Отговори
# 90
  • Толбухин
Адаша как добре борави с точилката.   smile3501
Ваня ,Емо не може да се облича и съблича сам блузата.Със слипа имаме същия проблем,а на чорапогащника бърка кое е от пред и кое е отзад.  Crazy

# 91
  • София
Ех Ваня, какви са тези задачки с повишена трудност.  Laughing
Лили освен че не желае да се съблича/облича, да опита дори сама не желае, много често иска да я храня аз и то само аз Rolling Eyes Мисля че тези прищявки се дължат на бебето. Единствено се сваля панталона и гащите сама, когато много и се допишка.
А по отношение на говоренето сме много зле и назад и смятам скоро да я водя на логопед.
И не знам дали си спомняте, че се оплаквах за Лили, че не желае нови дрехи и обувки - продължава и този проблем. Купувам дрехи подобни на старите и. Дори съм решила и един номер по-големи да купувам да има да носи с години едно и също, че вече ми писна от нейния инат.
Дано с Калинчето не е така. Praynig

pavletutka, много сладки дечицата  Heart Eyes
Nadejdica, разгледах и твоите снимки Али е много пораснала и е страшно сладка. Рдвам се че се включи.

# 92
  • София
Еми, при Лили явно е заради бебето - подражава му сигурно. Емко в началото също искаше аз да го събуя за гърнето, аз да го заведа, случвало ми се е докато кърмя Дани да го оставя, за да изпишкам Емко и после да си досуче малкия. А сега вече без проблем ходи сам до банята. Но виж за дрешките  Rolling Eyes - дано скоро влезе в "кокетния" период. Flutter

# 93
  • София
Нещо много ме мързи да пиша на напоследък, но няма начин да не се включа след тия снимки дето ги е пуснала Ваня. Страшна си направо, аз на Невена не й давам, а ти Емко си включила в сладкарския занаят. Голям сладур е стая точилка.
Мартина се облича сама, но само когато иска. Ако е някоя нова дрешка за нула време се издокарва, иначе с чорапите проблемите продължават.
pavletutka, Дани е голям бонбон!
Да се похваля и аз най-накрая с малката ми племеничка Александра. Роди се на 7 февруари, вече си е вкъщи и всичко е ок.
Мартина е болна, от три дни си е вкъщи и лудницата е пълна. Онзи ден учим с Невена в кухнята, а на Мартина като й доскуча да седи сама, дойде при нас, попрехвърли учебника по история и ме пита - Как се справя кака? На компютъра е неудържима, пуска го, влиза във фаворити, зарежда си игри, пише си в кю-то с който й падне, страшна работа. Много ни ядосва, но повече ни разсмива. Днес аз се разболях и тя ми казва - Ооо милото ми зайче, много ли ти е лошо? Ела да те гушкам, ще ти чета, ще ти пея.
Това е за сега от нас, че ме чака географията.
Хубав ден на всички!

# 94
  • София
Ооо милото ми зайче, много ли ти е лошо? Ела да те гушкам, ще ти чета, ще ти пея.
Joy сладурана  Hug

Честита ти племенничка!  bouquet

Страшна си направо, аз на Невена не й давам, а ти Емко си включила в сладкарския занаят.
Ами той така и така ми се пречка в краката (в ръцете по-скоро Simple Smile) като правя нещо и този път реших да му отделя част от масата и да действа. Мислех, че ще прави малко и ще му омръзне, но той разточва и си прави "сананчета" (т.е. саламчета, но по-скоро на морковчета приличаше, че и тестото е с моркови и оранжавее) докато не свърши тестото. Та така по-бързо направих сладките. Wink А сананчетата бяха много вкусни.

М/у другото рецептата за морковените сладки е на welbouquet

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 12:14 от Аня ;)

# 95
  • София
pavletutka, много е пораснал Дани. Големи сладърковци са с Емко  Heart Eyes. Баткото сигурно ти помага  Wink.
Ваня, ти си лесна. Имаш достоен заместник в кухнята   chef.
От известно време насам Алексчо проявява желание и е съблича сам. Предполагам, че яслата е допринесла. С обличането ни е по-трудничко, та нашата намеса е неотлъчна.
emeto®, дано с времето отшуми дреховия проблем и като попорасне Калинка двете да се кипрят  Praynig.
shoshi, честита племенничка. Да ви е жива и здрава и кротичка. 
Доста ме поразвеселиха тези думички: "Ооо милото ми зайче, много ли ти е лошо? Ела да те гушкам, ще ти чета, ще ти пея."  Joy

# 96
  • София
Тъй, промених заглавието, че отдавна мина Нова година. Laughing Но Дани вече ме вика и не можах да измисля нещо по-поетично, тъй че чакам идеи. Hug

П.П. Искате ли да си спретнем априлска среща през март?  Grinning

# 97
  • у дома с любимите си хора
хе-хо!
Вик отдавна се облича и съблича сам.Дори обувките си обува и закопчава сам/от онези с лепките/.Но най-интересното е,че може да ползва сам обувалката.И Вики ходи сам до тоалетната,дори се е научил да се бърше като се изака.
Днес ходих на тържество в яслата по случай 1-ви и 8-ми март.Моето момче откри тържеството и каза 2 стихчета.Освен тава получих цвете и мартеничка от него.После ходихме на сладкарница да се почерпим с едно негово другарче от яслата.От 4-ти март на дневен ред излиза подаванено на молба за градина.Та по този повод съм в голяма чуденка къде да го записвам.

# 98
  • София
Ваня, хубава е идейката за срещичка. Предвид, че повечето сме работещи ще трябва да е някой уикенд  Thinking. Само, че прогнозата за март е дъждовна и само да не остане за май срещичката, ако отпразнуваме рождените дни  Wink.
Вилиан, дерзанието с регистрацийката в градината отмина при нас и както знаеш беше доста скандална. Каква е твоята дилема при избора  newsm78? А как е малката госпожичка?

# 99
  • у дома с любимите си хора
Дори,на еднакво разстояние от нас са 3 градини.Обаче тъй като са в центъра съответно наплива е голям.А аз държа да ми извеждат детето навън,когато е хубаво времето и само в 1-та това го правят.

# 100
  • София
Дано zdravi4 не ми се сърди, ама не мога така да не кажа (а и предполагам, че тя няма време). Та тя си има момиченце - Василена Grinning

# 101
  • София
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ на всички априлчета и техните майки и татковци!!!  bg
Дано животът в милата ни родина става все по-добър!

Аз стягам багаж   - ще ходим с приятели до Копривщица newsm01 (цял бус тумба сме с няколко дечурулига) travel   и съм мнооооого хепи.  newsm68

# 102
  • София
Честита дъщеричка на zdravi4! Да е здрава, кротичка и засмяна!

Ваня, браво за раходката  Peace. Как мина? Навярно бързо и детски игри  Party

# 103
  • София
Беше супер. Дани спа там през цялото време в количката, по пътя също доста поспа (на него всъщност това му беше първото излизане извън София Grinning), Емко търча, игра. Laughing

# 104
 Здравейте, Априлки! Отдавна не съм писала, но на последък не ми оставаше много време. Грижи с детето, малко попътувахме, напускане на работа и една голяма изненада... Тъкмо се чудех дали ще остана последна с 1 дете, тъй като повечето вече имат две и нещеш ли изненада:) Можем вече и ние да се похвалим с две чертички!!!  EFP Не беше съвсем планирано, но живот и здраве, ако всичко е наред, в края на  октомври, Алекс ще си има братче или сестриче...  Той първо каза, че не искал бебе, но после като размисли си поръча братче:) За мен няма значение, само всичко да е нормално!
На  Zdravi4, честито моми4енце!!! Да е жива и здрава, кротка и много да радва мама и татко!  bouquet
Аня, чудесно си променила заглавието на темата, много ми харесва, а и както бе6е тръгнало 6тяхме да откараме 4ак до другата коледа с това заглавие... Не сме много активни напоследък...
Айде до скоро, че ме чакат задачи!

Общи условия

Активация на акаунт