"Подаръци, балони, веселба - мойто ДЕКЕМВРИйче става на ЕДНА!"

• 16 466
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Никки, много е сладко клипчето, да ти е живо и здраво момчето - фризьорче. Ама аз що си мислех, че е рус?

Ами рус е, ама не е чак блондин, по скоро му е светлокестенява косата, то няма на кого да е съвсем, съвсем скандинавец.....

# 31
  • Русе
ЧЕСТИТ ДЕКЕМВРИ,МАМИ!да ни е весел и незабравим първият Декември пълен с толкова много празници,особенно за нас  newsm38 santa2 Gift  Animal Tropical Fish baloni
Честити рожденни дни,на малките наборчета от последните два дни! newsm59
НИКИ newsm51 Страхотна темичка,направена с много любов и празнично настроение!Пеш е страхотно хлапе!Изборът му изобщо не е лош. Peace От сега се записвам на прическа!
Шемет много сте музикални Grinning
Днес беше страхотен ден ,ходихме в гората и си набрахме коприва и гъбки!И сега едно ми е готинуууууууууу

# 32
Готвих на Алекс спаначено пюре,стана страхотно.Сложих малко сиренце, кисело мляко и малко хляб и той си го изяде с голям апетит bowuu Много съм доволна Flutter

# 33
Запис.
Ние сега сме болни, от 2 дена подържа 38-39 градуса и .. мани мани...

# 34
Последно Praynig! Аз утре на срещата ще съм в зоната за хранене до детския кът. От 13 до 15.Извинете за спама, пак! Embarassed

# 35
да се запиша и аз в новата тема
Никки стахотна е темата   bouquet и Пеш е жесток  Heart Eyes

# 36
Привет и от нас. Да се похваля днес поръчахме тортата на Зори. Картинката почти отговаря на представите ми откакто тя беше на един месец  Laughing Звездно небе, луна на която спинка едно мече, звезди и една люлка от облаци, на която се люлеят две звездички. Ако я направят така както изглеждаше и на картинката ще бъде много готино  Laughing Украсата също е измислена. Нямам търпение да дойде големия ден  Laughing
Някой може ли да ми помогне? Praynig То аз се мислех за средноинтелигентен човек, ама май нещо мозъкът ми плесенясва  Sad Embarassed Embarassed Как да кача снимки на Зори в албумчето на декемврийчетата. Парола за вход към албума не знам. Явно там е голямата драма. А като сложа линк към моя албум не се отваря  newsm78  Embarassed Embarassed Предварително благодаря  bouquet

# 37
Ето съвсем се отнесох  Embarassed
Никки темата е страхотна!   bouquet

# 38
  • София
ашколсум за темата  bouquet
ники, честито ви фризьорче Joy бъдещият стилист капанов може би Party

Последна редакция: нд, 02 дек 2007, 21:56 от алексатор - чибуратор

# 39
  • сто акровата гора
Запис!  Hug
И ние вече украсяваме  Party Елхичката ни е малка и ще бъде качена на високо, друг начин не виждам да я опазя, за сега голям успех жънат снежинките които залепих на стъклото на вратата за терасата, ходи редовно да ги пипа и да им възклицава възторжено Crazy
Ходи с проходилката, още не смее да се пусне, или тя се държи за мен като реши че е рисковано или за качулката я държа, много е смешна, милото ми пате, крачи важно и внимателно  Heart Eyes и обожава да катери стълби   Joy ще вляза във форма, тези последните кг които ми се опъват сега вече ще им видя сметката  hahaha

# 40
Никки,нямам думи за малчо-да ти е жив и здрав!И толкова много емоции и радостни викове-напълнихте ми душата,даже си поплаках.

vmitkova паролата е decemvri,код2006

# 41
Дидетата и Малечка,стягате ли се утре zа своите рожденници? Wink

И ние сме с 39.3 градуса температура. SadМай zъбки 6е ни никнат.Малката цял ден е кисела,не може да спи. Sad

Мами,я да питам.Има ли други мами студентки от групата ни?Ако да какво следвате?И кой курс сте?

# 42
Vessito, аз съм студентка магистърска степен в УНСС- Макроикономика. Малко е трудно следването и гледането на дете, но с желание всичко се постига. Сега мисля ,че за теб е по-важно да свалите температурата и се надявам това да стане по-скоро!
Аз утре ще се постарая да дойда в Мола.
Никки, поздравление за страхотната тема!
Нашата елха я окрасихме още преди седмица. С мъжа ми нямахме търпение да направим това. Още от лятото си говорим за Коледа, как този празник Ива ще се радва на коледните приготовления и подаръци.

# 43
Никки, темата е супер, аплодисменти!   bouquet

Спомням си миналата година като стана първи декември, не се сдържах и си украсих елхичката, та да ми е празнично  преди да родя и бебка да види елхата  hahaha И докато украсявах, нещо се скарахме с татито и той за подмаз-подмаз, ме снимал с видеото на телефончето си...Сега като ми го пуска си умираме от кеф. Ква съм голяяяма и троооомава хи хи хи..

А този път не можах още да стигна до елхата от покупки - вчера и днес съм по магазините и си накупих разни парцуля, защото съм се върнала до размера от преди забременяването и нищо не ми става. Много полезно за психиката е това шопинга - като се върнах изобщо не ми беше проблем сервирането, прането...  Mr. Green и се чувствам отпочинала...

# 44
  • Vaudreuil Canada
Никки отваряй един тефтер да даваш часове за бъдещия коафьор ... че после няма да се вредим... Много ви е готин прощъпулника - я сега разкажете освен официалната част какво друго правихте ... знам че се тича с питката по съседите ама тук няма как да го реализирам ... още повече че не знам кога ще е ама сигурно ще е порядъчно снежно. Така че разкажете какво друго правихте и имаше ли нещо почерпка подаръци знам ли кво там .... неофициалната част от мероприятието.

Общи условия

Активация на акаунт