някои линкове.

Ани,
Стискам палци Влади безпроблемно да си мине на 5-те хранения и да ти прави 7-8 часова пауза през нощта. Тони е така от един месец и ей богу, наспивам се!
А за чорапките прабабата беше оплела терлички в различни размери още преди раждането и досега ги ползвам. Вкъщи е по ританки и такива терлички, за навън по същия начин и отгоре слагам само космонафтчето, Тони се чувства екстра и никога не са му били студени краката.

Вилиан,
 hahaha ама таз жена си е абсолютно  ku-ku ! Как колет ще ти праща бе!  hahaha Joy hahaha 
Не е истина просто!!! Подкрепям те напълно в решението ти! И аз не бих го отворила и бих го пратила обратно по пощата на нейния адрес!!!

Kameliya,
според мен няма нужда да купуваш шезлонг след като си имате активната гимнастика. А ако имаш и столче за кола, където да го слагаш седнал и да се люлее, само на дръжката закачи шарени висящи играчки и това ти е предостатъчно. Шезлонгът го дават да се ползва до 6 месеца, защото после бебето става много двигателно активно и може да се обърне с шезлонга и да стане беля. Така пише в инструкциите на нашия "Фишър прайс". А ако ще захранваш в 6-ти месец би трябвало да могат вече да си седят самички на дупето без проблем.

Хайде изчезвам аз да гладя, че изписаааах темата!  Blush

# 203
Кали и аз май така мисля,то столчето за кола ще върши същата работа,но мисля да захранвам по-рано.Ама и аз се чудя вече каквод а купувам. newsm78
Днес и ние голяма разходка,до сега все из улиците тикам количката,днес в парка за първи път го извадих от нея и около нас все момиченца малки и бебо беше ухажван ерген Blush

# 204
Здравейте, не ми остава вречме да изчета всичко, затова започвам отзад напред!
Kally May, бързо казвай какво ти предписва твоят диетолог, рецепти, какви хранви консумираш и пр...... Laughing

Inna, и моята щерка си върти така главата и ние се чудиме от какво е? Има ли някой дето да знае! Confused

# 205
  • София
...търка си очичките с ръчички Simple Smile
Е, успокоих се. Whistling И Дани така си търка очичките и много често се драска, даже се притесних дали нещо не го сърби или боли. Whistling Щото нямам спомени Емко да ги е търкал на тази възраст.

# 206
  • Асеновград
И ние сега се връщаме от разходка- толкова хубаво време  Flutter не ми се прибираше!!!!1

И Ани си търка очичките с ръце, но съм забелязала,че го прави,когато й се спи, и понякога така си заспива самичка!
На мен пък вчера ми дойде  Sick Sick Sick много рано ми се струва  ooooh!, или по-точно ми се искаше да е по-късно  Laughing

Kally May     bouquet    bouquet    bouquet    bouquet

# 207
  • морето и сините вълни :)
И Влади търка очички когато му се спи.аз по това го познавам и айде да спим Mr. Green Mr. Green

Цитат
Kally May, бързо казвай какво ти предписва твоят диетолог, рецепти, какви хранви консумираш и пр......

казвай че те уТепахме  .що не си казала до сега че си имаш диетолог...казвай и ние кво да ядем че станах свиня майка #Crazy #Crazy #Crazy

ние като някой дърти клюкарки да разберем кво има в колета ама пусто женско любопитство няма спиране Joy Joy Joy Joy

аз нестига че минавам Влади на 5 кратно ядене ами  му сменям  режима за къпане
нали го къпех в 5,30.а сега  чакаме 8,20 да стане с хиляда зора.той тъй ги е зачервил тез очи от търкане че  ше ги изтърка напрау Sick Sickама по добре така че да се наспивам аджеба

и ся се надявам да спи поне до 3 през ноща Praynig Praynigдаже ако може до 5 Mr. Green Praynig

айде лека ве4ер

# 208
Ками, купи си столче за хранене те имат и полулегнало положение,то идват и празници някоя баба може да те зарадва  Mr. Green

# 209
Вилиан, признах те   bouquet аз ако бях щях да го отворя - пусто любопитство  smile3506 че да видя колко е стисната - щото вътре едва ли има кой знае какво  Mr. Green
Ани,   по-добре да го къпете по-късно, че да може в 9 ч. да яде и да се приучва да спи вечер повечко, а постепенно и да махне паузите ... ама и ти с тия 180 мл.  Shocked не са ли му множко  Rolling Eyes

щях да взема отношение и по други въпроси, но май трябва да бягаааам  Heart Eyes айде лека  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт