стискам палци за ваксината
сега разгледах снимките-страхотен е Алекс,голям сладур 
и аз се радвам,че ти е здраво детенцето 
какви са пък тия суеверия на мъж ти 

все едно имам време с него да се занимавам. после диването ми съкрати животеца в парка - рева, тръшка се, иска да я нося, накрая я зарязах и си тръгнах, а тя с писъци проглуши всичко живо, едвам я прибрах на гръб. после си загубих гривната и се връщахме да я търсим и разгеле намерихме я. после със сетни сили я качих на 5 етаж и я метнах наказана в един ъгъл, и взе че ми заяде ципа на ботуша. половин час псувах и се потих докато го оправя. после в тръс, стигнах до козметичката, в тръс се и прибрах. заварвам Алис с кървавочервени бузи, е направо ми призля. в момента я мажа с едно лекарство за дерматити дето дава тежки реакции. докато я обличах да я водя сещате се къде, се сетих, че най-вероятно е от сълзите дето ги нарони навън. намазах я с бочко и се поуспокои. едвам я приспах и викам айде сега малко във форума и тя ревна и сега ми спи ръцете. е, айде кажете ми сега това почивен ден ли е 

чудесна темичка, благодарим 

че май по добре да изчакам с биберона 

Тъкмо мислех да зачекна коледната тема и вие сте започнали 
Аз миналата година я сложих на една масичка в ъгъла и Дени не стигаше до там
Ама сега ми се вижда -Мисията невъзможна 
сутринта ме изритаха с детето за да не пречиме на майсторите и се мотахме в Айко и Хит ама Алекс ме побърка излиза от количката и руши магазините аз тичам и го дърпам като побъркана ,излиза от столчето и едвам карам защото ходи ту отпред ту отзад пада върху мен абе кошмар ааа и всичко това е придружено със зверски писъци и рев. После се прибираме и започнах да се мъча да готвя с негои с 300 зора успях а те пък майсторите неискаха да ядат та напразно се хабих . Докато спа имах да чистя яко целия пархоляк и пясък който бяха носили през коридора и за вечеря естествено имахме гости
/тръгнаха си преди 5 мин.
/ ама чакам да отворят Джъмбо да видя за какво става въпрос и тогава ще пазаруваме.
толкова ми приличате на нашите кумове, че само кроя планове как да ви запозная 
От там са ми едни от най- добрите играчки и разликата в цените е много голяма 
Аз не мога да измисля за детето на братовчедка ми на 2г.
За рождения ден ще и взема завивки за леглото пак на тях
Вие фенки ли сте им вкъщи
милата душка 

леле и на теб ли ще ти вадят зъб 
чак не мога да повярвам
много притеснително това за Дани-заведи го пак на уши-нос 
моля те дай малко идеи за играчки- не знам ,какво да кажа на мама и тате да му купят 
тоз кон имаше ли и не розови вариации 

. Само мога да те опсъветвам да си създаваш положителни емоции и малко по малко , може да излезеш от това ужасно положение.Напоследък и моите дни са малко ужасни , но аз на пук - ходя от магазин в магазин и харча на поразия 
. Сега милото е на същия хал.А как се молех да не и я предам 

защото нас приятелите ни непрекъснато ни майтапят ,че сме ,,Женени с деца,, или ,,Дарма и Грег,, абе все с някъкви такива откачалки ни сравняват та сега си викам щом има някъкви реални образи които прилича на нас може пък да не сме толкова побъркани - да ни запознаеш непременно

другото и желание е енциклопедия ,свеки май къща за барбита ще и подарява, също биха я зарадвали всякакъв вид детски гримове,гланцове ,лакове и други боклуци които аз не понасям ,друго което ще и хареса е глава модел на кукла /на стойка/със всичките му щуротий за правене на прически . Имаше и още неща който ми харесаха ,но не се сещам в момента.
тоз кон имаше ли и не розови вариации 
с дупки в различни форми и има фигурки, които се пускат през дупките. Имах идея да й купя кухня, ама нещо не можах да харесам. Едни много фалшиви ми се струват всички на които попадам
Писи си беше доста по-спокойна дори и в корема ми