Празници вълшебни се задават,МАРТЕНЧЕ и мама елхичка украсяват!!!

• 11 431
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
  • София
За подаръците: ето това съм си намислила,

-гараж
-железни колички за гаража
-шейна
-масичка със столчета
-дъска за рисуване
-масичса с инструменти
-кухня или посуда
-плюшени играчки-коала, панда, пингвин, магарето Йори.
-прахосмукачка

Мики първо, че децата ви са на една възраст и някак сте на една вълна като те слушам Laughing И тя е мед.лице, и е някак като теб като стил newsm78 абе незнам не точно ама ми напомняш. Постоянно са в ремонт, постоянно ама без почивка или са на гости или имат гости Joy големи купонджии са Sunglasses. кумата много пуши  Joy Mr. Green.  Кума ми е мног вулгарен  Mr. Green може за хляб да говориш , той ще го обърне на секс  hahaha- Скорпион е  Mr. Green мъжът ти скромничък ли е  Rolling Eyes Щото ако е , само това са ви разликите Joy
Абе ако не бяхте двойки, щях да ви сватосвам Hug

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 13:02 от ketito

# 31
Здравейте, момичета Hug Hug
Хайде, край на "черните серии", само здраве и хубавини в тази тема Praynig Praynig
Гледам че коментирате много приятна тема - ПОДАРЪЦИ Heart Eyes Heart Eyes
Този уикенд ходихме да купуваме най-различни подаръци. Нa Кaтето взехме дъска за рисуване, има си къща (същата като на Али), комплект за къпане на бебета, едни малки куклички, които са много подходящи за обитатели на къщата, и разбира се книжки, много и различни. Поръчала съм да й купят дом. съдове (продават много готини и здрави - метални в Хиполенд) , комплект за чистене или прахосмукачка, би се радвала и на сешоар и още кукли Heart Eyes Heart Eyes Работата е там, че аз не мога да търпя да не й дам играчките на момента, та тя си играе с тях вече hahaha. За Коледа ще й купим нещо друго Rolling Eyes
Мила, в рекламната брошура на Хиполенд има люлеещи кончета в кафяво Peace
Дани сигурно е въпрос на темперамент, защото Катето риташе като див кон Laughing

Хубав ден Hug Hug

# 32
Безмерна Heart Eyes взехме го от Хепиленд влакчето(завод Витоша)-много ми харесва магазина,мисля е по добре зареден от Хиполенд
а и цените са по ниски от тия в интернет магазините
ох темата за подаръците върви супер,мерси на всички за идеите
милички а не мислите ли понякога ,че ги пренасищаме децата с играчки дали ще ги ценят така newsm78
Б толкова играчки получи наскоро,че днес ,като влезнахме в един магазин с играчки (да взема тебешири с които да рисуваме вън),той не посегна към никоя играчка newsm78
от друга страна сега им е първата Коледа в която ще разбират повечко
съгласна съм,че за момиченцата има повече идеи
Лили Heart Eyesмерси

ох щях да забравя да питам-милички помните ли колко дена след цикъл се правеше цитонамазка-аз доста се замотах а помня,че веднага след се правеше newsm78та май имам повод да отложа за другия месец Embarassed

# 33
 ketito  явно ние с кумата ти сме еднакви ,децата също ама мъжете не  Joy Боби е на другия край на вулгардността  Mr. Green особено от както се е родила Мони неможеш да го чуеш и една дума нецензурна да каже та и на приятелите си не дава когато децата са в стаята  Joy ама с нея да ме запознаеш...  Crazy Peace

Безмерна незнам от какво е ама Алекс риташе като обезумял и сега е ужасно бесен -дано да няма връзка между двете  Joy

Мила ,според мен -ДА ще се получи някъкво пренасищане то даже вече е налице при децата ни ,но мисля ,че не е фатално все пак те по този начин се развиват . Да ги ценят едва ли ще стане наистина  newsm78 ама то май не е и нужно все пак това са преходни вещи и колкото е да го цениш рано или късно остава на заден план и винаги излизат нови и нови и те пак им се радват. Със Симона съм попадала в ситуация /миналата година/ я питам какво иска да и донесе Дядо коледа а тя ми казва ,че незнае всичко си има иска ,,изненада,, и в такъв случай кавото и да и взема пак се радва т.е. за тях са важни новите емоций макар и някога да им се радват доста кратко време. Затова гледам да не взимам много скъпи играчки за да не ме е яд после когато ги даваме в детската градина. Единственото което ги уча е да си пазят играчките за да изграждат малко отговорност и внимание към вещите като цяло и май има резултат защото сега тетрадките ,несесера с моливите и химикалките са и в изряден вид .

А по повод кончето което е на брошурата на Хиполенд  /това е въпросното конче което свеки иска да купи / и там цената му е 70 и няколко лева ако не се лъжа, а днес ходих до Илиенци за играчки за елхата и ги видях същите за 50 лева.

За цитонамазката и аз мисля че се взимаше 2-3 дни след цикъл и сега май ще си испусна направлението по този случай  Tired

# 34
Ехее,много готина темичка си имаме!Ние леко по леко запонахме с украсата на стаите,но елхата винаги сме украсявали на Бъдни вечер. Wink
За подаръците,аз реших да взема на Янето кухня...харесах я в Комсед,а на племенника-работилница.Дано се зарадват децата. Hug
А кога ще отворят Джъмбо,някой знае ли???
Вчера ходихме на Витоша,ама хич не ми хареса...пълна лудница,народ,опашки за лифтовете,гъчканица в чайните...и по пистите лудница...едва се разходихме,поне повозихме Яна с шейната.
Хайде да се оправят болничките и да не чета повече за черни серии....идва Коледа все пак. Hug

# 35
Безмерна  Дани,докато беше в корема ми беше кроти4ък и аз се надявах такъв да си остане,но си останах с надеждите JoyАбе да ви питам вашите деца лиубвеобвилни ли са?Питам защото Дани все иска да го гушкаме и целуваме,по цял ден само това може да прави,напоследък събота и неделя нищо не мога да свърша все ми е по петите,все иска на ръце и като ме гушне направо ме задушва Mr. GreenТо е хубаво де,ама си мислех дали е нормално newsm78
Относно игра4ките тука има такова изобилие от игра4ки,4е 4ак се 4удя какво да взема вси4ко ми се иска Mr. Green,засега в списъка са:метла и лопатка,иутия,парцал за бърсане на пода,харесала съм си една маси4ка за 4ай с колелца за бутане и с пластмасови 4аши и бисквитки,голямо камион4е,музикални кутии,кухня с тенджери,хладилник с пластмасови храни вътре,прахосмука4ка.Пове4ето са леко моми4ешки,ама хи4 не ми дреме,важното е на него да му хареса.Ама да не си помислите,4е ще му ги купя вси4ки тия игра4ки,ще има късмет,ако се уреди за половината.

# 36
  • София
ААААААА, Мики   с кумата съм те запознала Hug На Рождения ден на Дени в БЪНИ Peace
Една с червена  чуплива коса, дълга Peace Естественно стояхте и си пафкахте отвън Joy Heart Eyes

# 37
ketito ,  Blush сетих се ,лелееее забравила съм бе ..резил  Blush нищо тази година ще обърна спецялно внимание  Wink Joy

Аз приключих с елхата в едната стая и откривам сезона на снимките на украси само сини лампички нещо не намерих днес ,но утре ще купя. Утре или в сряда ще украсиме и детската стая  Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185852&view=1&photo=9

# 38
Мерси за идейките за подаръци  Hug
Кетито моят списък е почти като твоят  Peace харесала ли си някоя маса с инструменти ?
Мики, чудесна е елхата, пожелавам ти много подаръци под нея  Peace

# 39
Мики, много красива елха и кухня. Желая ти най-вече семеен уют в новата кухня.
Аз май няма какво да се похваля. Желая на всички лека и успешна седмица, и без черни серии.
Лека вечер

# 40
Привет! Hug

Да знаете,че ще си открадна идейки за подаръци от вас  Wink Аз май винаги,като наближи Коледа се хвърлям на покупки  Rolling Eyes явно и тази година ще е така...пък и Петя все си сменя исканията  Joy така че ще чакам още малко...
Иначе аз доста често се чудя дали не ги презадоволявам с всички прищявки  Rolling Eyes сякаш едно време аз много повече се радвах на играчките и си ги пазех  Heart Eyes А сега едно нещо е интересно за няколко дни и после се захвърля на някъде  Rolling Eyes

Дани, и Юджи мнооого ме риташе  Joyза разлика от Петя  Simple Smile с нея сякаш ми беше много по леко.
Сега да усетиш какво е момченце  Joy
Мики,много е хубава елхата и страшно се връзва с интериора  Peace

# 41
Здравейте момичета!

Отдавна не съм писала, ама първо защото нямахме Интернет за около месец, второ то са се заредили едни черни случки...

баща ми взе че получи инфаркт, слава Богу сега е вече по добре и даже го изписаха от болницата, но човек като е далече се чувства абсолютно безпомощен че не може да помогне с нищо...само си се притесняваш и не можеш да си намериш място от това...

и още...

фъстъчко си изгори зверски ръчичката, защото мирен не може да стои и все е наврян в мен, а аз му правих грис и той загуби равновесие и се подпря на тенджерката дето вреше идиотския грис...сега всеки ден сме на превръзки. ръчичката му от китката надолу е един мехур, не ми се разправя...хирурга каза че не било страшно, било 1-2 степен, но дет казва мъж ми, щом се отнася за детето ми е все най страшното.

та така

липсвахте ми
аз може и да не пиша често, но всеки ден си ви чета и сте ми утеха
 Hug

# 42
  • София
Juji_ Масичка с инструменти ще му подари моята баба Wink Вече е купена, но не знам каква е  newsm78 Все тая, -ще се радва Grinning

Шейна ще купи свеки Peace Исках да е с кормило, защото Денито е луд на тема каране  #Crazy ама нещо не ми харесват. Все са от скъпите 280лв Rolling Eyes и са като за състезание- не са за деца newsm78
Май ще вземем пластмасова-тези като корито, най-безопастни ми се виждат newsm78
Ние ще купим гараж и колички

nyc  Hug Много съжалявам за татко ти  Hug Но добре е , че сте го хванали навреме. Ще се оправи не се притеснявай. Хората живеят съвсем нормално с по 3 инфаркта, само да се пази. Hug

Мики  Heart Eyes Страхотна ти е кухнята  Flutter Ти ли си я обзаведе- много добър вкус имаш  Peace като тръгна да обзавеждам ще ти звънна Wink
Нали беше в розово, какво е това зелено перде или аз не видях  newsm78

# 43
nyc  ,направо ми се сви сърцето за дечко ,миличкия като знам как боли изгорено направо лошо ми стана Sad дано по бързо се оправи. За баща ти хубаво ,че се е оправил. Hug

ketito  кухнята аз съм си я измислила а Боби направи всичко сам /само рисунката на стената аз съм си я рисувала/ . Идеята е ,че всичко е сиво ,бяло и черно а само акцентите са цветни и съм си направила набор от неща в розово и оранжаво и в зелено и синичко . Та от както сме я направили беше в розовия варянт ама днес заедно с елахта смених и цвета  за разнообразие. Сега единственото розово нещо което ми остана е един страхотен часовник /подарък от Ади  Hug Heart Eyes/който по план трябваше да замениме със стария ни черен ама толкова си го харесваме този ,че... си го оставихме http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185852&photo=10 и във синия варянт на стаята  Grinning

# 44
  • София
miki3 айде стига бе  Shocked всичко ли сама  Blush а аз си мислех , че ме бива в тази насока  ooooh! срам. А Боби какво е направил newsm78 той пък много сръчен ще излизне Flutter
Кой ви каза на вас с дрехи да се занимавате  Naughty сбъркали сте си професията  Naughty нещо проектантско, интериорно ще да е вашата дарба Heart Eyes
Без майтап ще ти звънна Wink Пък пържолите и салатата от мен  Joy

Общи условия

Активация на акаунт