Празници вълшебни се задават,МАРТЕНЧЕ и мама елхичка украсяват!!!

• 11 434
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
Maj ne se sabrahme pak za sre6ta:( miki ujas predstaviam si kakva ludnica sega 6te u vas. Men tuko 6to mi zvunna 1 priatelka koito se e varnala v bg i 6te izlezem na razhodka s decata malko na slance

# 16
леле тя срещата отпаднала newsm78
а аз току що изпратих Б към баба му(все пак почнала да и минава главата)мъж ми ще го закара и прибере
тази сутрин двамцата с Б станахме в 4 Mr. Greenпосле заспахме към 8 .30 до 9.40 и докато се разберем с мама то вие сте разтурили организацията ама така е с деца
нищо ще звънна на една приятелка да обядваме вън,тя чака бебе и ще ми мило да я видя

Ради  Heart Eyesстискам палци за ваксината
Мики Heart Eyesсега разгледах снимките-страхотен е Алекс,голям сладур Hug
и Б спи така дълбоко първия половин -един час ,като заспи и тогава и аз събувам ботуши,сменям памперси .............,но после съня му става по лек (вечер също заспива адски дълбоко ,но към 3 започва да спи леко и най малкия шум го събужда)
Jany82 Heart Eyesи аз се радвам,че ти е здраво детенцето  bouquet
Герда Heart Eyes какви са пък тия суеверия на мъж ти newsm78
изобщо не се чувствай виновна Hug

на всички болни мами и бебоци -оздравявайте милички Hug

цунки и слънчев ден Heart Eyes

# 17
Здравейте,

щях нещо да казвам, но забравих....иначе мойта черна серия продължава, закъсах го яко с мъдреца, тичах сутринта в градската стоматология, биха ми инжекции, изписаха антибиотик и тая седмица ме чакат да го вадят  Tired все едно имам време с него да се занимавам. после диването ми съкрати животеца в парка - рева, тръшка се, иска да я нося, накрая я зарязах и си тръгнах, а тя с писъци проглуши всичко живо, едвам я прибрах на гръб. после си загубих гривната и се връщахме да я търсим и разгеле намерихме я. после със сетни сили я качих на 5 етаж и я метнах наказана в един ъгъл, и взе че ми заяде ципа на ботуша. половин час псувах и се потих докато го оправя. после в тръс, стигнах до козметичката, в тръс се и прибрах. заварвам Алис с кървавочервени бузи, е направо ми призля. в момента я мажа с едно лекарство за дерматити дето дава тежки реакции. докато я обличах да я водя сещате се къде, се сетих, че най-вероятно е от сълзите дето ги нарони навън. намазах я с бочко и се поуспокои. едвам я приспах и викам айде сега малко във форума и тя ревна и сега ми спи ръцете. е, айде кажете ми сега това почивен ден ли е  Tired

Герда, дано скоро й мине на малката  Praynig

елхата още не сме украсили, че някои си веят задниците по Алпите и не дават, докато ги няма. засега съм сложила само един голям дядо коледа с чувал на рамо и един полу- елен - полу-чорап.

# 18
Мале Деизи големи премеждия.И Дани все е болен.Преди няколко дена се оплакваше от болки в ушенцето,скимтя цяла нощ и на сутринта му беше изтекла от ушето голямо количество ушна кал,за втори път ми се случва.А снощи както нищо му нямаше и като го вкарах в банята и вдигна температура,мислех си,че е от горещата вода и го приспах,но през ноща се събуди с рев и 38,1 градуса,дадох му сиропче и на сутринта се събужда и нищо му няма,какво беше това чудо незнам.Аз взех вече да купувам коледни нещица,но елхата сигурно другия уикенд,че още не сме взели всичко необходимо.Вчера му взех на Дани една количка с дистанционно и сега по цял ден с нея се занимава,но едва ли ще оцелее дълго,понеже непрекъснато я блъска в земята.

# 19
Тася  Hug чудесна темичка, благодарим   bouquet
Jany добре че са те успокоили и вече само здраве  Peace
Дейзи не се настройвай за разни серии, всичко ще се нареди, желая ти успех в новата работа  Wink
Мики, е голям сладур е Алекс  Joy
Креми, мерси за съвета, ще го пробвам, но сега са ни тръгнали кътници и сме толкова кисели  Tired че май по добре да изчакам с биберона  ooooh!
Ние днес си украсихме, но Или не беше въодушевен колкото мен, сложи няколко топки и се порадва на лампичките и това е  Wink
Подаръци не съм взимала, а и не сме решили какво  newsm78
Zoui дано ви се размине с ушето, че много боли  Praynig

# 20
  • София
 Hug Тъкмо мислех да зачекна коледната тема и вие сте започнали  Joy
Момичета вие къде ще слагате елхите  newsm78 Аз миналата година я сложих на една масичка в ъгъла и Дени не стигаше до там Wink Ама сега ми се вижда -Мисията невъзможна  #Crazy
Сигурна съм, че ще я дърпа и ще иска играчките  Rolling Eyes
Единственото което ви хрумва е пералнята  Mr. Green-хладилника ни е много висок newsm78

# 21
Дейзи ,ужас -деня ти ми напомня на моя днес скъсах си нервите  Close сутринта ме изритаха с детето за да не пречиме на майсторите и се мотахме в Айко и Хит ама Алекс ме побърка излиза от количката и руши магазините аз тичам и го дърпам като побъркана ,излиза от столчето и едвам карам защото ходи ту отпред ту отзад пада върху мен абе кошмар ааа и всичко това е придружено със зверски писъци и рев. После се прибираме и започнах да се мъча да готвя с негои с 300 зора успях а те пък майсторите неискаха да ядат та напразно се хабих . Докато спа имах да чистя яко целия пархоляк и пясък който бяха носили през коридора и за вечеря естествено имахме гости  Crazy/тръгнаха си преди 5 мин.
Днес поне успях да си купя разни новогодишни украси и нали направихме кухнята т.е. всекидневната във неутрални цветове а само акцентите като покривки и т.н. в момента са в розово и оранжаво сега взех във синичко и зелено та мисля утре да украся елхата и да сменя цвета на стаята .

За подаръци вече имам доста идеи и за двете деца /даже и на бабите раздавам  Joy/ ама чакам да отворят Джъмбо да видя за какво става въпрос и тогава ще пазаруваме.

Зоуи това с температурата ми напомня за мъжа ми той от време на време го прави този номер и майка му каза ,че така е от дете. Даже тази нощт беше поредния такъв случай ,но нямаше температура стана в 2 часа и му беше страшно лошо болеше го и гърло,изпи  2 упсарина и един ефизол и сутринта му нямаше нищо.

# 22
  • София
Мики, Мики   Joy толкова ми приличате на нашите кумове, че само кроя планове как да ви запозная  Mr. Green  направо сте за сватосване Heart Eyes

Джъмбо и аз го чакам, ама май ще отскоча до Симба newsm78 От там са ми едни от най- добрите играчки и разликата в цените е много голяма Wink

Дай идеи за подаръци Praynig Аз не мога да измисля за детето на братовчедка ми на 2г. Rolling Eyes

А шаферката ми /на 6г.  колкото Симонка / и купих нещица на WINX Heart Eyes За рождения ден ще и взема завивки за леглото пак на тях Heart Eyes Вие фенки ли сте им вкъщи Sunglasses

# 23
Айде добро утро,
тази сутрин съм караконджул, реших да стана по-рано и да изпия едно свестно кафе, а не буламачите в работата  Laughing

Мики, е ти пък как се справяш с тоя ремонт не ми е ясно, аз като чуя за майстор и ме хващат лудите, само че през януари ще сменяме плочките в коридора и ще трябва да се примиря  Laughing а Алекс как така излиза от столчето, не е ли вързан?

Зоуи, направо незнам, какво да ти кажа, да не би пък да има проблем с ушите Дани и оттам да беше и предишната история, ама ти пък беше казала, че си го водила на уши, нос, гърло...гадноооо Sad милата душка  Sad

Ние за коледните подаръци ще се наложи да преосмислим, че нали купихме къщичката вече, ако евентуално в Джъмбо видя някоя много по-хубава ще я сменя, а тази ще занеса при баба и дядо. Иначе и аз мисля такъв кон, какъвто Деси е казала.

Вие казвате, да не вярвам в черни серии, ама не съм се в включвала снощи да ви кажа как се довърших. След като със сетни сили изкъпах Алис, а тя се съдра да реве, че й била влязла вода в очите, тръгнах да изливам ваничката в тоалетната, ама нали е тежка, нещо се обърна центъра на тежестта и вместо там я излях цялата върху себе си  Rolling Eyes наквасих си пижамата, пантофите, цялата баня, преля в коридора....

Айде пожелавам ви лека и спорна седмица, и никакви черни серии и болести повече, аз днес съм от сутринта на дегустации тъй че деня ще почне весело, да видим как ще свърши   love001

# 24
Добрютро мами Hug
Дейзи Heart Eyes леле и на теб ли ще ти вадят зъб Sad
събраха ни се сходни черни серии Sadчак не мога да повярвам
Зоичка Heart Eyesмного притеснително това за Дани-заведи го пак на уши-нос Praynig
Мики Heart Eyesмоля те дай малко идеи за играчки- не знам ,какво да кажа на мама и тате да му купят  newsm78
Деси Heart Eyesтоз кон имаше ли и не розови вариации newsm78
моля ви давайте идеи за играчки,че то наближи

момичета вчерашната почивка, докато Б беше при майка , ми излезе през носа #Crazy
цяла нощ е ревал и сукал #Crazy
има и хрема #Crazy
почти не съм мигнала
а иначе вчера разбрах ,какво е да има човек баба и дядо под ръка-цял ден се мотах,обядвах с приятелка и мъж и до към 16.30,че направих и най сетне кекс без да го изгоря и без да остане суров по средата,като предните ми изпълнения Joy
Б е бил в супер настроение при майчини ,но е отказал цял ден да спи
не ще да приеме друг начин освен кърменето за приспиване това дете ей голям инат newsm78

# 25
 Леле Дейзи , мислех си , че аз съ мв серия около рожденния си ден , но ти  ми скри шапката ooooh!. Само мога да те опсъветвам да си създаваш положителни емоции и  малко по малко , може да излезеш от това ужасно положение.Напоследък и моите дни са малко ужасни , но аз на пук - ходя от магазин в магазин  и харча на поразия Twisted Evil ...... чудя се как да си създам положителни емоции.За отношенията с колегите - и аз малко по малко чупя леда.То това е неизбежно Flutter
Украсата съм я отложила за събота и неделя.Обикновено я правя след РД (07,12) той ми е ориентир.Иначе ми се сливат празниците.Вече си получих подаръка - сребърно колие  , с пръстен и обеци (Нали идва високосна година).
А Ели пак е болна с ужасна кашлица.Аз бях с такава и много странно нощем кашлях без да спирам от 1 до 3 #Crazy. Сега милото е на същия хал.А как се молех да не и я предам Sad
Мисля да я оставя у дома докато закрепне , да и бия ваксината и после да отиде на ясла чак след празнииците.
А мога само да я заведа на 19-ти , защото тогава им е коледното парти  Laughing
Баба и вече и подари кола (от тези дето ги бутат с крака) , за която реве от три месеца. Аз си правех устата още през септември като ревеше по чуждите коли в градинките , но.....Сега защо ми е у дома. Много ме е яд като не ме питат какво да и подарят , а действат импулсивно.
Аз още не съм решила какво ще и купя.
А между другото - къде ще отварят ДЖЪМБО? newsm78 Embarassed

# 26
Добро утро и от мен Hug

ketito с какво приличаме на кумовете ви  Joy защото нас приятелите ни непрекъснато ни майтапят ,че сме ,,Женени с деца,, или ,,Дарма и Грег,, абе все с някъкви такива откачалки ни сравняват та сега си викам щом има някъкви реални образи които прилича на нас може пък да не сме толкова побъркани - да ни запознаеш непременно  Wink Joy

Дейзи ,незнам как се оправям с ремонта ,на мен ми се страува ,че върша много работа а мъжа ми непрекъснато ми повтаря да престана да си мисля ,че ремонта е само ходене по магзини избиране на мебели и цветове. Та незнам аз ли не върша нещо кой знае какво или той не си дава сметка как се работи гледайки успоредно  дивак като Алекс  Mr. Green

Мила ,ketito след малко ще пиша за подаръците ,че Алек сго уморих от глад с този форум Grinning

# 27
По повод играчките според мен избора за момичета е доста по голям отколкото за момчета и докато се чудех на кой какво Алекс започна да повтаря ,че иска кон и аз доволно си чакам да отворят Джъмбо готова с идеята . Това до вчера когато майка ми ми се обади ,че му е купила незнам си там какъв кон а свекърва ми снощи ме посрещна с някъква брошура с играчки и ми заяви ,че те ще му вземат кон люлка  Rolling Eyes та двете баби ми взеха идеята ама нищо. Иначе ние нямаме паркинг с коли та това е една от идеите ми или пък кола с дистанционно или някакъв  голям мотор с батерий/ той е луд по моторите/ дисковер с детски много обича и винаги са ни в необходимост защото той не ги гледа но умира да играе с тях пъха по 3 броя в DVD-то или пък ги мушка без да отвори поставчицата абе ей такива глупости върши по цял ден. книжките също са ни голямо занимание на този етап. А идеи за играчки които много се котират от доста дълго време в нас са касов апарат http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185852&photo=7 и един почистващт център който съм го снимала ,но по него по принцип има наслагани кофа парцал ,метла ,лопата и разни такива ама децата вчера са играли с тях и са някъде в детската http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185852&photo=8

ketito ,естествено ,че си падаме по WINX и по Braz и всичките им подобни. А иначе сега с тези реклами по телевизията  в писмото за Дядо коледа на Симона фигурирарт и някъкво бебе пони или бебе дракон и двете ги рекламират ,но все още не съм разбрала тя кое точно иска  Crazy другото и желание е енциклопедия ,свеки май къща за барбита ще и подарява, също биха я зарадвали всякакъв вид детски гримове,гланцове ,лакове и други боклуци които аз не понасям ,друго което ще и хареса е глава модел на кукла /на стойка/със всичките му щуротий за правене на прически . Имаше и още неща който ми харесаха ,но не се сещам в момента.

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 10:24 от miki3

# 28
Деси Heart Eyesтоз кон имаше ли и не розови вариации newsm78
моля ви давайте идеи за играчки,че то наближи

Няма, само в розовата гама е  Rolling Eyes Иначе имаше някакви пластмасови кончета, слончета... (може и други животни да е имало), дето май не бяха лоши, но не ги загледах много.

Днес сме на РД на братовчедката на Криси, става на 2г. Купили сме й едно пиано с незнам-си колко клавиша с животни и разни звуци на различни музикални инструменти. Голяма аларма вдига, но иначе е хубаво.

Подаръците, които аз съм купила на Криси освен коня, са един строител с големи парчета, едно такова като бетоновоз  Joy с дупки в различни форми и има фигурки, които се пускат през дупките. Имах идея да й купя кухня, ама нещо не можах да харесам. Едни много фалшиви ми се струват всички на които попадам  Rolling Eyes

Иначе Криси много обича големи плюшени играчки, но за Коледа няма да й купуваме, че има 2 огромни кучета, с които се бори постоянно. Ще почакам да й омръзнат те и тогава.

Баба й каза, че й е купила пъзел с някакви много големи парчета (това също е подходящо и за момчета).

За друго сега не се сещам, но ако се сетя, ще пиша Wink

# 29
и аз съм на вълна да правя списък с играчки за Коледа . Попадна ми една брошура за дървени играчки, има и кукленски къщи, които изглеждат доста добре, ако някой е наблизо адресите са следните: бул. Хр.Ботев 13 (до 5те кьошета), бул Македония 50 (Руски паметник), кв.Лозенец, ул Дим. Хаджикоцев 8 (с/у хотел Хемус). В същото време видях и още една интересна тема в на пазар, пак за дървени играчки http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243805.0 мисля,че обсъждат някое от тези магазинчета и др.

Мила, влакчето е много хубаво, от къде го купихте? Аз съм решила единият подарък да е влакче, защото много й харесва. А също така и книжки, умира си за тях. Друго ще умувам тепърва.

мами на момчета, я кажете, много ли ви ритаха бебоците в корема, това мойто не се спира по цял ден и ми е чудно дали е от пола или темперамента  Joy Писи си беше доста по-спокойна дори и в корема ми  Joy

Общи условия

Активация на акаунт