аз все първа за деня пиша, а Кети и Мики последни
Мики, и на мен много ми харесва у вас, аз и преди ти казах, а това цвете как така сама го нарисува, аз мислех, че е нещо от типа на фолиото.
Нук, милата, радвам се че татко ти е добре, сега е много важно да се пази, да се храни добре, да не се преуморява. А за малкия си представям какъв ужас сте изживели, милата душка
дано скоро го забрави и да не остане белег.Като говорите за подаръци снощи видях в нашия подлез едно смотано магазинче за играчки, и случайно мернах един дървен кон. От най-класическите и старомодни, страшно ми хареса. Та може довечера да го забърша
само как ще го скрия
в гаража най-вероятно. Другото което си мисля е център за почистване като На Мики, че Алис непрекъснато мете и бърше с парцала, но подозирам, че като не са истински няма да им обърне внимание.Аз пък нещо не мога да спя напоследък. Дори и Алис да не ме събуди, се будя по няколко пъти на нощ и се въртя с часове. А тя пък освен,ч е реве все още нощем е почнала и да говори насън
Нямам търпение да дойде уикенда. Искам да си украсим къщата и да отидем на Витоша. Шейна ми се иска да намерим дървена, ако не ще накарам баба ми да изрови мойта от тавана

Охххх, много хубаво така, тихичко, спокойно, пия си кафе.....
иначе цветето го рисувах така на ръка със оцветител за латекс, лесно е защото ако някъде изкривя или збъркам правя нова завъртулка
Страхотно е.Ние също всяка година сме в ремонт и все нещо ме дразни , сега пак съм намислиса нещо , но ще ме изселят 
), но размислих - ще се разминем с Бебе и най много да му добавим легло или кошничка 
много ми стана мъчно
-стискам палци и татко ти бързо да се възстанови и изгорената ръчичка бързо да мине

, които разиграваха сценки пред всеки един аквариум с плюшени играчки, а децата седяха на земята и охкаха и ахкаха с широко отворени очи и усти, много сладки бяха.