Елхичките си ние украсяваме, и здрави Януарски бебчета си пожелаваме!

• 13 478
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Честит празник, Илиана!

Мария и Стефко са големи сладури, пожелавам ви скоро да си ги гушкате вкъщи!

# 166
Здравейте и от мен!
Честит рожден ден на Илияна, всичко най-хубаво и едно прекрасно бебе.
Аз денс си направих една разходка по служебно, хем свърших малко работа, хем половината ден мина, защото вчера от чистене и депрсии нямах време за излизане.
Като гледам мъниците и се опитвам да осъзная, че мъничето, което постоянно ми шава в корема е едно такова човече и не мога, като е затворено там и все си мисля, че е нещо по-различно, как цял човек там, ей такива ги съчинявам по цял ден. Embarassed
Дано скоро си ги вземете вкъщи.
Днес времето е страхотно и мойто настроение е по-добро сутрин като има слънчице!
Дано повече да се задържи така.
За помпите не давам мнение, тъй като съм решила като родя и тогава да преценя какво ми трябва и какво не, майка ми не е ползвала и не е имала проблеми!

# 167
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Ето ме и мен днес. От вчера забелязвам, че малкото бебенце е станало по-кротко а коремът ми така е опънат, че направо в дадени пози направо не мога да стоя - така опъва.
Честит рожден ден на Илианка!Много здраве,щастие и късмет и едно здраво бебче!
Деси аз определено вода не бих могла да пия - ще бъда секцио а това удоволствие не го позволяват. Naughty
Мария и Стефчо са големи сладури. Grinning Да са живи и здрави и да пораснат големи. Peace
Ние сега се обличаме и излизаме навън. Алекс и тази седмица ще си го оставя в къщи да се закрепи. А на мен все по-трудно ми е предвижването ама какво да се прави - не може пък само на едно място. Simple Smile
Моят син нещо в последните дни го е хванал голям бяс - по цели дни тича, скача, беснее, лудее ... Направо ми се изправя косата като се замисля за идването на бебето и ако той продължава така ...Само нещо мрънка, недоволства, сърди се - а си мислех, че вече е голям и се е кротнал. До преди месец беше сякаш друго дете - сега реши да показва характер и бяс.
Ух, оплаках ви се!
Скъпа моят син никога не е бил нещо по-различно от това, което описваш. ooooh! Напротив - ако реши да се кротне и аз започвам да се притеснявам какво му има. Laughing
Хайде момичета, лек и спокоен ден на всички. Hug

# 168
  • Пловдив
Честито на Мелиса и Илиана!
Присъединявам се към пожеланията на момичетата   bouquet

Като гледам - Стефан прилича на Лусессита, Мария-на Усмивка  Heart Eyes
Сладурковци големи!  baby_neutral

Еви, и аз така си мисля за бебето Simple Smile Как така се е свило, какво прави по цял ден вътре Laughing
Вчера сутринта се събуждам от ритащи крачета, гушнах татито за да го наритат и него  hahaha
И някакво слънце, приятно, топло, излежаваме се в леглото .. и му викам - Сега е добре, може да се е събудило бебето, да рита, ама си стои вътре и не плаче, но послееее  ...  #Crazy  Heart Eyes
Така че, почивайте сега  Wink Сега ни е времето  Simple Smile

# 169
И мойто бебче много шава, постоянно ме ритка. И аз гушкам татето да усети и той:)Това е най - прекрасното усещане!Даже си мисля, че после ще ми липсва коремчето и движенията на бебка. Една приятелка ми разказва как нейния мъж , по навик продължавал да и гали коремчето, дори след като вече се била родила дъщеричката им Joy

# 170
И мойто бебче много шава, постоянно ме ритка. И аз гушкам татето да усети и той:)Това е най - прекрасното усещане!Даже си мисля, че после ще ми липсва коремчето и движенията на бебка. Една приятелка ми разказва как нейния мъж , по навик продължавал да и гали коремчето, дори след като вече се била родила дъщеричката им Joy
Да и аз като говоря в приятелки, които скоро са родили казват, че много им липсва, странно е, особено някой оът е много болезнено, но все пак е приятно. Wink
Вие говорите лис ваште коремчета, аз не много, мъжът  ми повече си говори с него от мен, натиска пъпа като копче и почва да му приказва.
На мен нещо не ми идва да си говоря на корема Embarassed

# 171
аз му говоря. казвам му добро утро, като му купя нещо му разказвам какво съм му купила, и разни други неща му обяснявам Simple Smile татито също му говори. чела съм, че е хубаво да му се говори, защото бебето чува и запомня гласовете на мама и тати.

за тези от вас, които се притесняваха за ТЯ, намерих нещо интересно Wink http://www.mamaibebe.com/?id=141

# 172
Честит рожден ден, Илияна! Желая ти прекрасно, здраво и послушно бебе!     bouquet

Усмивка и Лусесита, дечицата ви са невероятни сладунчовци, дано се приберат в къщи много преди Коледа!

# 173
Здравейте, тумбачета. Аз си пускам пак предишното мнение, защото никой не ми е отговорил Cry.Може да ви се струва маловажно, но мен наистина ме притеснява.
"Здравейте, аз да ви попитам как ще се отоплявате? На мен сега това ми е болният въпрос, защото имаме климатик в спалнята и както и да мислих подредбата на мебелите, просто няма как - бебо трябва да е под него. Вярно, че може да се нагласи да духа нагоре или настрани, ама педиатърката каза, че даже било хубаво да няма климатик в самата стая, а ако има - бебето да е възможно най-далече от него. Sad  newsm78"

# 174
Здравейте, тумбачета. Аз си пускам пак предишното мнение, защото никой не ми е отговорил Cry.Може да ви се струва маловажно, но мен наистина ме притеснява.
"Здравейте, аз да ви попитам как ще се отоплявате? На мен сега това ми е болният въпрос, защото имаме климатик в спалнята и както и да мислих подредбата на мебелите, просто няма как - бебо трябва да е под него. Вярно, че може да се нагласи да духа нагоре или настрани, ама педиатърката каза, че даже било хубаво да няма климатик в самата стая, а ако има - бебето да е възможно най-далече от него. Sad  newsm78"
Ние също сме с климатици , и при нас се получи малко недомислие с мястото на климатика, първо се оказа, че пред него ще има секция, после от прозорците подухваше малко, сега ще трябва бързо да ги уплътняваме, защото в момента спим в хола, че там е много топло, но пък компа и телевизора са там и аз не искам бебето да спи там, особено за компютъра съм категорична! Naughty
Кошарката ще ми е от преносимите, затова ще е местя, но определено бебо ще го гледам на климатик, може и един овлажнител да си купя за въздуха.
Ако кошарката не е много голяма , може да пробвате да порзместите и да не е под струята, наистина не е добра идея.

# 175
  • В полите на Пирин планина
lullaby в подфорума "настоящи и бъдещи майки" съм срещала доста теми за гледане на бебета на климатик - не мисля, че някакъв проблем. Естествено ще го насочите да духа в друга посока - не върху бебето - например към тавана или отсрещна стена. Сестра ми също са на климатик - племенничката ми е на 2 месеца и не е казала за някакви проблеми.

dama много ме успокои  Whistling Преди малко си говорих и с една моя приятелка, на която големия е на почти 6, а малката - на 2 години, та почти същата разлика като на моите / живи и здрави / деца. Тя казва, че е същото положение, даже след раждането на бебето освен беснеенето се добавя и известна доза ревност, та беснеенето се увеличава, за да се привлича вниманието на мама. Лошото е, че се изнервям, защото той до скоро беше по-спокойно дете - дано последните изпълнения са само временни, че яко ми дупе  Mr. Green

# 176
Честит рожден ден на Мелиса с малко закъснение,както и на Илияна.Пожелавам ви здраве,щастие и януари да си гушкате най-сладките бебета.
Разгледах снимките на Мария и Стефчо,много са сладки,дано за коледа са си вкъщи.
Бебчо много ритка напоследък,чак се чудя къде намира място да се върти.Аз и татко му му говорим понякога,чула съм,че по този начин като се роди разпознава гласовете ни.
Относно помпата на първо време мисля да си взема обикновена
Лек ден

# 177
Здравейте и от мен, аз първо да честитя РД на всички мами, много здраве щастие и най-сладките бебчовци.
 От днес съм в майчинство и бях на ЖК, малко не ми хареса резултата ама бебето е голямо и е седалищно  разположено, лекарката каза, че и се вижда малко невъзможно да се завърти имайки в предвид, че мястото е малко а той е е дро бебе.
Говори ми за секцио а аз се бях настроила за друго ама.... ще мисля, после ще се чключа в темата с по-адекватен пост.
Мария и Стефчо са ни гордостта!!!

# 178
  • Карлово
Колко са мънички Стефан и Мария! Но бързо ще порастнат, за Коледа-при мама и тати да се радват на елхата!
Аз днес обикалях за коледна украса. Равносметката-една дузина Дядо Коледовци, Мартина е луднала по него.
За говоренето на корема-оставила съм тази задача на Мартина, тя постоянно му разказва на бебето, храни го, оплаква му се като се удари. Най-новия номер е, че се научи да "пърди"  с устата си като я долепи до корема. Така че, той сигурно е достатъчно шашнат от странните звуци, които чува, няма нужда и аз а му говоря. Grinning

# 179
  • Бургас
Здравейте сладурки  Hug

Честит Рожден Ден на Илиянка !!! Пожелавам щастие и здраве !!  bouquet

Бебоците Мария и Стефан са същински малки герои.Браво на тях нека да папкат за да гушнат скоро  мама и тати.Това ще бъде най хубавият коледен подарък за тях!!! Hug Hug  bouquet  bouquet

Днес направих голям маратон навън,а времето едно топличко,хубаво...да не повярваш,че очакваме дядо Коледа  Laughing Laughing

Моите второто и третото ще бъдат породени не ми се мисли отсега какво ще става,ама ще се нагодим някак си.Най-много ме притесняват режимите.Ако бях близнаци имат еднакъв режим ама така ....  #Crazy #Crazy

Как мислите ще има ли сняг по Коледа??Още не съм украсила заради дребния,че рови и пипа навсякъде и знам какво ще се получи,но мисля да го направя към края на седмицата.Все пак Коледа си наближава. Laughing трябва да е весело и празнично   bouquet  bouquet

Хубав ден на всички мами и тумбаци   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт