Празници вълшебни се задават,МАРТЕНЧЕ и мама елхичка украсяват!!!

• 11 429
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
ДобрЮтро,

аз все първа за деня пиша, а Кети и Мики последни  Laughing

Мики, и на мен много ми харесва у вас, аз и преди ти казах, а това цвете как така сама го нарисува, аз мислех, че е нещо от типа на фолиото.

Нук, милата, радвам се че татко ти е добре, сега е много важно да се пази, да се храни добре, да не се преуморява. А за малкия си представям какъв ужас сте изживели, милата душка  Cry дано скоро го забрави и да не остане белег.

Като говорите за подаръци снощи видях в нашия подлез едно смотано магазинче за играчки, и случайно мернах един дървен кон. От най-класическите и старомодни, страшно ми хареса. Та може  довечера да го забърша  Grinning само как ще го скрия  newsm78 в гаража най-вероятно. Другото което си мисля е център за почистване като На Мики, че Алис непрекъснато мете и бърше с парцала, но подозирам, че като не са истински няма да им обърне внимание.

Аз пък нещо не мога да спя напоследък. Дори и Алис да не ме събуди, се будя по няколко пъти на нощ и се въртя с часове. А тя пък освен,ч е реве все още нощем е почнала и да говори насън  Shocked и понеже спи между нас, ей сега към 6 часа ми изстреля едно "Баба!" в лицето, тегли ми един шут и заспа, ама аз се разсъних.

Нямам търпение да дойде уикенда. Искам да си украсим къщата и да отидем на Витоша. Шейна ми се иска да намерим дървена, ако не ще накарам баба ми да изрови мойта от тавана  Crazy

Охххх, много хубаво така, тихичко, спокойно, пия си кафе.....

# 46
Дейзи ,личи си кой работи и кой се чуди с каво да се занимава по цяла вечер  Crazy ама катзо започна и аз работа ще сменя часовете на активност във форума  Joy иначе цветето го рисувах така на ръка със оцветител за латекс, лесно е защото ако някъде изкривя или збъркам правя нова завъртулка  Crazy

ketito между другото вече наистина  не се занимаваме с дрехи  Joy Покрай нашата кухня Боби започна работа в една мебелна фирма та кухнята сам си я е правил , гипсокартона по стените, окачения таван, осветлението , даже някъква отдушаваща инсталация направи на тавана. Само за преместването на тръбите дойде един съсед да му помогне.  Имаш ми тел. нали?.... Wink за пържолите питам Joy
Днес заведох най после Алекс пак на ясла и се поразплака малко ,но 1 мин. по късно вече не се чуваше нищо явно е спрял. Ама то нормално все пак от 12 дена си е вкъщи.

# 47
Мики , позравявам те с интериорното решение Hug Страхотно е.Ние също всяка година сме в ремонт и все нещо ме дразни , сега пак съм намислиса нещо  , но ще ме изселят Mr. Green

Nyk , съжалявам за неудачите във вашето семейство , кураж Peace

Ние подаръците ги крием в багажника на колата , само до там засега Ели няма достъп. За партито в яслата и взех един комлект - котлон и посуда.Много исках кухненски център , но размислих - ще го пръсне за нула време.Все си мисля , че като стане на 3 години повече ще оценява големите подаръци - засега ще се спрем на по-малките и подобаващи за възрастта и варианти.  А и ни е тесничко у дома:roll:
Бях  хвърлила око на комплекта за кукли , който е в каталога на Хиполенд  (легло , количка , столче за хранене и т.н #Crazy), но размислих - ще се разминем с Бебе и най много да му добавим легло или кошничка newsm78 и комплект - дрехи

# 48
здравейте маминки! нещо нямам работа и си вися във форума  Grinning страхотни идейки за подаръци, особено от списъците на Кетито и Зоуи си откраднах няколко идеики.

за шейната като се замисля много искам да й вземем, ама с тоя корем не се виждам на никаква Витоша, а в София няма къде, то вече и сняг почти не вали..., та може и за догодина да отложим

по повод кончетата, на първия рожден ден Писи получи едно слонче с колелца, което едновременно става и като люлка, (отдолу има извита дъска, която се маха), та не мога да ви опиша колко много се занимава с него, няма ден в който да не го язди, мъкне го насам-натам, голяма атракция ( та по този повод на слончето вика "Диййй") и съм сигурна , че и люлеещите се кончета ще имат голям успех при вашите дечковци!

Мила Hug цитонамазката се прави до 5 дни след края на цикъла, защото тогава резултатите са най-показателни.
непременно ще отида до този магазин, само да намеря време....

Нук, миличкия юнак, дано ръчичката му мине бързо и не останат никакви следи  Praynig

Мики, страхотен интериор  smile3501

# 49
zoui, Писи също е много любвеобилна, непрекъснато ме прегръща и целува, целува и куклите, даже и компютъра  Shocked,  мисля, че това е много хубаво, не трябва да се притесняваш, според мен такова поведение показва, че децата се чувстват обичани и имат нужда да ни покажат,че и те много ни обичат  Grinning

# 50
ДобрЮтро милички Hug
Нук Heart Eyesмного ми стана мъчно Sad-стискам палци и татко ти бързо да се възстанови и изгорената ръчичка  бързо да мине
представям си как си-силно те нагушвам и кураж Hug
Мики Heart Eyes много готино у вас
и цветето ,което си нарисувала много ми харесва  bouquet
Безмерна Heart Eyesпусни една снимка с коремче Hug
а за цитонамазката мерси -все пак си записах час пада се 12 ден,но така или иначе ми се искаше да си посетя гинеколожката  преди Коледа,защото искам и подаръче да и поднеса,толкова съм и благодарна

майчета ,бавачката е научила Б да брои до 5-казва ги по бебешки, но едно след друго ,като стихотворение
майка ми разбира се го писа математик Б,че от нейния род са все физици и математици
ама Б хич няма научен вид Joy
във всеки случай съм адски горда bowuu
също много ме впечатли,че с магнитните фигури прави лице-казвам му сложи очи и Б ги слага точно, където им е мястото,уши-на място,уста на мястото и,даже подбира подходящи фигурки-много ме изкефи
покажете я на вашите дечица-мисля е полезна игра,развива въображението Hug

# 51
  • София
Вали ли сняг при вас Grinning тук на парцали newsm68

# 52
Здравейте.Не съм писала от няколко дни и едвам ви изчетох Simple Smile
Ние,по-точно аз съм малко болна, боли ме гърлото и имам хрема.Моля се само да не се лепне на Виктор.Опитвам се да не го гушкам много,ама той като че нарочно само в мен се вре.
Много хубави идеи за подаръци давате.Ще се възползвам и аз.
А да ви питам,вие като купувате играчки за децата,спазвате ли точно указанията за възрастта за която е играчката?Защото на повечето неща които харесвам и искам да му купя,все пише че са за над 3 години,защото имало дребни частици и опасност от гълтане?
Нук,съжалявам за това което ви се е случило.Надявам се баща ти да е добре и на малкото сладурче бързо да му минава ръчичката.
Кухнята си е опасано място в къща с малко дете.Ние понеже нямаме врата на кухнята и сме си сложили една малка вратичка-решетка,която не му позволява на Вики да влиза и отваря.Той понякога много се ядосва,ама иначе съм доволна че така е по-безопасно.

# 53
Ketito, къде тоя сняг бе Simple Smile

Теди, аз не спазвам указанията на етикетите. Ако ги спазвах, до сега Криси само с гумени играчки щеше да си играе  Joy

Мила, браво на детегледачката  Peace Криси може да брои само до две  Rolling Eyes Брои си ръцете и краката  hahaha

Аз да се похваля  bowuu Снощи бяхме на рд на братовчедката на Криси. Стана на 2г. Имаше и клоуни. Рожденичката се спече яко, като ги видя, ама нашето гардже беше първа купонджийка. Без малко да им претараши реквизита - който беше в едни големи шарени куфари  Joy Joy Joy Пя, танцува, ръкопляска, вика "браво". Абе много се забавлява. И с интерес гледа всички фокуси, номера и пр. Не знам колко разбираше, ама поне като се смееха другите деца и тя не оставаше по-назад  hahaha

Нук, много неприятно това с татко ти и с ръчичката на Иван  Sad Хайде оправяйте се бързо  Heart Eyes

# 54
  • София
Teddie Това за 3-те години  е нещо като застраховка  Wink предупреждават, че има малки части, по закон са длъжни Peace иначе ние имаме много коли  с дребни неща, не ме притесняват Ако нещо стърчи или боде или го махам или не му я давам играчката Sunglasses
А за възраста на кутията спазвам само тези  6-12м, 12-18м, 18-24м и т.н., като купувам подаръци Hug

За кухнята съм съгласна Peace аз като Дени беше бебе и си бърках манджата с него в ръце и майка ми ми се разкрещя, никога да не си го позволявам това, не се знае какво може  да стане и ми описа такава възможност като при  Нук Sad
Братовчед ми се е заливал с вряла вода като малък на 2г Cry и е лежал в болница и си имам обица на ухото Rolling Eyes

DessyM  Ми аз съм в планината Laughing Намаля ,сега вали мокър и не натрупва, ама пак е сняг Joy

# 55
Благодаря ви много момичета за милите думи!!!

Ръчичката на Нюнята е много по добре днес, а и той много активно започна да си служи с нея. Днес ми казаха в поликлиниката че може и аз в къщи да сменям превръзките, което е много добре че поликлиниката никак не е близко.

та така, то при мен винаги преди Коледа някаква черна серия се зарежда

дано сега всичко тръгне на добре!

а, ето снимчица на контузения Иван: http://nyc.MoiFoto.ru/60567/f1124121/

цунки, цунки

# 56
nyc много е сладък Иван,да го цункаш от нас с Дани и дано му минава бързо Hug

по повод кончетата, на първия рожден ден Писи получи едно слонче с колелца, което едновременно става и като люлка, (отдолу има извита дъска, която се маха), та не мога да ви опиша колко много се занимава с него, няма ден в който да не го язди, мъкне го насам-натам, голяма атракция ( та по този повод на слончето вика "Диййй") и съм сигурна , че и люлеещите се кончета ще имат голям успех при вашите дечковци!

Това все едно аз съм го писала,само дето нашето е тигър4е,ето го
http://images20.snimka.bg/004577722.jpg
Мики страхотна ви е кухнята,много ми харесва,столовете много ме изкефиха,а ние имаме същите 4инии в 4ерно и бяло Mr. Green
Мила браво на Боб4о,Дани и едно не може да каже,та камо ли да брои hahaha,оба4е ина4е не му млъква устата,само дето нищо не му разбирам.
Дейзи като 4етях за бълнуващата Али и се сетих какво направи Дани тая нощ,както си спи и изведнъж ококори о4и оскуба ме зверски и заспа Shocked,те редовно се бият в яслата и явно е сънувал нещо.
аз се присетих,4е не съм ви се хвалила за първите сцени4ни изяви на Дани нищо,4е беше иули месец,минаха ве4е 5м,ама както и да е.От яслата ги бяха водили на театър и вси4ки де4ица кротко гледаха,а пък мойто естествено за 5мин не се спря,4е 4ак и на сцената излиза,ето снимки,ама са от телефон и са лошо ка4ество.
http://images22.snimka.bg/004640991.jpg
http://images22.snimka.bg/004640992.jpg

# 57
Ей ме пак  Grinning днес няма толкова работа и си поглеждам във форума. Зоуи, като казваш, че Дани са го водили на театър от яслата се сетих като бяхме в Барселона в Аквариума бяха довели едни дребоси около 3-4 годишни с униформи, много сладки. Та лелките си бяха много готини какички, а от Аквариума си имаше персонал- този път много симпатични батковци  Flutter, които разиграваха сценки пред всеки един аквариум с плюшени играчки, а децата седяха на земята и охкаха и ахкаха с широко отворени очи и усти, много сладки бяха.

# 58
  • София
Здравейте,мили мои Heart Eyes!

Нук,много съжалявам,че се е случило това на татко ти и малкия сладур(много е хубав,и другото мушмороче също Simple Smile).Дано се възстановят бързо и двамата,представям си какво ти е било Hug

Много хубави подаръци сте намислили,на Дани баба му и дядо му ще му купуват детски синтезатор на стойка и със столче,а ние още не знам какво ще му вземем newsm78 Тая събота ще го връчим на свеки за няколко часа и ще пообиколим детските магазини.

Мики, много ти е хубава елхичката и кухнята също,браво на вас с мъжа ти! Hug
И ние вчера си украсихме елхата,очаквах Дани да се трогне повече,но не му направи кой знае какво впечатление,а ние с баща му се радваме като деца Crazy

Зоуи,и моя Дани е много гальовен и любвеобилен,аз се радвам,че е такъв Simple Smile

Мила,браво на момчето Heart Eyes,и моя син брои и на български и на английски до 10,е, от време на време изтърва по някоя цифра, ама нищо Laughing,много е смешен като започне да ми брои гърдите и ги изкара десет Joy hahahaСъщо го уча да назовава пръстите на ръката,но за сега казва само палец,безинен(безименен) и малък Mr. Green

Днес най-накрая купих ботушки на малкия.Жужи,може да са с еднакви ботуши нашите синчета,взех ги от там където ти ми каза.Исках да отидем и до Росиньол да погледмен какво има,нали Мики каза,че там имало хубави,но просто ужасно ме домързя вече и реших,че това ще са! Naughty
Следобяда бяхме и на детски РД в едно клубче,Дани яко се набесня и заспа рано,рано,че не беше и спал на обяд.
Утре ще го заведа при педи,че целите му слабини са изприщени вече 1 месец,смених памперсите,мажа с какво ли не и не минават гадните обриви Close

Ох,вече нямам търпение да се видим на партито Hug,още малко остана!

Лека нощ и хубави сънища! Hug Heart Eyes

# 59
Честит Имен Ден на Слав и малката Слава на Констанс! Да са ти живи и здрави, и много да те слушат! ЧИД и на всички, които празнуват днес!
Лек и усмихнат ден

Общи условия

Активация на акаунт