Отговори
# 105
  • София
Dezirela, страхотна новина  Hug. Желая ти безпроблемна бременност и здраво бебче pregnant.

# 106
Dezirela, чудесна новина, честито и добре дошла в отбора!  Simple Smile

# 107
  • София
DEZIRELA, страхотно!!! Честито! Hug Лека бременност и да знаеш, че като станат две е още по-хубаво. Grinning

# 108
  • София
zdravi4, честита дъщеричка! Да ти е жива и здрава и много да ви радва.
DEZIRELA, честито! Ама ти наистина ни изненада. Като знам как не искаше и да си помислиш за второ... ще видиш колко е хубаво, и да се надяваме, че след като Сашко ти е щур второто ще е кротичко.
Ваняааа, и на мен ми се ходи на екскурзия. Вече пуша от география, математика, човек и природа.... Какво стана със срещичката, май няма желаещи?

# 109
  • София
Какво стана със срещичката, май няма желаещи?
Аз съм ЗА. Но се чудя дали да изчакаме да се постопли и да се видим навън, или пак на клубче, та на спокойствие да си полафим майките. Wink

Хайде, казвайте кой има желание, че да определим дата (ако се съберем само неработещи майки може и през седмицата да го направим, тъкмо тогава е по-спокойно в клубчетата).

# 110
  • София
Искам хем децата да поиграят на вън, хем ние да си поприказваме, но повече ми се ще да си побъбрим на спокойствие  Mr. Green а това е възможно само в клубче. Аз съм свободна след обяда.

# 111
  • София
Искам хем децата да поиграят на вън, хем ние да си поприказваме, но повече ми се ще да си побъбрим на спокойствие  Mr. Green а това е възможно само в клубче.
И аз така. Grinning За мен няма значение часа (просто него ден ще взема Емко по-рано или няма да го заведа на градина, ако решим за работен ден). Но ми се ще да е в "Приказка без край", че ми е по-близичко и ще съм с двамата юнака. Simple Smile

# 112
  • София
За срещичка и аз съм навита и клубчето, което Ваня е предложила ме устройва  Peace. Само, че през седмицата не ми е удобно, защото съм работеща.

shoshi, виждам имаш повод за почерпка с новата тапия  Wink.

# 113
  • София
Ами хайде тогава да е събота! Предлагам 15.03., защото следващата събота - 22ри на мен не ми е удобна, майка ще идва и в неделята заминавам с децата в Сандански за една седмица. Party

# 114
  • София
Ох, на мен пък ми е много далече, а мъжът ми заминава в командировка в петък. Има ли маршрутка до там?

# 115
  • София
Хайде, да се похваля и тук Grinning Blush какво ми подариха от детската градина (нали не бях вчера на тържеството, че тази година решиха да е само за майките, без децата, а няма на кого да ги оставя). Ето  - пчеличката Емко. Laughing Heart Eyes
... изтрита
Ето и малко снимки на Дан-беборан. baby_neutral
... изтрити

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 21:37 от Аня ;)

# 116
  • Толбухин

# 117
  • София

Честит празник! Hug

# 118
  • София
Весел празник!   bouquet

# 119
  • София
   Честит 8-ми Март, мили мамчета!

Бъдете желани, обсипвани с любов и подаръци не само днес!

Общи условия

Активация на акаунт