Ние тръгваме на 11 Април.Взехме вече билетите няма мърдане
Чета си ви редовно но нямам време да пиша.сори за което

Много ви се радвам на бременюшките.Може и аз да се замисля за трето
Толкова е сладък, че едва ли има защо да се тревожиш
Верно 2 кг. са си много, но пък ти вземи му говори и обяснявай. Сияната примерно се е научила, че като яде много бонбони й излизат пъпки. И ходи и децта по площадките съветва
Те разбират, хайванчетата. обясни му , че ще му стане голямо коремчето и ще го боли... Изобщо наблегни на дискомфорта - че няма да може да тича бързо, че ако се опита да се скрие ще го намериш бързо, защото я коремчето, я дупето ще му стърчат... Всичко с положителна нотка, за да не възприема все пак нещата като обида 
Галето трябва да добавя в списъка, че тази тема е нейна
. С яслата сме по- добре, но на моменти си започва още от вън да плаче или си влиза спокойно и като влезе се започва един рев
, още малко да се затопли и ще започнат да ги извеждат навън, времето ще е топло и приятно, все си мисля че ще му е по- леко
Той наистина не изглежда дебел и точно в това е проблема - като го видят дружките и все викат: Абе той изобщо не е дебел защо го ограничаваш?
Ама той започва ухилено да вика:"Искаам бони, искаам боони..." То не разбира дребното и т'ва е
Ама сега е на диета от мен - само обикновени бисквитки и по 1 сладко нещо на ден
И татко му влезе в релсите и взе да чака да си легне, та чак тогава си взима ако му се яде нещо сладко 

Ще видим дали няма да му секне ентусиазмът 
честито ви билет
Вижда му се края

Аз ги намалих при Габи че покра празниците беше страшно 

Страхотно се справя 

Истината е че действията на гърнето трябва да са осъзнати от детето и различните деца ги осъзнават по различно време.

ей бравос значи мами и половина
, айде пък аз ще ви чакам за третото
специални за теб.
, та скъпичко ни излиза това гърне за сега
Апропо ние ходиме направо на голямата тоалетна с една спец. мека седалка и се чустваме горди че сме като батко